Деца тормозят сексуално по-малък съученик в София

Случаят е потвърден от "Закрила на детето"
21 яну 2020 07:10, Петя Славова
89
Деца тормозят сексуално по-малък съученик в София
Снимка: pexels.com

Видеоклип с брутални гаври върху 8-годишно момче бе пуснато в социалните мрежи.

От Агенция за закрила на детето потвърждават, че над него е упражнено сексуално насилие. Наложила се тежка кризисна интервенция. С детето работят и психолози, но е върнато на грижите на майката, предаде bTV.

Момченцето е живеело с майка си и баба си, а бащата ги е изоставил. Семейството не познава насилниците, но потвърждава, че детето е системно тормозено в училище. По информация на роднините му, то е било отведено след училище от негови по-големи съученици и след това малтретирано от тях.

От училището твърдят, че детето не е идвало от 7 януари.

"Координационният екип на училището е ходил няколко пъти в това семейство. Аз самата бях миналата седмица - изключително бедно семейство. Живее в една стая при изключително лоши битови условия", коментира Латинка Ковачева.

Според социалните условията в семейната среда на детето са добри. Те обаче твърдят, че детето е водено на училище, където не е било допускано. Учителите отрекоха тази информация.

Случаят се следи от отдел "Закрила на детето" в дирекция "Социално подпомагане", Слатина.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


89
Още по темата: децаЗакрила на детето
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ко стана изнасилиха ми сина и чакат да роди.Дъщерята пък е бият изобщо кеф няма .Що не се разменят ?
63
0
 
37
 
! Отговори
Пловдив преди 4 години
Няма ли най-накрая да се изискват някакви минимални резултати от хората получаващи майчеснтво,детски и други надбавки?До кога с тази криворазбрана позитивна дискриминация. Кацата с медът е на минимум.
62
0
 
84
 
! Отговори
Родител преди 4 години
Станала някаква гавра с детето, причинена от други деца, негови съученици, и вестниците описват какви му били битовите условия, ходело ли на училище и пр.Мен ме интересуват битовите условия на извършителите на гаврата, информация за семействата им и колко редовно ходят на училище, какво работят родителите им, какъв им е успехът в училище. Да не би бедността на пострадалото детенце да е виновна, че онези са зверове?
61
3
 
40
 
! Отговори
varg преди 4 години
Да живее демокрацията,братя и сестри българи !!!
60
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 47Имаш предвид страхливците? Да си експат си е доста жалко съществуване.
59
0
 
39
 
! Отговори
D преди 4 години
За манг*о*вците може помощи, но за тези хора не може помощи. Ама нали не ги купуват по изборите за какво да им се помага. Живеели много бедно. Ами и по-зле ще се живее.
58
0
 
49
 
! Отговори
Факт преди 4 години
1985-а година един индиец на 14 години принуждаваше едно първолаче да му прави зсвфирки. Същия индиец имаше немски тигров дог и го пускаше да разкъсва котки в училищния двор. След години същия изнасили момиче от друго село. Хора, няма възмездие, няма справедливост, злото е вкоренено и неизкореняемо от индийските нашественици.
57
0
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много семейства живеят бедно, мизерно, при много лоши битови условия, но социалните служби смятат това за нормално. Социалните служби целят да не отпускат социални помощи. За тях социално слаб означава човек без нищо. Имаш ли навес над главата, парче мух.лясал хляб и една дреха на гърба си, значи си добре. Такава е социалната помощ в Бг.Само вижте жълтите стотинки, които дават като месечна подкрепа на инвалидите и преценете каква е социалната политика в Бг!
56
4
 
53
 
! Отговори
сакам демокрастия преди 4 години
До БащаВместо ТВУ-та имаме банани и тоалетна хартия!Знам,че на всички им писна от тия банани,но това е положението!Въпрос на избор!
55
1
 
63
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бъдещето на Тиквария!Гмеж от *** и дюбели изгонени от Индия преди 2000 години и домъкнали се по тези земи подир османските орди !
54
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какво да се прави с децата, които имат лоши родители, които видимо са много, някои дори не го съзнават?
53
1
 
45
 
! Отговори
Варна преди 4 години
Всичко зависи от родителите, ако възпитават добре децата си няма да имат големи проблеми.Сега някой ще каже че и външната среда също влияе, но ядрото е семейството.
52
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако подаря на училището до нас няколко метли, гребла и чували, ще мога ли да се надявам Директора да избере ден за оборка, като мярка за възпитаване на подрастващите да бъдат по-грижовни спрямо околната им среда? Например, ако си хвърли хартията по пътеката, остави кенчето на тротоара/пейката или не се събере шумата, се получава ***.
51
3
 
65
 
! Отговори
анонимна преди 4 години
Това момиче ще помни цял живот лошите думи. Аз също се вбесявам като слушам мъже оживено да коментират криви крака, тлъстини, да наричат баби Яги и пр. някои жени, а самите те тъпчат децата си с псевдохрани и едни обувки не са в състояние да им купят, но иначе са много активни в оплюването. Не ме успокоява факта, че повечето са елементарни хора без интереси и цел в живота.
50
2
 
68
 
! Отговори
анонимна преди 4 години
Децата могат да са доста гадни, трябва отрано да им се набиват в главите правилните неща. Вчера на улицата две момчета със скромни външни данни казаха на едно минаващо момиче, и то с нескрита радост - хубаво момиче, ама грозно!? То видимо посърна, аз бях шокирана и не реагирах навреме. Не очаквам от такива тормозени деца да уважават после мъжете или жените, независимо от пола на тормозените, защото в тази възраст са чувствителни много......
49
2
 
82
 
! Отговори
Баща преди 4 години
Тези малките пишлемета, които се правят на големи и записват клипчета, да ги хванат да ги вкарат в една каменна мина за 3 месеца лятото, като вечер те да са в такива клипчета... Да, ама тогава простите им родители слушайки Чалга по цял ден ще скочат, и ще кажат, къде е агенция за закрила на детето. Бой по кратуната на такива ***....Ех, защо няма вече ТВУ-та. По СОЦ-а имаше ТВУ-та, и такива дегенератчета ги изпращаха там. А сега и това нямаме вече....
48
0
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Що не пишете кое е училищито, милички "журналисти"? А? Защо?
47
0
 
80
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мъчно ми е за детето...защото животът му със сигурност не е бил лек и няма и да бъде. Дано пък да има малко повече късмет!
46
4
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нормалните се изнасят от тази дупка. Запитайте се, вие от кои сте?
45
1
 
52
 
! Отговори
дядо йоцо гледа преди 4 години
Преди като не ходеха на училище, тези неща си оставаха в махалата. Откак тръгнаха на уилище, тези неща ги вършат в школото.