При акция на КАТ: 15 отнети книжки за една нощ

Двама бяха арестувани
26 яну 2020 20:20, Нели Христова
20
При акция на КАТ: 15 отнети книжки за една нощ
Снимка: БГНЕС

Само за една нощ 15 шофьори останаха без книжки и двама бяха арестувани по време на операция на КАТ. Тя е проведена във времето от 21 часа снощи до 6 часа тази сутрин на територията на столицата.

Полицейски служители са следили за опасно поведение на водачи, застрашаващо живота и здравето на останалите участници в движението, съобщават от NOVA.

Полицията с акция за опазване живота на пешеходците

Проверени са 272 автомобила и 496 лица. Констатирани са множество нарушения на Закона за движение по пътищата и Закона за българските лични документи. Съставени са 24 акта и 16 фиша по ЗДвП. Иззети са 15 шофьорски книжки. А причините -  неплатени глоби и едно за липса на застраховка „Гражданска отговорност“. Съставени са 4 акта за шофиране в нетрезво състояние, задържани са 2 лица, образувано е едно досъдебно производство и е дерегистриран един автомобил.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нущо не са тия 15 книжки, всеки смята, че трябва да се натовари на теошляка си и да вилнее. Повече книжки трябва да отнемат, пълно е с неадекватни зад волана.
11
2
 
12
 
! Отговори
до 19 преди 4 години
Ти все едно в друга вселена живееш. *** в някое РПУ и кажи "искам да стана полицай". Така ще ти се хилят, че ще забравят и 2-те гъбки в пилешкия си зачатък на мозък. Знаеш ли как полицай отваря консерва? Тропа по капака и крещи "отворете! полиция!". По-връзкарско, малоумно, бюрократско, селяндурско, подкупно нещо от БГ полицай не можеш да видиш. В зоологическата градина трябва да има отделна клетка за тия. Булгарус-полицисимус- шкембак и синя *** ризка.
10
1
 
11
 
! Отговори
Пепи преди 4 години
Тия същите симпатяги днес така обезопасиха магистралата по време на мъгла,че 5 коли катастрофираха, хора пострадаха....Как само ми кажете превишиш скоростта на " Запад " и до 1-2 дни директо в пощата ти е честитката. Аз си плащам като сгреша. Но някав син сктит у храстите да ми държи тон,че не съм платил 35 лв. от 2018г. (Две години ) имат ми адрес телефон мейл личн карта 100% --- НЯМАЛО МЕ.За НОМЕР 10 - брат как да ги наричам. Да е един път да са два пъти... ОК, а то всеки път е????
9
0
 
19
 
! Отговори
Пепи преди 4 години
тези смешниц взимат книжки за неплатени глоби, за който дори не са уведомили съответния шофьор защото са толкова некадърни,че дори не могат да си обработят и изпратят фишовете. За превишена скорост ако ви дойде фиш до 6 месеца след превишението АЗ ЛИЧНО ЩЕ ПОЧЕРПЯ. Имам жалба от реди 9 месеца два пъти ходих да видя дали има нешо ... ПРЕДВИЖВАЛО СЕ.Аз за 9 месеца лично до задната страна на луната ще я отнеса.Само по храсти могат да се крият. Това е СИН КАТАДЖИЯ :) СМЕХ. Никакво уважение
8
4
 
6
 
! Отговори
бай ганю преди 4 години
защо тези акции не са ежедневие а само като на стара баба...се появяват от време на време?
7
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Според коментаторите тука: лекарите са некадърници, полицаите са некадърници, политиците са некадърници, хотелиери и ресторантьори са некадърници, футболистите са некадърници, абе всички са некадърници. САМО ТЕ НЕ СА НЕКАДЪРНИЦИ ;)) сладури
6
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пълни некъд"рници отнети книшки за некви фишчета за по 10лв с тва ли се занимават за надниците немогст да искарат тювл"ци с тюфл"ци
5
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много е важно да сме добре информирани какво прави най-некадърната и ненужна прослойка на обществото. Да не би да си помислим, че се занимават с всевъзможни престъпления, рушвети, ***, дрога, оръжия и все тънки нещица,докато се чака пенсията на младини.
4
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Цялата страна шофира на принципа Газ- Спирачка, а само 15 отнети книжки и то заради административни нарушения.
3
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Kато си вършиш работата акция ли се казва вече???????
2
0
 
33
 
! Отговори
въпрос преди 4 години
Кога ще бъдат арестувани милиционерите, които при подадени жалби не защитиха Ива на 25 то Ловеч. Миционер я уби, а колегите на УБИЕЦА не я защитиха, въпреки подадените жалби. Как е възможгно да няма масови арести в РПУ-Ловеч, защото не защитиха Ива, при подадени жалби. Последната и жалба е 3 часа, преди милиционерът да я убие.Наистина ли на милиционеритее, които прикриха убиеза ще им се размине-скоро давностат ще изтече?! как е възможно?!
1
2
 
66
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защо трябва да се казва "акция" като реално това е работата на КАТ. Всяка нощ ако спират възможно най-много коли ще изловят доста пияници и наркомани, въпросът е защо се случва веднъж на високосна и го наричат "акция".