Протестиращите срещу наредба Н-18 блокираха "Орлов мост"

Към тях се присъединиха и симпатизанти на "Възраждане"
Обновена: 29 яну 2020 14:46 | 29 яну 2020 14:46, Красимир Ангелов
111
Протестиращите срещу наредба Н-18 блокираха "Орлов мост"
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Протестиращите срещу наредба Н-18 блокираха "Орлов мост".

Още по темата
Както е известно ресторантьори и хотелиери спазиха заканата си и излязоха на протест в центъра на София. Към тях се присъединиха и симпатизанти на политическа партия "Възраждане", въпреки недоволството на протестиращите.

Пред парламента имаше много полиция и за момент се стигна до сблъсък между протестиращите и органите на реда, но напрежението бе овладяно.

Във вторник среща между финансовия министър Владислав Горанов и представители на бранша стана ясно, че наредбата се отлага за шест месеца. Въпреки това протестът остана и не бе отменен.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


111
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
85
0
 
35
 
! Отговори
Жоро Истина преди 4 години
Има анонимни. Хора който коментират те винаги ще си останат анонимни.. Хранейки се от обществения сектор мишки от ощинската администрация назначени заради ч без значение партията на власт важно е статуквото.. Брачет особенно по малките градове.. Вас не ви интересува да оцелее дребния бизнес щото вашите роднини са в общинската администрацив и лапат от дьржавата.. Но няма кои да внася данации...ще получавате.. Като баща ми с 45 годишен трудов стаж 320 лв пенсия и давате 120 за лекарства.
84
1
 
35
 
! Отговори
? преди 4 години
Време за напуска не на БГ.Ако имате фирма работеща с чужбина. Преместете си фирмата
83
2
 
37
 
! Отговори
Жоро Истина преди 4 години
На протеста колко атвтобуси услужливата жандармерия и нейното рьководсво... Духачи спря преди София.. Нямам думи.. Важно е да духаме на управяващите и да си взимаме мизерната дьржавна заплата.. Що нищо не става от нас друго.. Освен да кузируваме.. И да....
82
3
 
32
 
! Отговори
Жоро Истина преди 4 години
Как така си продаде банка с печалба но можеш да си плащаш осигуровките кьде.. На Б Борислава банка кьде.. Е тя малко беше приятелка на.. Кои. Добре че го научи на обноски..
81
2
 
36
 
! Отговори
Жоро Истина преди 4 години
Защо гешев не проверява Цветелина Борисова с си банг в кавички Бокова всички глоби и данаци се плащат през неината банка / бивша ла л се ореди благодарение нс Бойко Борисов
80
5
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Свободата" на словото е гарантирана, само зависи чие е словото. Между другото при зрелия социализъм беше доста по-свободно!!! Най-малкото България не беше на 111-то място в тая дисциплина, а наполовина по-напред. Та така.
79
4
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За протеста във Варна и ред няма. Пълно затъмнение. Само дето сме 2020. Няма как да се скрие.
78
3
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Медиите са инструктирани да не отразяват протеста. На него протестираха не само малкия бизнес. Щветущи обиди в рими викаха протестиращите под прозорците на МС.
77
3
 
50
 
! Отговори
909 преди 4 години
До АнонименПротеста е на целия малък и стеден бизнес, не е на хотелиери и ресторантьори. В наредбата има десетки неясноти и недоизмислени точки, които не просто ще спъват бизнесите, някои тотално ще ги закопаят. Протеста не е за намаляване на ДДС, протеста е да не се налагат още един тон почти неизпълними условия за адекватна бизнес среда.Моля, бъдете умните, разсъждаващи и образовани граждани, каквито знам че все още има в тази държава и не позволявайте да ни разделят на ние и вие.
76
3
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Временно:
75
10
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ама кабинета оцеля , нали ?
74
4
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Гордостта на ГЕРБ се срина защото твърдяха,че по време на този мандат Парламента няма да бъде обграден от протестиращи.Струпаха и жандармерия и специални части.
73
2
 
41
 
! Отговори
Работеща преди 4 години
До Протестъти мошеници! Би ли сметнал и представил разходите на тези "мошенници" като си толкова добре запознат с надценки и прочие :)
72
10
 
40
 
! Отговори
ДдС Крадците протест преди 4 години
На 1 килограм свинско имат от 3 до 5 лева НЕТНА ПЕЧАЛБА!!! На 1 шоколад Милка имат от 60 стотинки до 1 лев НЕТНА печалба!!! На 1 хляб имат от 30 до 60 стотинки НЕТНА печалба!!! Тия са толкова нагли, че тия ОГРОМНИ НАДЦЕНКИ не им стигат, ами искат да КРАДЯТ И 20% ДДС!!! 100 грама цаца ги продават за 2.50 лева, а купуват килограм цаца за 50 стотинки до 1 лев!!! Чистата печалба от 100 грама цаца е над 1.50 лева, ако платят ДДС-то, иначе с неплащане на ДДС-то нетната печалба от 100 грама цаца е към 2.10 лева!!! Един дюнер го правят за 50-70 стотинки, а го продават за 2.50 лева!!! Над 90% от хотели
71
2
 
57
 
! Отговори
gf hf mf :> преди 4 години
До 70,Телевизията на БСП излъчваше през целия ден протеста, лошото е, че бързо се отказват хората, а някои се разграничиха... такъв народ сме си - разединен. Всеки протестира поотделно и никога всички заедно, освен ако не късае всички. Жалко. :)
70
20
 
38
 
! Отговори
Протестъти мошеници! преди 4 години
Тия долнопробни мошенци - хотелиери, кафеджии, ресторантьори, дюнерджии, хранителни магазинчета, продавачи на парцалки и прочие ***, крадят над 10 милиарда ДДС всяка година!!! ДДС се използва за пенсии, ТЕЛК, болни деца, а тия прости мизерници го крадят, за да си купуват БМВ и АУДИ и да ходят по *** и Малдиви!!! Всеки гражданин плаща 20% ДДС, което се явява един вид държавна DMS помощ за пенсионери, инвалиди и болни. Грях е да крадеш от стари, инвалиди и болни, а тия гнусни протестъри са излязли да се бунтуват, че държвата иска да спре кражбите на ДДС. Не съм привърженик на Герб, но
69
3
 
46
 
! Отговори
тикток преди 4 години
Защо статията е свалена от първа страница?
68
6
 
46
 
! Отговори
Мечтател преди 4 години
Имам мечта - да се ЕВАКУИРАМ от България! Дано БОГ ми го позволи и през тази година да се махна от тази дупка и тези "хора".
67
4
 
66
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А държавните хрантутници плащат ли осигуровки?Нееее.Всичко им плаща държавата,т.е всички ние.Обаче на голия и последната риза ще смъкнат от гърба,ако могат.
66
3
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нито една телевизия НЕ излъчва и НЕ говори за протеста. РОБИ!!!