Таксито или линейката: Кой е виновен за катастрофата с Арабаджиеви?

Ветко и Маринела са откарани в Правителствена болница
19 фев 2020 08:53, Петя Славова
36
Таксито или линейката: Кой е виновен за катастрофата с Арабаджиеви?
Снимка: БГНЕС

Кой точно е виновен за катастрофата с линейката, в която бяха Ветко и Маринела Арабаджиеви ще стане ясно от експертизата. Инцидентът стана снощи на кръстовището на булевардите "Дондуков" и "Раковски" в София. Другият участник в катастрофата е такси, припомня Bulgaria ON AIR.

Още по темата


Арабаджиеви са откарани в Правителствена болница. Ветко Арабаджиев е с контузия на ръката, а Маринела - с хипертонична криза. Тестовете на шофьорите сочат, че нито един от тях не е бил пиян или дрогиран, нито пък с неизрядни документи.

Уточнява се дали таксито е засякло конвоиращия автомобил или обратно. Ударът е станал след прибирането на Арабаджиеви от първото съдебно заседание срещу тях. Делото е за данъчни измами и пране на пари.

При ПТП-то Ветко Арабаджиев се е разминал с леки наранявания на ръката, а съпругата му Маринела е вдигнала кръвно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
2
 
8
 
! Отговори
... преди 4 години
Доста зле скалъпена сцена от този няколкомесечен театър.
27
1
 
14
 
! Отговори
Факт преди 4 години
Принципно автомобилите на съдебна охрана се движат винаги в нарушение на закона. Не съм ги виждал да се движат в специален режим на движение, но пускат светлините и минават през забранени за тях улици, например Граф Игнатиев. В този случай е пак същото, пуснали са светлините и без да са в специален режим на движение са се опитали да се движат като че ли са в специалния режим и естествено са направили катастрофа.
26
1
 
13
 
! Отговори
Корнелия Нинова преди 4 години
И мен ме блъсна същото такси !!!
25
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ДраганБай Драгане, ако бяха "равни", твоите деца и внуци щяха да са ортаци на Арабаджиевите. Понимайш?Пий си редовно пренеламина и не се изказвай неподготвен.
24
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защо са закарани в Правителствена болница? Някой моля да ме светне че драскачите няма да питат за такива сложни неща.Защо правителствена болница? А жената от таксито е останала на място и нищо и няма? Студио Х
23
6
 
3
 
! Отговори
до Драган преди 4 години
При комунизма не всички бяха равни, приятелю...
22
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Що щат тия заедно в една линейка? На брачен консултант ли са ги пратили?Дорде ги окошарят - "светски лъвове и лъвици"! Бляскави, спортуващи, здравословно живеещи... А в кауша - всеки косъм по отделно им се разболява.Айде стига, бе!
21
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А сега де - "кокошката или яйцето", така ми прилича това заглавие.
20
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До НевенАбе баш си е линейка, има и надпис "линейка" и "СБАЛЛС" на автомобила, иначе е вярно, че е на съдебна охрана. "Специализирана Болница за Активно Лечение на Лишените от Свобода".
19
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ДраганПРИ КОМУНИЗМА съществуваше думата "правоимащи". Те бяха извън законите. Това бяха хората от "голямото добр`утро".Това бяха Партийните дерибеи по места и стотиците Вождове на Партията с главно "П" в София.
18
4
 
3
 
! Отговори
Невен преди 4 години
Не линейка, а кола на съдебната охрана. И от едно куцо заглавие, часове изгубено работно време.
17
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Ветко Арабаджиев е с контузия на ръката, а Маринела - с хипертонична криза"Да се разбира, че нито един от двамата няма каквито и да било натанявания и травми.
16
1
 
9
 
! Отговори
саки преди 4 години
защо са били двамата заедно в линейката ,не трябва ли да са разделени ?
15
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 16Недей се вживява толкоз, то е отренирано, отрепетирано....няма как да удари случаен човек.Линейка, возеща такива престъпници никога не би минала на буркани, на червен светофар, няма как да стане, освен ако нарочно не са планирали някоя мушенгия.
14
1
 
7
 
! Отговори
Пройчо Прокурора преди 4 години
Ако бях привърженик на конспирациите, и ако игнорирам факта, че колите със специален режим и бакшишите са голяма напаст на пътя, та тогава коспиративната ми теория би била, че невидимата държава прави намек на Арабаджиеви да продават по-бързо на нашите хора, и че офертата на половин цена вече не е валидна, купуваме на 30 процента от стойността.
13
3
 
6
 
! Отговори
Драган преди 4 години
При комунизма всички бяха равни. През капитализма пак всички са равни, но някои са по-равни !
12
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Постановка на 100% и със сигурност с участието на вътрешен човек, който е казал на бакшиша точно коя линейка и точно къде да ги удари.Естествено истината няма да излезе наяве, защото са забъркани "наши хора".
11
1
 
14
 
! Отговори
Алов преди 4 години
Правителствената блоникца що бе ??? нали са престъпници
10
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Залагам на умишлена постановка, особено щом има забъркан бакшиш.Нацелва линейката, Арабаджиеви ги изкарават потрошени, под стрес, с хипертония и хоп - в домашно болнично лечение.За мен това си е чиста постановка.
9
1
 
11
 
! Отговори
АНТИ преди 4 години
При Военен режим, отдавна щяха да са забравени ...