Мъж с COVID-19 почина внезапно в "Пирогов"

Той е бил настанен за лечение преди 2 дни
Обновена: 1 апр 2020 21:28 | 1 апр 2020 20:05, Красимир Ангелов
170
Мъж с COVID-19 почина внезапно в "Пирогов"
Снимка: БГНЕС

40-годишен мъж с COVID-19, който бе настанен за лечение в "Пирогов", почина след внезапно спиране на сърцето, съобщиха от здравното министерство.
 
Мъжът е постъпил в лечебното заведение преди два дни със симптоматика на новия коронавирус в среднотежко състояние. Веднага е бил диагностициран с двустранна пневмония, а по-късно е потвърден и COVID-19.

Министерството на здравеопазването и болница "Пирогов" изказват съболезнования на семейството и близките на починалия мъж.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


170
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
134
0
 
0
 
! Отговори
Ковид-19 преди 4 години
Вдигаш температура обезводняваш се пада ти късното и ти спира сърцето докато спиш
133
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
С кой препарати е лекуван? Какъв антибиотик е даван? Що не дадете повече инфо, за да се види къде газят Лука! Бог да го прости?
132
4
 
4
 
! Отговори
? преди 4 години
Може да е на 40, ама като се зобят с анаболи, са като сапунен мехур, а го боцнеш, а се пукне.
131
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пирогов са специализирани и мн.добри основно в счупвания, травми и изгаряния.Например поне за 4 случая на пациенти със стомашни кръвоизливи и кръвоизливи на хранопровода знам от там които след интервенциите нещата са завършили с летален изход. Въпрос и на късмет.
130
6
 
11
 
! Отговори
!!! преди 4 години
Вижте лекцията на Бил Гейтс пред ТЕД преди години.Там той казва,че с ваксини и добра здравна система можем да намалим населението на земята с 10/15 процента.Бил Гейтс е вторият голям донор на СЗО,спонсор на Шарите в Германия,която произведе теста за Ковид19,акционер в КуВак......п.с. за дебелите ще кажа,че самият др.Дорстен шеф на Шарите каза,че Гейтс му е дарителя.Информацията я има свободно в нета с думите на споментите.
129
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименВ момента чета листовките на плакенил и азитромицин, никъде не се казва за подобни нежални реакции за да се налага закачването на пациента на монитор и електролити 2 пъти на ден. И двете лекарствата са удобрени по цял свят от мнооого години, поради повишеният интересе за безопасността когато се взимат заедно от Sanofi потвърдиха че комбинацията от двете е тествана и е базопасна. Мастурбирането с клавиатурата за разпространение на дезинформация трябва да бъде прекаратено.
128
4
 
31
 
! Отговори
НЕДОВОЛЕН преди 4 години
Сигурно първо се е лекувал под карантина с Парацетамол. Като се е влошил - са го вкарали в болница, ама вече е било късно (дори и да не е станало така, това е СХЕМАТА). Събират се дареия, бюджета се точи, но почти нищо от това не е реално за болните, ами за милиционерски мерки като КПП, охрана на паркове и разбира се за БЕЗУМНО СЪСИПАНАТА ИКОНОМИКА. ПАРИТЕ СЕ УСВОЯВАТ НА МАКС, А НАРОДА СА СИ ГИНЕ ПОД КАРАНТИНА!Всяко изпуснато белодробно заболяване, може да доведа до летален изход!
127
0
 
4
 
! Отговори
SILANCE преди 4 години
До Анонимен 127 Каква политика, БЕ? Не се ли задавяте от лакомия вече? Че и за маргинали ми пише! Кой от действащите не е маргинал според теб? А броячът сте го спрели, за да не може да "похвалим" не-маргинала, нали? ХА!
126
5
 
18
 
! Отговори
Митко преди 4 години
До АнонименАко някой катастрофира и умре и има коронавирус ще е умрял от него
125
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Той е семеен и са се върнали от Германия. Починал е от спиране на сърцето.
124
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
съболезнования
123
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А мъж бил ли е с кръвна захар когато е починал?
122
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А от какво е починал?
121
0
 
1
 
! Отговори
До Анонимен 137 преди 4 години
ат Анонимен 142
120
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименНа мене много добре ми влияе песента "Пустите клисурци станали московци, а панагюрци донски казаци".
119
13
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ми 100% е имал човека някакъв сърдечен порок, или друго придружаващо заболяване, както 90% от починалите от коронавирус, какво чудно има?!
118
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен (136)Точно на СЗО знаеш ли кога ще им повярвам? Точно, ама точно никога. Всъщност ако се направи разследване и се опандизят корумпягите там, начело с оня гладния африканец да не използвам другата думичка. Нали не беше опасно, нали нямало проблем, нали не трябваше да се спират полетите от Китай или да се правят проверки? Защо чакаха до втората половина на Февруари, за да изпратят екипи на място в Китай? Да не би м/ународните здравни конвенции за епидемии да не важат за Китай??
117
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Според мен случаят трябва да се разследва, за да се види точно причината за смъртта на един сравнително млад човек в " среднотежко състояние"
116
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много сте се наплашили - послушайте народна музика - особено добре влияят силните родопски песни като излел е деляо хайдутин! Ще ви повдигне малко!
115
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Медицината не е магия, а при нас е и доста по лошо нивото! Който се притеснява от този грип да прегледа страницата на WHO, да се информира за протоколите за лечение, как протича и как може да се противодейства! В допълнение може да отдели малко внимание на редица масла от билки като риган, мащерка,мента евкалипт, лен,коноп,кимион и др.Да се надяваме че скоро ще има хининови лекарства и достатъчно цинкови добавки -мечгаем за аналгин хинина ....За традиции -вижте мексико-там хапват и доста люто.