"Студентски град" - депо за дрога, Николай не е на върха на веригата

Подобни групи работят на принципа на терористични организации
Обновена: 28 май 2020 09:54 | 28 май 2020 09:51, Ния Христова
70

Вчера беше открито рекордно количество кокаин в столичния ""Студентски град". Наркотикът е с общо тегло 327 кг и е била разпределена в пакети. 31-годишният Николай Петров, в чийто автомобил бяха открити 40 кг кокаин, остава за постоянно в ареста.
 
Криминалистът Иван Славов каза в ефира на Bulgaria ON AIR, че "Студентски град" най-вероятно е депо за наркотика, а задържаният е само една малка бръмка от цялата схема.
Още по темата
 
"Този човек не е връх на веригата и със сигурност не е познавал боса на групата. Това е междинна станция, където наркотикът е трябвало да престои известно време и да се разфасова. Подобни групи работят на принципа на терористични организации", посочи криминалистът. 
 
Славов допълни, че българският пазар не е голям, нито атрактивен за търговия с наркотици, но пък е междинна станция за разпространение по света. Граничните ни власти не са способни да налагат драконовски мерки. 
 
"Те проверяват само хората със съмнително поведение и не добре оформена документация. А хората, пренасящи наркотици, използват легални превозвачи и са по-трудни за разпознаване", обясни той. 
 
Иван Славов допълни, че кокаинът е най-скъпият наркотик и от него се реализира най-голяма печалба.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
1
 
0
 
! Отговори
Edin888 преди 3 години
До Анонимен 60Съдебната система на Сингапур може да подреди държавата ни. Като градеж на нова къща - полагат се здрави основи, които да държат векове напред. Оттам нататък къщата я строи човек по негов вкус, но е сигурен, че е основата е добре направена. А в Сингапур още важи и телесното наказание, което, за съжаление няма да бъде допуснато да се приложи в страна-членка на ЕС, но иначе може да има силен възпитателен и възспиращ ефект.
61
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Айде почнаха да го оправдават.Ако за 350 килограма си дребна риба, то за колко си голяма? 50 тона или по-малко?
60
0
 
0
 
! Отговори
бай Миле преди 3 години
До ДДРОнег"Ало, тикво и гешеФФ !!!"... хахахаха.. искрено ме разсмя! Ти кой точно си мислиш, че управлява престъпността в територията?
59
0
 
19
 
! Отговори
таксиметаржия преди 3 години
В Студентския град се случват много неща, но малко от тях са свързани със студентстване. Развъдник на прохождащи мутрички, наркодилъри, долнопробна проституция, селски чалчотечни биячи и прочие шлака, селектирана от най-мрачните кътчета на България и по-слабо цивилизования свят.
58
0
 
10
 
! Отговори
Гост преди 3 години
Този квартал го съсипаха алчни и корумпирани чиновници.Там трабваше да се запази зона за студенти без всички тези допълнителни презастроявания.В момента там може да се каже ,че е всичко друго само не и място за академична младеж...
57
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Съдебната система на Сингапур ще оправи нещата в наше "Cел0" за две-три години, но на властимащите не им "стисka", щото нема от къде да си плащат "заемите";)В БГ-то всичкото закон е "въздух под налягане" докато не се спука "меXура":)А по коментариите можем да си ги пишем "Бля-бля" още дълги години!
56
0
 
10
 
! Отговори
Чочи преди 3 години
Само дроги бате ..... Навсякъде са плъзнали тея наркотици ..... Трябва си смъртно наказание за разпространител иначе няма оправия .
55
0
 
19
 
! Отговори
Пич преди 3 години
"Този човек не е връх на веригата и със сигурност не е познавал боса на групата"То оставаше и да е познавал Паблито от Колумбия :))) За мен е интересно как са оставили такъв гащник да съхранява дрога за милиони?! Явно са имали чадър, който поради някаква причина е отпаднал. Със сигурност в следващите месеци ще имаме стрелба и трупове.
54
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не знам за Коцето, ама защо не попитате Тити преди да се е разревал, може да има нещо и негово, акциите не бяха за него, ама това май (една приятелка каза че и с това се занимава, след телефоните от Дубай преди време)
53
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Ako...Тарторите нищо не държат, а само ръководят!
52
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В Студентски град се случват много неща, но малко от тях са свързани със студентстване. Развъдник на прохождащи мутрички, наркодилъри, практически безплатна проституция, селски чалчотечни биячи и прочие шлака, селектирана от най-мрачните кътчета на България и по-слабо цивилизования свят.
51
2
 
17
 
! Отговори
Ako... преди 3 години
човек с 327 кг кока в апартамента си не е на върха на пирамидата, какви ли количества държат тарторите по местата си за складиране?....
50
0
 
9
 
! Отговори
Митко Павлов преди 3 години
2-ра Обява:Изгубена карта Асо Спатия в района на Студентски град, моля ви, който я намери да ми я върне. Предварително благодаря!Възнаграждение: Много дълго :-)))
49
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всички млади пият наркоман!
48
0
 
16
 
! Отговори
Митко Павлов преди 3 години
Обява:Търся апартамент под наем, по възможност в Студентски град и последните наематели да са се изнесли тази седмица без уведомление. Да има големи гардероби и килер. Може и с тежести, като неплатени последни сметки..... направо ми е мъчно за Гаранта/ Гарантите на стоката. Скоро ще ги пишат в Изчезнали/Издирва се от близките.
47
5
 
15
 
! Отговори
.!. преди 3 години
Значи няма да ми пипате студентски град ей! Там наркотиците алкохола и почти безплатния секс са 24/7! Но искам да си призная, че последното най-ме кефи! Там за първи пън на 32 години направих тройка с две студентки! И това ми излезе само почерпка от няколко питиета и возене с кола до "вилата"! Няма да ми пипате студентски град ей!
46
4
 
8
 
! Отговори
ceko преди 3 години
Като хванеш плюят, като не хванеш пак плюят. Плазмодии комунистически *** си МАЙКИТЕ!
45
1
 
39
 
! Отговори
Георги преди 3 години
Студентски град е като Слънчев бряг - жертва на глупави хора с пари. За жалост в Слънчев бряг отиват хора, за да се забавляват. А в Студентски град отиват, за да учат - поне голямата част от тях. И вместо държавата да се погрижи тия деца да имат възможност да учат и да се развиват, тя е абдикирала. Но те няма как да го разберат, защото голямата част от тия които ни управляват не са учили там, а са ходили само на купони.
44
3
 
23
 
! Отговори
ДДРОнег преди 3 години
Ало, тикво и гешеФФ !!!Дори и децата знаят и това не е метафора или алегория, че Студентски град е резерват за наркопласьорите !!!И пак и децата знаят, че това не може да се случи без протекция от премиер и полиция !!!Значи разбирате какви сте, щото ако го напиша, ще ме баннат !!!
43
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
....бръМка от веригата.....Явно нещо е бръмнало издайнически....