НДК след бурята - наводнени етажи, повредени тавани и входове

Цяло денонощие се извършва отводняване
7 юли 2020 13:08,
22

Снимка: НДК

Поройният дъжд, който се изля снощи над София и предизвика множество аварии и затруднения в целия град, нанесе щети и в Националния дворец на културата, съобщиха от пресцентъра на НДК.
Още по темата


Вече цяло денонощие екипи на пожарна и аварийна безопасност, както и екипите по поддръжка на собствеността НДК отводняват подземните и приземните етажи на основната сграда на НДК /-3 и -2/, които са силно наводнени. Повреди има и по паната на окачените тавани в доста от общите части на тези нива.

Един от входовете на Двореца – Вход Б2 откъм Моста на влюбените също е със сериозни поражения. Бурята е откъснала панели от козирката и така водата е проникнала във вътрешността на сградата, наводнявайки работните офиси, намиращи се на ниво -1.

В момента комисия, формирана в НДК, прави пълен опис на щетите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
1
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
НЕ съм написал и ред под тая статия!!!!..МЕНТЕТО с милиционерския манталитет просто е използвало ника ми за да блъска дивотиите си...което не му е за пръв път..
20
0
 
4
 
! Отговори
Ха-ха-ха... преди 3 години
Къде е великия строител д-р, пожарникар, каратист, световен полицай, наставник-инструктор на CIA, FBI, DEA, НАПРЕЧНО СПЯЩИЯ ДО ПАЧКИ евро и кюлчета злато, известен и като наследник на много дядовци убити от когото му е удобно в конкретна ситуация, най-младия комунист от милиционерското училище където е придобил гражданска специалност водопроводчик? Къде е за да ни обясни какво е построил и как си е оставил ръцете? Хм, от милиционер строител...ха-ха-ха!
19
0
 
6
 
! Отговори
герб преди 3 години
аууу,идеално,почваме нов ремонт
18
1
 
9
 
! Отговори
Kuku преди 3 години
ГЕРБ го "ремонтираха" за над 30 милиона до момента.Да де, ама те (ГЕРБ) помнят само откриването. Ако нещо се скапе, виновни са *** и Станишев. За ремонта вече са забравили и отдавна са опапали ........
17
1
 
9
 
! Отговори
?HL преди 3 години
До ПроСоТоГЕРБ го "ремонтираха" за над 30 милиона до момента.
16
9
 
7
 
! Отговори
Чиновник преди 3 години
До Иван ЯнковКаквото сте си го направили ВИЕ ОТ НАРОДА, такова е. Ти да не мислиш, че тези криви плочки и сбърканите наклони и отводнителни системи са правени от Бойко Борисов или Йорданка Фандъкова?
15
5
 
4
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
До хахахаНе гледаш новините от Рассия. Вчера 3 метростанции са наводнени в Масква, десетки подлези, водата влачи колите...Ние сме цвете в сравнение със столицата на Хаяско!
14
2
 
5
 
! Отговори
Иван Янков преди 3 години
#Хубавое
13
4
 
11
 
! Отговори
хахаха преди 3 години
Абе,вижте в метрото ко става.Фандъка ся да покани ония от ерокомисията и на разходка с лодка в подземни канали.Нема такова чудо по света!
12
2
 
11
 
! Отговори
Помним още преди 3 години
До ПроСоТоТака е, откриха го през 1981, по случай 1300 г. Българска държава и предконгресно. Понеже беше по идея на ЛЖивкова му казвахме Тюрбансарай (ама тихичко казвахме).Та първото наводнение стана през лятото на 1982 г. по това време на годината и при същата ситуация. Дори в подлеза, в който минават тролеите загина човек - май беше таксиметров шофьор, но може и да бъркам. Тогава за такива неща не се пишеше по вестниците.
11
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Там се случи трагедия преди 36 години, пак вследствие на наводнение след пороен дъжд.За цялото това време не успяха ли да оправят отводнителната система, за да не се наводнява въпросния подлез?
10
1
 
12
 
! Отговори
Kuku преди 3 години
Абе къде е Лилето Павлова, Аз така, за един приятел питам :)
9
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Видими резултати.
8
9
 
5
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
До ахахахБа, не сме виждали!Ти си малък и не помниш, но Жан Виденов няма кой да го бие по некадърност!
7
3
 
9
 
! Отговори
Ахахах преди 3 години
Шехерезада днес се е развихрила в сайта! Явно усеща, че тя, както и разни подобни недоразумения ще станат жители на затворите и всички откраднати имоти и пари възстановени на държавата, нашата хазна. Герберунгели, уво2020! Нямате никаква квалификация за нищо! Такова тъпашко упрваление не сме виждали от десетилетия! Просто се разкарайте!
6
3
 
18
 
! Отговори
герберски грабеж преди 3 години
Помните ли колко милиона отидоха за тоя окачен таван? А за гранитогреса махнаха мрамора и си го занесоха по вилите
5
10
 
8
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
До vladyБорисов чака информация от птичи поглед, която трябва да му бъде предоставена от големия летец Женерал Грипенов. Проблемът е, че Грипенов е на ядене и пиене в някое градче и не може да бъде открит!
4
2
 
16
 
! Отговори
vlady преди 3 години
Къде е големият учен пожарникар д-р. Борисов, защо не участва в отводняването?
3
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Доста милиончета бяха пръснати за ремонта. Явно пак са били прибрани в нечии тиквени джобчета повечето пари.
2
19
 
4
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
Че то НДК-то да не е строено от ГЕРБ?Какво е виновен Борисов, че строителни войски под вещото ръководство на Партията са го строили калпаво?