Тази събота започва ремонт на бул. "Шипченски проход" в София

Предвидено е той да продължи до 10 септември
7 юли 2020 16:37, Ния Христова
11
Тази събота започва ремонт на бул. "Шипченски проход" в София
Снимка: БГНЕС
В събота, 11 юли, започва ремонт на бул. "Шипченски проход" в участъка между трамвайното ухо и бул. "Цветан Лазаров", съобщи bTV. 
 
ПРедвидено е той да продължи 2 месеца, до 10 септември. Трамвайните линии, тротоарите, осветлението и пътната настилка ще бъдат изцяло подменени. 
 
Движението в дясното платно в участъка временно ще е спряно. Всички автомобили ще се движат двупосчно в едно платно. 
 
От утре се пуска движението в кв. "Дружба" по Искърското шосе с участъка между бул. "Цветан Лазаров" и ул. "Димитър Списаревски". Ремонтът на тротоярите, които ще се подменят изцяло, продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
1
 
! Отговори
ДДТ преди 3 години
Какви са тези ориентири "в дясното платно"?! В южното или в северното платно ще се движим уж временно? Аман от ученически съчинения...ама нали началничката им е учителка,та не е за чудене.
8
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този Шипченски проход всяка година по два пъти ли го ремонтират.
7
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До vladyТрамвайното трасе не е ремонтирано, обаче асфалтът беше, даже го правиха два пъти. А сега пише "Трамвайните линии, тротоарите, осветлението и пътната настилка ще бъдат изцяло подменени.".....Излиза, че ще е "още веднъж отзад" за пътуващите....
6
2
 
3
 
! Отговори
vlady преди 3 години
До .!.Между Гео Милев и базата на ЦСКА не е имало ремонт. Трамвайното трасе е ужасно, платната са с изразено мрежовидно напукване и безброй кръпки и неравности.
5
1
 
2
 
! Отговори
vlady преди 3 години
Другата настилка е калдъръм независимо дали от плочки или павета, няма кой да ги нареди.
4
2
 
5
 
! Отговори
.!. преди 3 години
АБРЕ ТИЯ ДА НЕ СА ЛУДИ! ТОЗИ МАРШРУТ ГО ПРАВИХА БРЕ! ТОЙ Е НА КОЛКО МЕСЕЦА РЕМОНТ БРЕ!? АБРЕ ЕЙ! ГУЙНА ИЛИ ПАК ПАРИ ШЕ КРАДЕТЕ ИЛИ СТАТИЯТА Е ПО УЛАВА И ОТ ЖУРНАЛИСТА ДЕТО Я Е ПИСАЛ!!!
3
0
 
1
 
! Отговори
БРЕ! преди 3 години
Цялата отсечка от ухото до бул. Цветан Лазаров е прясно ремонтирана?!Да няма някаква грешка?Да не би да е между разклона за кръговото и Цветан Лазаров?!
2
0
 
3
 
! Отговори
интересен ремонт преди 3 години
Единствената не ремонтирана отсечка там е от Т-образното кръстовище при бул.Шипченски проход и бул.Асен Йорданов до кръстовището със бул.Цветан Лазаров!
1
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма ли главен архитект, който да забрани тази безумна грозота, да се асфалтират тротоарите. Настилката за тротоар е друга. Остава само белчинската рабфаколожка да вароса бордюрите и смете дърдонките, като в детството си, и всичко ще е наред,според безумно неуките ***.