Натоварен трафик в района на бул. "България" в София

До 10 дни трябва да приключат ремонтните дейности на участъка
15 юли 2020 15:36, Ния Христова
8
Натоварен трафик в района на бул. "България" в София
Снимка: БГНЕС
Натоварен е трафикът в района на булевард "България" в София - от булевард "Тодор Каблешков" до Околовръстния път, заради ремонт на дясното платно, предаде БНР.
 
До 10 дни трябва да приключат ремонтните дейности на бул. "България" в участъка от бул. "Гоце Делчев" до бул. "Т. Каблешков". В момента в лявото пътно платно се прави хидроизолация на подлезите и започва поставянето на метална мрежа. Заместник-кметът по транспорт Кристиян Кръстев призова да бъдат използвани обходни маршрути:
Още по темата
 
"Алтернативите, които в момента препоръчвам, е на бул."Цар Борис", Черни връх, и, съответно, вътре в кварталите да се използват от източна страна на бул."България", бул."Петко Тодоров" и "Хенрих Ибсен", а във вътрешната страна на "Красно село", "Борово", "Манастирски ливади", "Бъкстон" и "Павлово" , съответно да се насочат към бул."Цар Борис Трети", но също така и да се използва бул."Бъкстон", "Генерал Стефан Тошев", "Дойрян" и съответно придвижване към центъра в тази посока. Ако е възможно, участниците в движението да избягват изцяло бул."България" и да се насочат и към "Черни връх".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
1
 
! Отговори
Отвам на Село Белчин преди 3 години
фъндъкова пак ще прави ремонт на ремонта. А и Столичаните са повече от нужното.
6
0
 
1
 
! Отговори
Баровеца-СФ преди 3 години
Да ви имам обходите ! Вчера 15тина километра за 1ч.и 30минути ! Поне да го направите качествено /което е под съмнение/ булеварда, ако сме живи и здрави да го ползваме години наред!
5
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А някой да е гледал ремонта? Махнали са 2-3см асфалт и са закърпили долния слой на места. Това ли е основен ремонт на най-натоварения булевард? Колко ще отнеме да се нагъне или изрони? Или за последно в чекмеджето и ремонт на ремонтите?
4
0
 
7
 
! Отговори
КъНиеСиеиБие преди 3 години
Само дето забравиха да споменат, че на единия обход - през пл. Ручей - ул. Григор Начевич от две седмици Софийска вода сменя тръби и обход "НЕМА".
3
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вчера си скъсах ризата от яд,че чаках там!Обаче Фандъка хем има жилище в квартала не прати поне един багер да заравни продължението на ул.''Българска легия'' след моста на бул.''България''.Трошим си колите по черния път,ама той като лунен пейзаж.АМА НЯКОЙ ТРЯБВА ДА МИСЛИ ТАМ!!!!!!
2
2
 
3
 
! Отговори
Тулуп преди 3 години
Dolu Gerb
1
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не може да бЪдиееее бул. България за първи път правят ремонт?хахаахах