Мотористът, катастрофирал с автобуса, е с откъсната ръка и фрактури

Лекарите продължават да се борят за живота му
Обновена: 3 авг 2020 14:03 | 3 авг 2020 14:03, Камелия Цветанова
73
Мотористът, катастрофирал с автобуса, е с откъсната ръка и фрактури
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Мотористът, който пострада в София след катастрофа с автобус на градския транспорт е приет в УМБАЛ "Св.Анна" с тежък травматичен шок и тежък хеморагичен шок.

Още по темата


Има откъснат от рамото горен крайник, открита фрактура на подбедрица, открита фрактура на коляно, съобщиха от болницата.

Екип от ортопеди-травматолози включващ д-р Евгени Нешев, д-р Бахрам Фирузи и д-р Александър Илиев е успял да фиксира откритите фрактури и е спрял кръвозагубата.

На младежа са прелети 2 банки с кръв и болницата разполага с достатъчно кръв.

Младежът все още е в много тежко състояние и с опасност за живота.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Уважавам обективните мнения на безпристрастни хора боравещи с факти ,а не с емоции.Тук повечето залагат на емоцията си към омраза или любов към моторите.Но на фактите не им пука за вашите чувства.Никой не е застрахован от глупостта си за това не се присмивайте на грешките на другите ако е имало такива, защото не знаете как може да бъдете на същото място под една или друга форма!
62
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До До Всички Мизерници!Минал е на червено и сам се е подредил. Айде продължавай да защитаваш кухата му глава. И да оживее, сигурно сам ще се очисти за това, че се остави на 22г без една ръка.
61
1
 
3
 
! Отговори
Коко преди 3 години
Като чуя за пострадал моторист, с пистак, се чувствам истински щастлив! Една *** по-малко! Няма как, да забравя, че на два пъти, щяха да сгазят, жена ми и дъщеря ми, плюс ббезумното им каране по пътищата, и стотиците ни безсънни нощи, от моторният им рев!
60
0
 
5
 
! Отговори
GGG преди 3 години
Преди няколко години един такъв *** щеше на ме отнесе на една пешеходна пътека, караше може би със около 140км/ч в градът и нямаше регистрационни номера. Всички пистови мотори трябва да се забранят, не е нормално да караш с над 100км/ч в градът или да форсираш до прекъсвач в кварталите в ранните часове на денонощието. Досега не съм видял нито един моторист, който да кара под 80км/ч в градът.
59
0
 
9
 
! Отговори
А бе хубавецо, преди 3 години
До До Всички Мизерници! ако тоя беше блъснал тебе жена ти и децата ти какво щеше да плещиш - тези *** не признават знаци, закони и правила ... това са потенциални убийци допуснати от обществото да избиват комплексите си убивайки!!! ...питбули на колела.. пуснати от онези в парламента ...
58
9
 
7
 
! Отговори
До Всички Мизерници! преди 3 години
До всички дребни и бедни души пишещи в този сайт:Как не ви е срам да сте толковажалки и злобни в коментарите си.Нито знаете каква е ситуацията нито нищо,но нали трябва да се напише някоя тъпотия.Този човек има семейство,близки деца може би всеки от вас *** може да изживее подобна трагедия и ще го питам как ще се чувства,ако някой пише подобни неща.Вие не сте хора,а подобие на такива никога няма да се оправим(те),защото сте пълни само със злоба,завист и омраза!!!Бъдете Проклети!!!!!
57
1
 
8
 
! Отговори
Умник преди 3 години
Трябва да им дават да си купят мотор само след подписано съгласие за донорство
56
3
 
19
 
! Отговори
Lex преди 3 години
Всички моторджии, които познавам са комплексари, които само натрапват *** си хоби. Каски, якета, мурафети. По-зле са само глупавите момета дето им се връзват.
55
1
 
10
 
! Отговори
До 50 преди 3 години
Моя позната, мотористка, смени десен крак и лява ръка с протези.....на 28
54
1
 
8
 
! Отговори
Сат Н преди 3 години
Никога не падайте заедно с мотора.Най-голямата грешка е инстинктивно да се вкопчите в мотора. При всички случаи ако се пуснете от мотора имате повече шансове, отколкото ако сте едно цяло при падането.
53
1
 
12
 
! Отговори
abe преди 3 години
А бе язък за момчето, млад човек така да се погуби е гадно :(
52
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пази моториста!! Утре неговия бъбрек ще се грижи за бирата която пиеш!!
51
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
При ампутация от такъв тип травма, е абсолютно невъзможно запазване и пришиване на крайник. "Зашиват" се срезове, не премазвания. Трагедия.
50
0
 
7
 
! Отговори
Танк преди 3 години
По отношение тези, които питат, защо не му зашият ръката обратно:Пришиваш ако е останало нещо от нея.
49
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Моя позната, моторист, смени 3 гаджета посмъртно и сега се е ориентирала към автомонтьори.
48
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дано вътрешните органи са добре. Най важното за един донор е вътрешните му органи да са непокътнати
47
0
 
29
 
! Отговори
stiling преди 3 години
Най-хубавото в този случай е, че се е возил сам! Ако беше качил някоя мацка да се прави на мъж щеше да очерни две семейства! Няма и пострадали други случайни хора! АВТОБУСА ЯВНО Е БИЛ ПО-ЗДРАВ! Каквото сам си е направил на него си го е причинил. Няма на кой да се сърди! Ако ме питате мен книжка за мотор само на хора над 40 години! Младите не мислят! Трябва човек да улегне, да види туй, онуй и да кротне с годините!
46
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тая кръв дет я хабят за него, за обикновенни хора карат да пращаш дарители инак не дават. За Ко. Да ми спасяват маторист набил се в рейс
45
6
 
17
 
! Отговори
7 преди 3 години
Още един мотоолигофрен по-малко
44
2
 
11
 
! Отговори
Гашо преди 3 години
Следващия път да фнимава момчето, да му купят техните по бърз матор за да изпреварва по бърже засичащи го рейсове