Тръгна подписка срещу протеста и блокадите в София

Тя е за жалба до прокуратурата за проява на хулиганство
308
Тръгна подписка срещу протеста и блокадите в София
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Подписка срещу протеста и блокадите на кръстовища в София събират до Националния дворец на културата.

Инициативата е на групата "Не подкрепям протеста", предава БНТ.

Още по темата


Подписката се събира в подкрепа на жалба до прокуратурата за проява на хулиганство с особена дързост и циничност от страна на протестиращите, както и на тези, които са блокирали кръстовищата при Президенството и Министерския съвет, пред Ректората и Орлов мост.

В жалбата противниците на протеста подчертават, че искат да ползват правото си на свободно предвижване, работа и почивка.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


308
Още по темата: протестподписка
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
232
0
 
0
 
! Отговори
Цветан преди 3 години
съжаявам за Полицаите. Не навъздам ***. замислили протестетите. Защо радев не беше оплюван и обхвърлян- защото е от МАФИЯТА. Дано го сполети това, което копае на хората, да излети на РУСЛАН със същата съдба-той си знае как и защо
231
0
 
0
 
! Отговори
Цветан преди 3 години
Със сигурност утре 02,09, ***-1/3 от нормално протестиращите, ще предизвикат безредици и анархия под действието на вожда, тримата ***, борците и черепа. Мразя това Народно събрание, но нямам никаква ал-ва, не виждам такава и за пр-щите- те са екзалтирани, зомбирани и затова крещят само оставка. Не виждам с-ъл и от оставката на гн. Гешев. Те желаеха Румънският начин- е това е, бърка се в делата и на най-висшите етажи- президенство, мин. съвет и визшата олигархия и мафия. Моля, вз-те м-к
230
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гадни предатели тая подписка да си я заврете знаете къде. Герберастка чума такава. Не заслужавате да се наричате българи, недостойни сте. Дззба тъпите същества и празните кратуни.
229
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Очаквайте повече протестиращи вече след тая подписка. Хората ще бъдат чути, независимо как се опитвате да им запушите устите !
228
10
 
5
 
! Отговори
ЪхЪ преди 3 години
Колко ви платиха да инициирате тази подписка?!
227
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кога ще има подписки и в други градове? Аз съм от Русе.
226
1
 
30
 
! Отговори
WillbeS преди 3 години
В момента протестиращите се държат като рекетьори...Това ли е сега нашата държава?
225
32
 
8
 
! Отговори
гост преди 3 години
Евете се с тия подписки. Първо БМБ да спре да се прави на селски хитрец и да си ходи.
224
19
 
5
 
! Отговори
До 253 преди 3 години
Хайде бе! А *** верно ли не си му фен ! С така едно меко, нежно го пишеш " баце"
223
12
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
бе не съм фен на Баце, ама тази сбирщина която блокира държавата, двама няма да знаят точно какво искат след като се махне Борисов и Гешев. Едни ученически пожелания като в зората на демокрацията, бла бла празни приказки
222
7
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това вече не е протест а рекет.
221
2
 
42
 
! Отговори
Бай Коста преди 3 години
Днес, 05.08. и сутринта,и по обяд опитах да намеря пред НДК тази подписка, но там нямаше нищо подобно, освен още 7-8 души дошли също като мен да си сложат подписа срещу течащите безобразия на шепа лигльовци по пътища и кръстовища. Кой знае още колко хора са се извървяли като нас. Фейсбук групата Не подкрепям протеста, къде сте За Бога?
220
3
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Заваля. Сега, ако се извие и приличен ураганен вятър да отвее тези палатки, проблемът ще се разреши от само себе си.
219
39
 
2
 
! Отговори
Anonymous преди 3 години
Една конструктивна критика към протестиращите не видях. Пречили му да се прибере при семейството. Ще закъснее 30 минути.. Сигурен съм, че и през 90те е имало хора, които трудно са се прибирали от високо платените си работи спонсорирани от външни фирми. Един човек не познавам на държавна работа да взема над 1000-1500 лева, като ги е стигнал с години трепане.. Айде живи и здрави, че ми писнаха ушите да ме псуват високо интелигентни Нанета.. Ама нека на Вуте му е зле :)
218
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Anonymous 245"вместо да просперираме ЗАЕДНО"Тц, другарю, тва са мантри от времето на комунизма, когато кой колкото работи работи, "просперирахме заедно". Мне, мерси от такъв просперитет. Аз съм разбрал, че за да просперирам трябва да се образовам и да бачкам яко и НЕ ИСКАМ да "просперирам заедно" с платените мутрестъри" които вечер ми пречат да се прибера при семейството ми, без работа и с най-долни навици и разбирания. Затова когато дойдат избори ПАК ще гласувам за по-малкото зло.
217
4
 
40
 
! Отговори
бай Иван преди 3 години
До лекар! Доста хора ще се заразят и починат.Освен това милиони лева ще се изхарчат за лечение на който оцелее.Явно комунистите са собственици и на траурните агенции.Преди подмяната ни унищожаваха народа в конц лагерите и милиционерските мазета,а сега по друга схема в името на властта.А що се отнася до Радев и сие,един ден ще отговаря за тия си действия,призовавайки за революция.Объркан човек!
216
5
 
44
 
! Отговори
лекар преди 3 години
Като лекар искам да попитам президента Радев дали той ще позволи на неговите синове да отидат да протестират-тоест дали ще рискува тяхното здраве и живот така както рискува живота и здравето на останалите протестиращи? Обзалагам се,че щеим забрани!Иначе каква ли е рзликата-Румен Радев става член на БКП през 1987-*** а Бойко Борисов-през 1982-ра.И явно за нещо сега не се разбират и Радев е изкарал хора да протестират.И не му пука колко ще се заразят и колко ще загинат!Е,затова трябва да го съдят!
215
45
 
2
 
! Отговори
Anonymous преди 3 години
Още повече се натъжих.. Скокнаха за 3 блокирани булеварда.. Вместо да е единен народа на някои им дават 30 лева да правят контра протест и са щастливи.. Не знам дали има платени *** в нета дето пишат против протестиращите.. дано да е така, че иначе много лошо.. Показваме, че предпочитаме да сме оцеляващи сами със себе си вместо проспериращи заедно.. Но хайде, нека следващият коментар ме нахрани отново. Нали друго не ни остава освен един друг да се ядем.. Бъдете здрави, пък все ще оцелеем няк
214
1
 
29
 
! Отговори
не са тролове преди 3 години
Хората ви усетиха. А Славенцето го убива системата, вижте там нещо да го свестите, вместо да бълвате змии и гущери по поръчка.
213
4
 
36
 
! Отговори
това не може ли преди 3 години
да стане туристически атракцион. Частни протестиращи на хазартен бос и на комунистическа партия.