Протестиращите запалиха факли и блокираха "Цариградско шосе"

Маршрутът на автобусите е нарушен
348
Протестиращите запалиха факли и блокираха "Цариградско шосе"
Снимка: БГНЕС

Със запалени факли протестиращите тръгнаха по "Цариградско шосе", където блокираха движението по целия булевард, съобщава Bulgaria ON AIR.

Това наруши маршрута автобусите.

Още по темата
С факлите хората изписваха "Оставка". Те стигнаха до Плиска, а колона от автомобили се образува в платното в посока към центъра.

Тази вечер протестът започна традиционно в Триъгълника на властта, където протестиращите за втори пореден ден замерваха сградата на Министерски съвет с яйца и домати.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


348
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
281
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А и само да кажа никой не е виновен за распространяването на короновироса!И се пазете!#Стойте си в къщи #
280
1
 
1
 
! Отговори
Анонимена преди 3 години
Ко ни пука за Бойко та той нищо не е направил за даржавата камоли за този короновирус.На него му пука за себеси а всеки ден си зъразяват хората и умират ако не направи нещо всички ще умрем всички по света ще са МЪРТВИ!!!Поне да измислят ваксини за да се лекуват а не да боледуват и да умират.Кой е смен?Да сме равни и никой да не прави протести!😤Да се упитаме да оцелеем заедно!👬👫👭Да спрем КОРОНОВИРУСА!!!!🙅‍♂️🙅‍♀️
279
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Протестиращите, изгледайте видеото с Христо Иванов и ще ви стане ясно, какво правите.Власт се променя на избори за добра работа, има конкурс.Бъдете активно и упорити в своята реализация, не позволявайте на престъпници и провален политици, да ви употребяват.
278
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Бибата 275Очевидно ще вкарат държавата в дупка,но после чия ще бъде вината?????Евреите, Сорус, Американците, Бойко, световната конспирация срещу България, емигрантите-предатели и комшията! :))))))))))))))))
277
3
 
7
 
! Отговори
Президентът се скри преди 3 години
Президентът се скри в миша дупка. Защо ли е така ? От страх ли е ? Да не би да се изплаши от всенародната любов ? Сигурно *** и Решетников така са го посъветвали...
276
0
 
7
 
! Отговори
Да попитам преди 3 години
Някои от тях директно от Свиленград ли дойдоха с факлите ?
275
0
 
13
 
! Отговори
Румянчо Гечев преди 3 години
От името на неБългарската Съветска Пасмина,ви поздравявам со песента чекам ви да ми дойдете,в аранжимент на Черепа,Мустака и Маджо!!Хайде доскоро,че умувам как да ви направим заплатите и пенсиите по 100 000 лева,че да ни запомните,щот много забравяте и да не се колебаете да гласувате за нас,чак до с,мъртта си!К,овчезите са ви осигурени,моделът го показва и разнася,специалистът от отровното трио Мин,етов,така,че само настъпете килимчето,за останалото грижата е наша!
274
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Ельоменат"Пусъците на герберските *** и администрация са, че ще им секнат парите за нищоправене. Ще се нало и да работите, а не да киснете по цял ден пред пасеанса. Долу шайката от гроб"Каза човека на който ГЕРБ не му дадоха да открадне от еврофондовете и не плаща данъци на печалба, и получава незаконно помощи, защото се пише безработен.За такива хора ГЕРБ са много лоши. Мдаааа.А, и. Пише се пасИанс.
273
2
 
2
 
! Отговори
?/?/ преди 3 години
До Рехави протестиАми сигурно тези, които се събирахме по площадите през 1989/1990, са се зарекли като мен никога повече да не се оставят на тълпата да ги повлече...
272
5
 
3
 
! Отговори
Студент преди 3 години
Аз искам "ОТРОВНА СИСТЕМА"! Да живеят идеолозите -Отровните и Ицето-вдъхновителя, нашите работодатели! ще си изкарам парички за таксата в университета и кратко моренце!
271
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако заплатата на протестиращ е 50 лева дневно значи един протест струва 250 000 дневно.Божков дължал на хазната 700 милиона.Значи 2800 дни може да плаща за протести и пак ще е на сметка!А ние докога ще търпим това? Може ли да е болкиран градът заради тях?Трябва ли да има професия"протестиращ"?И имало ли е досега неплатени протести?Спомням си един протест против цените на тока преди няколко години.Половината "протестиращи" бяха цивилни полицаи! Е, те ли не могат да си платят тока?????
270
7
 
16
 
! Отговори
69 преди 3 години
направете контра митинг за изринем тази шлака
269
6
 
16
 
! Отговори
Рехави протести преди 3 години
Снимани от дрон протестиращите в София са по 5-6 хил. души всяка вечер. На най-големия митинг на 29.07 са били между 15-17 хиляди. В останалото време са 2-3 хиляди дневно. А днес са около 1000 души. Крайно недостатъчно... Може би есента... За сведение протеста на жълтите павета на БСП е бил между 2500-3000 души. Колкото едно село. Жалка работа. За сравнение големите протести на СДС през 1990,1991,1996, 1997 години, които събориха комунизма бяха 150-200 хиляди души в София дни наред. Тогава нещата се случват.
268
9
 
18
 
! Отговори
до протестърите преди 3 години
след оставката на Баце, какво ще правите и пари няма да получавате, не можете и да работите
267
7
 
2
 
! Отговори
Бай хой преди 3 години
Ти си едно некадърно докторче което не може да спаси нищо.Човешки животи спасявал на кой ги разправяш тия за нищо не ставаш
266
6
 
22
 
! Отговори
Радо преди 3 години
Еднакви палатки отпечатани лозунги! Черепухата директно си заявява как от мрежата с 10-15хил.евро организираш цирк. Двадесет год. Сополкьовци за "бързи" пари!
265
12
 
35
 
! Отговори
Бибата преди 3 години
Това е наистина прекалено!!!Очевидно тези хора Не работят,нямат капка човечност!!Аз съм специалист в болница и трябва да спасяваме човешки животи.Как се стига до болница и се лекуват хора,дори близки на същите тези хора?Не е ли брутално??????Затова Господ Бог ни е дал начин да разговаряме и разум да го използуваме.Очевидно ще вкарат държавата в дупка,но после чия ще бъде вината?????
264
8
 
19
 
! Отговори
Радо преди 3 години
Безработни и простовати хорица,прав е колегата за 90-те. Подкупни въздухари 20 годишни, значи за 1000лв. си го наемаш! Жалка работа
263
32
 
14
 
! Отговори
българин преди 3 години
БРАВО ! ОСТАВКА ! МУТРИ-ВЪН !
262
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 320Може бате, може.Спомни си 1990 и 1997 г. Тогава разбрахме що е то грабеж на едро и после -всенароден глад.