4 дни мият "Околовръстното", промени в движението

Автомобилите ще минават по локалните платна
8
4 дни мият "Околовръстното", промени в движението
Снимка: Facebook

За временна организация на движението предупреждават от Столичната община във връзка с миенето на „Околовръстен път“ от идния петък до понеделник.

Пътят от 14 до 17 август няма да се затваря изцяло, а автомобилите ще минават по локалните платна на почистващите се участъци.

На 14 август т. г., от 23.00 часа до 05.00 часа на 15 август се забранява влизането на пътни превозни средства по централното северно и южно пътно платно на Софийски Околовръстен път в участъка от бул. „Александър Малинов“ до бензиностанция „ЕКО“. Движението ще се извършва в локалните пътни платна в същия участък.

На 15 август т. г. от 23.00 часа до 5.00 часа на 16 август се забранява влизането на пътни превозни средства по централното северно пътно платно на Околовръстен път в участъка от бензиностанция „ЕКО“ до бул. „България“.

Движението ще се извършва в северното локално пътно платно в същия участък.

На 16 август т. г. от 23.00 часа до 5.00 часа на 17 август се забранява влизането на пътни превозни средства по централното южно пътно платно на Околовръстен път участъка от бул. „България“ до бензиностанция „ЕКО“. Движението ще се извършва в локалното южно пътно платно в същия участък.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
еха фандъчката изми вече целия град и най сетне стигна до околовръсното
4
7
 
4
 
! Отговори
До 1 и 2 преди 3 години
Скъпи гербаджии, прегледайте се по-скоро при психиатър, докато Covid 19 не е натоварил на макс здравната ни система.
3
4
 
20
 
! Отговори
Koko преди 3 години
Щот видяха прогнозата, че ще вали и ще мият. Ама как винаги в дъждовно време бря > Тая зима сняг не капна. Колко милиона лв. плати общината за липсата на нужда от почистване ?
2
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да хаванат да измият и орлов мост и пред президентството!
1
11
 
5
 
! Отговори
Програмист преди 3 години
Не ни стигат тия дето са затворили центъра а сега и околовръстното. Май Фандъкова работи за протестърите.Или ще разчистят центъра до тогава? Дано!