Кръстовището пред румънското посолство е свободно за движение

То беше блокирано за втора поредна вечер
15 авг 2020 08:00, Петя Славова
47
Кръстовището пред румънското посолство е свободно за движение
Снимка: БГНЕС

Протестиращите освободиха в 23.30 часа кръстовището пред румънското посолство, което беше блокирано от тях по-рано за втора поредна вечер.

Още по темата

Протестът премина спокойно, без конфликти между шофьорите и протестиращите. През блокадата бяха пуснати да преминат няколко автобуса, и, както обикновено, и преминаващите линейки, съобщава БТА.

Част от протестиращите се отправиха отново към Орлов мост, където има палатков лагер. Остават затворени кръстовищата при Орлов мост, на Ректората и в Триъгълника на властта.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още по темата: протестСофияблокада
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе някой, който живее около Орлов мост, не може ли да наръси в и около кофите за боклyк при протестърите кучешка и котешка храна, че да стане по-интересно и да се похвалят, че са станали по-многобройни. В чужбина съм и не мога лично да го свърша!
32
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И какви са нагли тези глупави и претенциозни безделници - полицията била дошла чак след един час. Мислят си, че полицията е длъжна да дойде да ги охранява, докато си правят зулумите, а не разбират, че не са ги измели досега заради снизхождението на някои хора към детинските им изпълнения. Ама то демокрацията трябва да имаш акъл да я схванеш, не само да ревеш насреща с претенции!
31
4
 
24
 
! Отговори
кукловода преди 3 години
В. Божков : "Изкефи ме как се управлява тълпа по мрежите, правя Щаб на протеста" ... "Гешев ще го напра'име фигурант като Президента" .....
30
5
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бойко не давай властта на Черепа и Маджо!
29
7
 
32
 
! Отговори
Иванов преди 3 години
Изродските, нагли, насилствени и противозаконни прояви от страна на шайка провалени политици и техните платени *** продължава.Не разбрахте ли, че никой не ви иска!Не разбрахте ли, че насила хубост не става.Всеки ден губите и малкото наивници, които ви повярваха в началото.С платени празнодумци лъжещи и манипулиращи хората - не става!Виждате го с всеки изминал ден и това ви влудява!С терор, изнудване и рекет върху народа-никой нищо не е постигнал, освен мутрите, които ви дърпат конците.
28
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Безработни клошари общо взето. Така ли не разбират, че това работи само и единствено срещу тях...
27
2
 
40
 
! Отговори
zer преди 3 години
Снощи тъкмо се прибирах, бях трета кола на светофара по ситняково и се появиха тези и блокираха кръстовището. Влачеха се като ***, духаха вувузели и крещяха едно и също нещо. Само не разбрах какво съм им направил аз, че да не ме пускат да се прибера :)
26
43
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
мобилизирани от зарана държавни чиновници и гербави членове - истината е една: Мутрата вън, оставка и съд!Съд за Бойко, съд за Гешев, съд, съд, съд...............
25
1
 
44
 
! Отговори
Антикомунист преди 3 години
Пияниците да оставят на мира работещите хора! Вън наркоманите от кръстовищата.
24
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Половината от протестиращите са да видят сеира на гладните ненаяли се и ненапили се *** .
23
3
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тези смешници ще са на орлов мост докато им плащат или докато не ги бият. Залагайте!Аз залагам на 2-рото!
22
2
 
30
 
! Отговори
Лепа Брена преди 3 години
Че изпеем чалга за проституиращите в София. Докато пеем , че гледам как 20 -на яки шопи въвеждат ред по кръстовищата на столицата. Каним полицаите да седнем по кафенетата докато яките шопи "вразумяват" проституиращите.
21
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
То е ясно че трябва да има промени, но точно тия циркаджии и мутрите стоящи зад тях няма да направят промени. Само анархия и хаос могат да направят. Вече и на децата е ясно това.
20
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен наблюдател преди 3 години
След вчера -които са още по улиците не разбрали че Бойко им го КАЗА значи са национални предатели,анархисти и мазохисти и не трябва да се оставят да дерибействат от нас болшинството който спазваме законите на демокрацията.Понимали,компренде,фърщейн,капиш,анадънма,РАЗБРАХТЕ?
19
4
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз съм учуден как могат да манифестират в полза на партията БСП която редовно управлява в коалиция с ДПС. Преди си казвах - тези хора добре ли са, не помнят ли долара който е 1000 лева, не помнят ли опашките в 4 сутринта за хляб и бензин, не помнят ли режима на тока.. Но да, младите няма как да помнят тези времена, защото ги разглезихме и днес си мислят че животът е кръчма.
18
4
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Повечето от протестърите са 18 годишни хлапаци непреживяли лукановата и виденовите зими, невиждали мутрите на 90те.И да ги нашамариш тези, няма смисъл.Трябва да се надуят кофите на тези които карат младежите да се хвърлят пред колите.
17
6
 
51
 
! Отговори
баба Ленче преди 3 години
Един ден, когато всичко това ще е минало и ГЕРБ отново ще управляват страната, всички тия несретници ще усетят силната болка от това, че са преибани. Не от ГЕРБ, а от всички нас, които вече месец и половина им търпим келешлъците.
16
4
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И това нaпиканотo трио да вземе да спре да говори от името на народа. Благодаря.
15
3
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 16А това стана и снощи ;) по едно време полицията си тръгна и остави протестиращите на народната любов :)
14
6
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Личи си че това е скрита класова борба. Протестърите са агиткаджии, пияндурници, безработни. Терорът над хората с автомобили е целенасочен - те мразят средната класа. Не случайно не пречат на пешеходци и колоездачи да преминават свободно през катуните им!