Нощно каране в памет на загиналите мотористи

Инициативата "Толерантност на пътя" е подкрепена от "Пътна полиция"
18 сеп 2020 16:18, Ния Христова
35
Нощно каране в памет на загиналите мотористи
Снимка: БГНЕС
Шествие на мотористи под надслов "Толерантност на пътя" ще се проведе тази събота, 19 септември. То ще се състои в памет на загиналите мотористи, предаде Bulgaria ON AIR.
 
Столични пътни полицаи ще съпроводят мотошествието по целия му маршрут и ще гарантират за безопасността на участниците. Организаторите призовават участниците да карат с бавна скорост и да спазват Закона за движение по пътищата.
 
Инициативата се провежда с подкрепата на отдел "Пътна полиция" - СДВР и Столичната община.
 
Мотошествието ще стартира в 21:30 часа, a сборен пункт e НИМ в "Бояна", и ще продължи по маршрут: кв.  "Драгалевци", булевардите "Черни връх", "България", "Академик Иван Гешов", "Константин Величков", "Сливница" и "Европа".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
2
 
! Отговори
Кво речи!? преди 3 години
в нормалните държави моторите са средство за предвижване от точка А до точка Б, само в татковината е символ на статус и безсмъртие.
28
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До KromМи аз пък изобщо не карам мотор и попринцип не използвам кола в града, така че пробай пак
27
1
 
2
 
! Отговори
Krom преди 3 години
До Анонимен 28 - не бе, карам си градски мотор, 1000 кубика с редовен ауспух по всички технически изисквания. Не вдигам повече шум от теб примерно.
26
5
 
3
 
! Отговори
Krom преди 3 години
Да не забравя - тоя 17-я кърти мивки. Направо за "Пулицър". Очевидно от малък пише сюжети. Дрогиран и пиян мотоциклетист трудно ще намериш поради естеството на машината. Иска контрол постоянно. Вервай ми, знам от опит. Виж, мишоци в нирвана и на.срани от дрога и алкохол в автомобили - безсмъртни - колкото искаш.
25
4
 
1
 
! Отговори
до 22 преди 3 години
Колега, когато КАТ започнат да конфискуват всички коли с премахнат катализатор или филтър за твърди частици. Дишаме най-мръсния въздух в Европа, заради стари дизели и бензини , купени за по 500лв от Италия и Испания. 80% от колите в България никога нямат да минат технически преглед в нормална държава.
24
5
 
4
 
! Отговори
Krom преди 3 години
25 мушмурока с 25 коментара! Кой от кой по "мъжаги". Мишоци!
23
1
 
13
 
! Отговори
Гост преди 3 години
В памет на кого? На блъсналия се в крава, на двамата дрогирани и пияни на моста при Феята, на излетялия от пътя защото се кефи с 200 км. , За този който изпреварва вдясно, за да ми покаже какъв е майстор , за този който минава между колоните за да не чака на светофара.. за тези ли?
22
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Проблемът е, че Фандъкова я оправя един шумотрторист та им разрешава всичко.
21
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В Германия вече хванат ли моторист с над 90 децибела му конфискуват мотора. А тук кога ще стане това?
20
5
 
5
 
! Отговори
Johny Blaze преди 3 години
Не виждам проблема , когато мотористите се нареждат отпред на светофара, или ''филтрират'' трафика между колите. В цяла Европа това е нормална практика. А за скорост и шум много над допустимите не е редно, но затова си има КАТ и контрол на сервизите за технически прегледи. Карам и кола, и мотор, и винаги предпочитам мотора, стига времето да е хубаво, особено в града - правя по-малко трафик, по-малко замърсявам, по-икономичен е и нямам проблем с паркирането.
19
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всеки загинал шумотерорист е добра новина за спокойствието в София.
18
1
 
10
 
! Отговори
хе преди 3 години
Мотористите сами са си виновни,че стават преждевременно донори на органи .Ей го на,вчера един такъв ме изпреварва на пътя,че даже вдига мотора на една гума.Къде ще я намерят тази толерантност,като се имат за безсмъртни по пътищата,не знам.
17
0
 
5
 
! Отговори
До 17 преди 3 години
Точно така колега
16
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Днес имах разправии с един моторист. В тясна улица излиза от подход за гараж, лявостоящ на мен (не, че щеше да е с предимство от изход в дясно...) и ми застава на средата на улицата, очаквайки да му направя път. Да, ама не. Налетя ми на бой дори, държеше се неадекватно. Улицата беше задънена, нямаше къде да отиде и викнах полиция. Дрогиран до козирката. Започна да ми се моли и да ми се извинява (удари ми колата). В момента е задържан за 24 часа, ще го смачкам от съд- имам време и пари.
15
1
 
4
 
! Отговори
митя преди 3 години
защо вечер бре юнаци?толкова е опасно, кокйо пи-гадно е ввчвр като лежиш със счупено рамо и китки сам в канавката...аз знам...
14
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Организаторите призовават участниците да карат с бавна скорост и да спазват Закона за движение по пътищата."=====Това изречение казва абсолютно всичко.
13
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Седя на светофар и до мен минава един от тези с 200.Такъв бой този човек просто не беше ял.
12
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Почти всеки ден на пътя съм свидетел как мотористи си мислят, че са с предимство и се заяждат с шофьорите, които не им направят път когато те се движат по правилата и ограниченията. Съжелявам за загиналите, но ЗДП се отнася за всички дали с автомобил или мотор правилата трябва да се спазват. В 90% смъртните случаи моториста сам си го е търсил.
11
2
 
26
 
! Отговори
Зь преди 3 години
Я пак? Цървуляците ще ми шумят нощем заради някакви други цървуляци. А наредбата за шума нощем от КАТ за нищо ли я нямат?
10
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тия и колегите им просто са за затвора.