Пиян шофьор блъсна моторист на столичен булевард

Шофьорът направил ляв завой на забранено място
18 сеп 2020 08:30, Ния Христова
20
Пиян шофьор блъсна моторист на столичен булевард
Снимка: БГНЕС
Пиян шофьор на автомобил удари моторист на столичния булевард "Климент Охридски". Инцидентът е станал в час пик в следобедните часове вчера. Шофьорът е направил ляв завой на забранено място, където има двойно непрекъсната линия, предаде Нова ТВ.
 
Граждани и свидетели на инцидента алармират, че на това място нарушенията са ежедневие. Хора споделят, че са били свидетели на случаи, когато патрул на пътна полиция е на мястото, а шофьори на автомобили правят същото нарушение.
 
"Гледката винаги е еднаква и нищо не се променя. Само за няколко минути тази сутрин видяхме над 10 нарушения. Много хора от квартала разказаха, че са подавали сигнали много пъти", обяснява Емил Матев, който е колега на моториста.
 
Други негови приятели разказват, че за последните години са виждали много инциденти именно на това място. "Ние можем да дадем предложения, но институциите трябва да се заемат сериозно с въпроса", казват те.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
2
 
! Отговори
Киро Кюмюря преди 3 години
Щом има ежедневно има нарушения, променяйте! Хората са разбрали кое е правилно, а бастуня на 2 колела, малка си ли е търсил най в ляво?!
16
1
 
2
 
! Отговори
??? преди 3 години
Двойна непрекъсната линия - изпреварването е забранено. Мотористът изпреварвал ли е през насрещното?
15
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ЖоТака де, цЕлата работа е в наказанието. Ако и дали. А детайлите си остават в някаква степен на евентуалност, но не непременно неизбежна...
14
0
 
7
 
! Отговори
ля ля преди 3 години
когато полицайте спрат да взимат рушвети и започнат да си вършат работата както следва и контролират движението а не техния телефон и прииждащите парички към тях тогава може да говорим за баланс и законност!
13
0
 
9
 
! Отговори
Жо преди 3 години
За мен, шофьорът е НАРУШИТЕЛ на ЗДвП. В резултат от нарушението му е възникнало ПТП.Определението за шофьора като ПИЯН е силно преувеличено. По-точното е "употребил алкохол", защото са отчетени 0,6 промила- толкова се отчита от ЕДНА БИРА!Още повече, че свидетелите твърдят, че той е бил адекватен, силно разстроен от случилото се.Все пак нарушението си е нарушение и шофьорът трябва да понесе съответното НАКАЗАНИЕ.
12
0
 
6
 
! Отговори
вв преди 3 години
До Анонименкато идваш от центъра по Кл. Охридски, преди светофара за Студентски град - в ляво се влиза в Дървеница, но има двойна непрекъсната линия и е забранено, но масово но се спазва
11
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кой е този ляв завой, че не се сещам ?Моля за инфо.
10
1
 
6
 
! Отговори
1914 преди 3 години
Вчера минах от там точно след като беше станало произшствоето . Към момента няма как да се влезе в Дървеница от бул. Климент Охридски, идвайки от центъра, както и да излезеш от Дървеница по посока Ст. Град, или Околовръстното, без да извършиш нарушение. Всички пресичат двойната непрекъсната линия, включително и аз, защото нямам избор...
9
0
 
1
 
! Отговори
преди 3 години
До УуууТо вярно че и у нас има представители на индийския етнос...... но чак да ни даваш пример и да ни сравняваш всички с тях....чак ми е обидно! Вземи се в ръце, моля
8
0
 
1
 
! Отговори
Уууу преди 3 години
От разделителни линии, правила и знаци има смисъл само ако се спазват! Да направят допитване и ако не искат правила, да бъде като в Индия. Там чужденецът остава с впечатление за хаос, но реално се разминават някак си и не се блъскат често. Полицията се вика, само ако има спор. За дреболии се оправят сами и животът си върви!
7
0
 
3
 
! Отговори
бай Ставри преди 3 години
До АнонименТака е! Преподаватели на щат, на държавна хранилка, учат те не на теория, не на практика, а буквално учиш техническа ИСТОРИЯ... Арогантни и нагли, панелни столичани... ама асистенти, доктори, доценти, професори.... доо'бре... работата е на технологично ниво Windows95.
6
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нормално няма училища и университети които да те научат да преначертаеш платната.Уасг и тн измислени университети преподаващи още по съветски методи от съветски професори.Как да стане.
5
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Щом масово се прави едно нарушение, значи нещо не е измислено както трябва! Някой да се сети да пречертае платното, да го направи по удобен за гражданите начин?Само констатираме като стане белята.
4
1
 
6
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 3 години
карай умно стигни жив
3
1
 
13
 
! Отговори
Владе преди 3 години
Живея там и правя този завой от 7 години всеки ден, както всеки в квартала. Просто общината не си мърда пръста за нищо. Но това е за да не забравяме къде живеем ( в коя държава )....
2
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като няма КАТ така е, и още по зле ще става. Аз Полиция не виждам никъде, няма в градовете, няма в селата, няма по магидтралата, няма никъде ...Всичко е тръгнало по нанадолнището
1
2
 
4
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 3 години
къде е закона полиция