Опасната мода селфи отне живота на младеж, почина от токов удар

Качил се на влаковите композиции в столичния квартал "Дружба"
Обновена: 19 сеп 2020 09:47 | 19 сеп 2020 09:40, Камелия Цветанова
66
Опасната мода селфи отне живота на младеж, почина от токов удар
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

19-годишен младеж загина заради опасно селфи.

Сигнал за инцидента е подаден тази нощ малко след 3.30 часа, съобщиха от Спешна помощ пред Нова тв.

Медиците само са констатирали смъртта на момчето.

Младежът е загинал, след като с група приятели опитали да си направят опасно селфи на мост над влакови композиции в столичния квартал „Дружба”.

Момчето пада от моста и загива, след като е ударен от ток.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
1
 
7
 
! Отговори
Какъв младеж!? преди 3 години
Бил е някакъв ***, и да се покаже пред две кифли, се качил посред нощ на жиците. Това и животно няма да го направи, или е бил дрогиран, или пият, а най вероятно е т.ъп ***!
44
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами ако момчето е било блъснато? От момичетата, с които е бил?
43
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не си заслужават мненията и няма смисъл нормалния човек да си хаби здравето, силите и нервите да " поправя" разваленото поколение на мнозинството български простаци и простакеси. Днес ако мъж или жена направи с основание забележка на поредното самозабравило се, разлигавено и разглезено от тати и *** булгарлаче, то уви, първия/та го/я чака само неприятности от поредната умствено изостанала българска "семейна" двойка, живееща на семейни начала. Заслужава си да се спаси някой читав човек, а не тия
42
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Жалко за младежа! И как да се разясни смърта му? Естествена смърт ли е? Едва ли. Или това е волно или неволно самоубийство? А какво да се каже за безхаберните му родители? Те също имат вина, че не са си гледали и възпитали синковеца. Уви, много са хората, които са се пръкнали и са оставили поколение, но уви, тяхното е под всякака критика. Живеем в дивашки години, уж сме в 21 Век, но има *** от български простаци, последните, които небрежат и към собственото си поколение.
41
0
 
0
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ЧЕТА ТАКАВА НОВИНА ТУК ПОНЕ ПО ВЕДНЪЖ В ГОДИНАТА!!!
40
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Награда Дарвин за този младеж!
39
7
 
5
 
! Отговори
Мерки преди 3 години
Затова трябват строги мерки - излизане от вкъщи само до магазина и до работа, КПП-та на изхода на всеки областен град, никакви заведения и молове. Тук половината население живее на подсъзнателно ниво и не може да пази нито себе си, нито околните.
38
1
 
14
 
! Отговори
Да допълня... преди 3 години
До зяпач 43 Ако мисленето е силна страна на младото поколение ,нямаше да се търкалят по кръстовищата в София. Сеир да има и силна чалга.
37
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 51Ми свобода на словото, колкото и да не ти харесва. Аз не съм тръгнал да ти чета конско, дето не спря да го защитаваш нали?Има публикация, всеки е свободен да изкаже мнение, стига да не нарушава правилата.Обяснение не мисля, че дължа, нито извинение, за това, че виждам нещата по този начин, може би не толко розов и позитивен като твоя, но по- блъзък до реалността.
36
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 50Ами аз съм на 41 години, тоест съм бил тийн през 90-те :)))По мое време дори се биехме с бухалки, деляхме се на гъзета (облечени в маркови анцузи, подражаващи на мутрите) и мутри :))) Правил съм много луди неща, сега като се сетя ми иде да се скрия някъде, смятяй за какво говоря :)))Глупаво е постъпило момчето, вече е при дедо Господ, за какво така го хапете ?
35
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 47Ти да не би да ги познаваш, видя ги, че им е мъчно, или те ти казаха? Ти захапа родителите му, аз една дума не съм написал за тях, понеже след 18-годишна възраст всеки е пълнолетен гражданин, носещ отговорност за своите действия.Самата мисъл, че родителя носи отговорност за глупостите на пълнолетното си "детенце" ми е крайно противна.Родителите могат да си зададат много въпроси, но не смятам, че те имат вина.
34
0
 
20
 
! Отговори
зяпач преди 3 години
Поредната безмислена смърт.Но да се замислят тези от така нареченото"младо поколение".Обаче не знам дали мисленето им е силната страна.
33
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 44Ти да не си някаква от малцинствата, то ако става на въпрос, дядо ми е направил 9 деца, също и е бил сержант (старшина по старому) по времето на ВСВ, само че времената са различни :))) Подкрепям че е глупаво, но престани да хапеш, достатъчна е мъката на родителите.
32
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да пострадаш в името на това да помогнеш, или спасиш някой го разбирам, това е благородно и бих го оправдал.В тоя случай са го затрили егото, самонадеяността му и простотията му.
31
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До РумбатаТака написано от теб, излиза, че е направил нещо в реда на нещата, но видиш ли за разлика от всички нас, просто е нямал късмет.Обаче да се качиш на парапет, от който знаеш, че или ще те изпържи това, или ще се пребиеш, си е чиста ***, Тоя си е търсил смъртта и я е намерил, другото е ала-бала.
30
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дядо ми на 19 години вече е бил женен, имал е и син. Какви тийнове и пубери на 19 години, акъл и мензис не ти ли дойдат навреме, хич недей ги чака.Евлла ли се очаква да му правим, че се е затрил по такъв *** начин и е зачернил семейството си? Нека се види до какво води цялата лиготия, подгъзуване и глезене на младите, от нямане какво да прави, взел, че се затрил.Иначе все държавата ви крива, ми не е, никой не ви виновен. Няма го възпитанието у дома и уважението към живота и здравето.
29
0
 
18
 
! Отговори
Голяма статия! преди 3 години
Пада от моста и загива, но от токов удар. Това и в индиана джоунс го нема бе!
28
7
 
11
 
! Отговори
Румбата преди 3 години
Драги конемтиращи, кажете ми кой от Вас като млад не е искал да бъде признат и уважаван в компанията си? И кой от Вас не е вършил глупости понякога, само и само да не си мислят, че... ръка на сърцето. Вижда се, че повечето от Вас още нямате деца. Някои конентари са си жестоки... бих искал на такъв коментиращ да му погледна в очите - ей така, да видя има ли някаква мисъл или човещина там.Огромна трагедия, Бог да го прости, съболезнования за близките !
27
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да почива в мир момчето, стига сте хапали.Когато бях млад и глупав, съм правил какви ли не глупости, може би съм имал ангел-хранител на рамото си, щото още се чудя как съм оцелял :) :( Да внимават тийновете, щото от глупост стават инциденти, просто съвет :)
26
0
 
14
 
! Отговори
dd преди 3 години
19 годишен с мозък на 5 годишен. Учителят ми по Физика разправяше какви ли не куриозни случаи. Спомням си два свързани с влакове. Никога когато вали не минавайте с чадър през коловозите(едно време чадърите завършваха с метален шиш и межеше да се ползват и като ***) и никога не стъпвайте на релсите когато наближава влак.