Мотористи с нощно шествие в памет на загиналите на пътя

Участниците преминаха по възлови столични булеварди
20 сеп 2020 09:13, Ния Христова
46
Мотористи с нощно шествие в памет на загиналите на пътя
Снимка: БГНЕС
Мотористи излязоха снощи на нощно шествие в памет на загиналите на пътя. Шествието започна в 21:30 часа пред Националния исторически музей и премина по възлови столични булеварди.
 
Със това събитие те призовават за толерантност на пътя. То е подкрепено от "Пътната полиция" и Столичната община. Следващата неделя ще се проведе и дневно каране, за всички, които тази нощ не са успели да се включат.
 
"Това нощно каране го правим за шеста поредна година. Правим го вечер, защото сме по-добре забелязани от останалите участници в движението", заяви Андрей Дянов, който е организатор на шествието.
 
"Нашата основна цел е да промотираме точно това – хората да бъдат по-предпазливи, по-внимателни, по-смирени, по-сдържани и по-толерантни на пътя", каза Крум Дончев пред Нова тв, който също е един от организаторите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да бе, направете го след 00-00 часа, по-лесно да ви чуваме!Днес точно по обяд 14.15 един ваш събрат се "изрязваше" в Тунела на Пловдив, сечейки пътя на колите встрани от него!Позор!
31
2
 
0
 
! Отговори
Моторист преди 3 години
Само CAPUTTI под тая статия..
30
0
 
8
 
! Отговори
джави преди 3 години
докато ме задминават на зиг-заг и ме засичат нито уважение,нито предимство
29
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
*** иска да има правила, да му е хубаво, комфортно и безопасно на пътя, ама тия правила да ги спазват другите, но не и той.Ми няма как да стане, човек като прави золуми това и го настига после, викат му съдба.
28
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Добре, некаЗащото са нагли, защото са вандали и простаци. За това.
27
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 30Ясно е, че всички понякога нарушаваме правилата, това, което най- дразни при мотористите е, че ги нарушават най- демостративно, смущават всички други на пътя и не само и не спират да реват, че другите не ги били пазели.Абе Аланкоолу, ти като не се пазиш и не пазиш другите на пътя и теб няма кой да те пази!Помислете какво правите и какво давате на другите, преди да хленчите и да обвинявате другите, г-да мотористи.Не, че мисленето ви е силната страна, умен моторист НЯМА.
26
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 29Хората са написали мнението под статията, на теб какъв ти е проблема с това?Крадеца вика "дръжте крадеца!", хейтъра тръгнал да обвинява хората, изказали мнение.Приятен хейтърски ден, ако искаш ела ми измери ***, да видиш колко е малък.
25
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Интересна народопсихология. Гaнчaка при ограничение 50 в града, кара колата със 80 и това е ок. Ако го спрат "куките", то те го "дебнат" и са "корумпета". Обаче виж, ако е мотор при ограничение 90 да мине със 150, то Гaнчака(каращ с крадена нафта със 120) негодува - къде спят "куките"?!? Как така моторист си позволява да изревари 20 годишния баварец на Гaнчака, който със сетни сили е успял да превиши ограничението?!? Ехххх, мaмa му стaра! Няма справедливост за Гaнчaкa!
24
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Шествието, както разбирам, е за всички жертви на пътя - пешеходци, колоедачи, автомобилисти, мотористи...Но вие не пропускате да похейтите че имате малки членове и нямате доходи. Хейтвайте, щом това ви осмисля живота :))) Дребни душички...
23
1
 
8
 
! Отговори
до 25 преди 3 години
Брат, те и за донори не стават с това каране с 200 в града и 300 извън. Стават само да отворят беля на някой невинен човек, тръгнал с колата да си свърши работата, или да изкара пари за хляб.Не ги съжалявам тия келемета, сами са си виновни в повечето случаи за белите.Няма как накой да ме убеди, че си е взел 1200 кубиков мотор, за да кара в органиченията.А бесните селяци, дето ги пържат тия мотори в града и ни тероризират с шума са най- противни!
22
0
 
7
 
! Отговори
Факт преди 3 години
Ако карат по ограниченията и в лентите си ще има по-голям ефект.
21
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Отнасяйте се толерантно с донорите, моля Ви. Все пак Вие може да сте следващите, нуждаещи се от трансплантация!
20
0
 
14
 
! Отговори
До полицията преди 3 години
"Следващата неделя ще се проведе и дневно каране, за всички, които тази нощ не са успели да се включат."Надявам се в неделя полицията да влезе в истинската си роля и да започне да спира от движение неизправните мотоциклети и най-вече тези с модифицирана изпускателна система. В никоя нормална държава не може да се движиш с пистов мотор без шумозаглушителни гърнета в града. Също няма да си помислиш да гараш в града с 200, защото те очаква 4 цифрена глоба в евро.
19
8
 
0
 
! Отговори
Моторист преди 3 години
А ти, жалко ***, който буташ по канавките, точно ти не очаквай нещо различно от дивашки изпълнения,бащина девицо.
18
3
 
5
 
! Отговори
red преди 3 години
До Ss Виновна е селянката от самоковско изживяваща се , като кмет на София и разрешаваща този тормоз, джендърските шествия и тези на неонацистите, проклета да си йорданке, бял ден да не видиш, превърна града ни в невъзможно място за живеене, *** !
17
0
 
6
 
! Отговори
Ss преди 3 години
Каква ирония
16
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най-наглата и дива общност иска толерантност на пътя ??!! ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ ВКАРВАМ ГИ В КАНАВКАТА ПРИ ВСЕКИ УДОБЕН СЛУЧАЙ !
15
5
 
7
 
! Отговори
Моторист преди 3 години
Отново симфония на словесна ***. Сутрин бутам на ръка мотора и го паля някъде, където няма да събудя никого. Така отидох на работа днес. 'Айде да не слагаме всички под един знаменател, става ли?
14
0
 
21
 
! Отговори
22:00-6:00 преди 3 години
Хората, които цяла нощ не могат да се наспят, едва ще са особено толерантни и смирени когато сутрин излизат с автомобилите си.
13
2
 
19
 
! Отговори
до 3 преди 3 години
По време на шествието колко мотористи се изрязаха с 200, докато децата спят?Севриозно, да умрете всичките, които го правите!