Протести за 74-и ден: Два палаткови лагера в Триъгълника на властта

За кратко през деня бе блокирано движението по бул. "Черни връх"
20 сеп 2020 21:00, Красимир Ангелов
280
Протести за 74-и ден: Два палаткови лагера в Триъгълника на властта
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

За 74-та вечер в центъра на София се провеждат антиправителствени протести.

В центъра на столицата има два палаткови лагера - единият е този на майките от "Системата ни убива", а другият бе разпънат вчера пред президентството. Негова цел е събиране на жалби на хора, които имат сигнали за корупция. До момента има подадени около 5 жалби.

Събралото се множество в Триъгълника на властта скандира "Оставка" и вее трибагреници. И тази вечер бяха прожектирани избрани кратки изказвания на управляващите.

По-рано през деня в района на бул. "Черни връх" движението край голям столичен хотел бе блокирано от симпатизанти на движение "Заедно" с председател Александър Томов. Техните искания се присъединяват към тези на протестиращите в центъра на София, съобщава Bulgaria ON AIR.

Очаква се малко след 21 часа недоволните граждани да поемат на традиционното шествие към Орлов мост.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


280
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
219
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Борисов утре отива на майната си...
218
0
 
3
 
! Отговори
На опашка за хляб преди 3 години
По Виденово се събираха повече хора отколкото на протеста имМърлячи, Сър...
217
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До партияБе, те много хора искат да им обърнат внимание, хем специално, ама полицията не дава.
216
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Два палаткови лагера с стотици хиляди протестиращи. В първия преброихме около един а в втория лагер по малко. Въпреки това протеста е многохиляден. Репортаж от Божков т.в и Импексова т.в.
215
0
 
9
 
! Отговори
ПАРТИЯ преди 3 години
всякакви председатели на партийки, организацийки ИЗПЪЛЗЯХА от дупките си и блокират блокират, ние питаме КОГО БЛОКИРАТЕ всъщност някои интервюирани на протестите си го казаха ,"БЛОКИРАМЕ ГРАЖДАНИТЕ НА СОФИЯ, ЧЕ ДА НИ ОБЪРНАТ ВНИМАНИЕ"
214
4
 
2
 
! Отговори
До 247 преди 3 години
247Анонименпреди 2 часа 1 5Герберски *** поства първо чуждо мнение, после ######## и бълвоч. Кой му се връзва############Всичко що е че ве но е ***.
213
2
 
9
 
! Отговори
АК-47 преди 3 години
Накрая ще остане соло онзи агресивен кресльо от някакво си смърдливо трио, дето се е взело на сериозно, да мята кощунствено храна с маргиналите. Единият май вече ги напусна. Нормалните хора работят, за да произведат тези продукти, които с лека ръка разни зомбирани лелки и чичковци унищожават. Нещастници.
212
3
 
10
 
! Отговори
70 преди 3 години
НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ ЧЕ ЕДИН ПРОТЕСТ НЕ МОЖЕТЕ ДА НАПРАВИТЕ ПРОСТИ СЕЛЯНИ !ИМАТЕ ПОДКРЕПАТА НА БНТ БТВ ЧЕРЕПА ХВЪРЧИЛОТО ТРИОТО ОТРОВНО КАННА РАЧЕВА -ЕМБЛЕМА ЗА АНТИ ЖУРНАЛИСТИКА И Т. Н И Т.Д.МНОГО СТЕ СМОТАНИ!!!!!!
211
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Герберски *** поства първо чуждо мнение, после ######## и бълвоч. Кой му се връзва
210
0
 
10
 
! Отговори
Протестиращ преди 3 години
До арменския толуп Или вдигаш надника или не можеш да разчиташ на мен. Тази къща в Гърция не я ли оправи вече!?
209
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 252Ми като твърдите, че ГЕРБ са най-хубавата партия и са незаменими и целият народ ги обича, как според вас допуснаха този гаф да загубят президентските избори, като номинираха оная другарка класната с очилата, за която предварително беше ясно че ще загуби? Питам сериозно щото ми е любопитно? Това някакъв стратегически ход на ГЕРБ ли е, или просто от глyпocт го направиха?А сега пък недоволствате!####Правилно, Борисов нарочно даде президентството на ко му ня ги те,като заложи на куц кон.
208
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Fake news. Fake pisateli.
207
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Троленето няма да спре разпадането на ГЕРБ.#######Дали ГЕРБ се разпада не е важно.Важното е ,зеления чорап да не прави служебно правителство и да не се допускат ко му ня ги те до властта.
206
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Троленето няма да спре разпадането на ГЕРБ.Така както нищо не може да спре разпадането на радиоактивния изотоп на урана - U-235!Тролете си, и цъкайте минусчета, това не ви помага!
205
4
 
17
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 3 години
По всички личи, че пациентските организации на Мая Костинбродска, Отровното трио и Сашо Апашо, са се сдобили с още клинични пътеки ... освен тази която води към Бузлуджа, сега има и една която започва от Президентството на оня с вдигнатия юмрук, и води към Орлов мост ... !!!
204
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До: номер 246Ми като твърдите, че ГЕРБ са най-хубавата партия и са незаменими и целият народ ги обича, как според вас допуснаха този гаф да загубят президентските избори, като номинираха оная другарка класната с очилата, за която предварително беше ясно че ще загуби? Питам сериозно щото ми е любопитно? Това някакъв стратегически ход на ГЕРБ ли е, или просто от глyпocт го направиха?А сега пък недоволствате!
203
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
22.09- ЧЕРЕПЪТ ПЛАЩА, ТРИМАТА КЛОШАРИ И КО ЩЕ ПРОЖЕКТИРАТ ФИЛМЧЕТА, ЩЕ НАДУВАТ УРЕДБИ С КРЯСЪЦИ ОСТАВКА И ЩЕ ПЛАЧАТ КАК ТЪЙ ББ НЕ СИ БИЛ ПОДАЛ ОСТАВКА ЩОТО НАРОДЪТ ОТ ДУБАЙ ТЪЙ ИСКАЛ...И ТАКА ДО МАРТ- ДЕМОКРАЦИЯ Е, А СЪБОТА И НЕДЕЛЯ НА ПЛАНИНА.
202
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До: 245 и 246Вие имате ли сигнали за корупция?Аз нямам. Затова не мога да подам жалба.Иначе мисля че вече и децата в детската градина, особено в предучилищната група вече знаят, че има корупция във властта, нали?Банки по цял свят се разкри че са препирали трилиони долари или евро от съмнителни източници, ние тук да се заблуждаваме че всички пари са изкарани с пот на челото е малко наивно не мислите ли?
201
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
V mediite niama niakakvi publikuvani jalbi. Fake news.
200
2
 
16
 
! Отговори
Протестър преди 3 години
Трябва тримата *** да намерят още пари от някъде и да вдигнат хонорарите-не се издържа вече само с 50 лв. надник-зима идва! Ако не ми увеличат надницата-отказвам се от другата седмица! Даже ме карат и сам да си пиша плакатите-ми то разходи за картон, боя.. срамота! Скоро ще почна да викам-"оставка" на тия дет викат "оставка"!