Още двама учители от 107-о училище са с коронавирус

Няма да има нови карантинирани паралелки
23 сеп 2020 07:29, Ния Христова
17
Още двама учители от 107-о училище са с коронавирус
Снимка: Pixabay
Още двама учители от 107-о училище в София са с коронавирус, обяви директорът Данко Калапиш пред Нова ТВ.
 
Няма да има нови карантинирани паралелки, тъй като според Калапиш са минали повече от 48 часа от последната среща на децата с учителите.
Още по темата
 
Възпитателите ще бъдат заместени от техни колеги. Едната от тях преподава по физическо, а другата по английски език. И двете за момента са без симптоми.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И като изкарат тия злощастни учители в неплатен на минимална заплата , кой ще дойде да ги учи, а? Ти или?
15
2
 
2
 
! Отговори
до13 преди 3 години
До 13 Анонимен Ти да не мислиш,че лекарите и учителите са безсмъртни?х Все някде някой умира от нещо си. Айде не се панирайте , а идете на психиатър! Не е дошъл края на света с поредното коронавирусче!
14
4
 
13
 
! Отговори
Странен вирус преди 3 години
Абе в тая т.нар. държава, няма ли касиерки и продавачки в магазините, банкови служители, фризьорки, кондуктори, куриери, отчетници на ток и вода...? Все професии, налагащи контакти с десетки, дори стотици хора на денТоя вирус само учителки си избира - поне за това пишат по медиите.Странен вирус, а?Странни медии
13
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Оставете децата от 1 до 7 кл в училище, разделете паралелките до 15 деца".................Сега остава също тъй умно да предложиш откъде да се вземат от днес за утре още около 40 000 /четирдесет хиляди/ учители, които да обучават втората половина от класовете, които да разделим на две...А не е ли по-лесно просто медиите да спрат с тая истерия и да пускат през час ковид "новини" по метода на китайската капка? Да прекратят психясването на хората? М?
12
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Доценте, никакъв доцент не си!Такива като тебе говореха, че лекарите надписват болни за 1000 лв! *** го кажи на починалите доктори, на цялото починало семейство лекари! Или викаш, че умряли срещу заплащане?! Да чакаме ли да умират и учители, че да схванете действителността?! Я ми кажете умници как болен човек преподава и как болно дете учи!?
11
4
 
6
 
! Отговори
Родител преди 3 години
Пожелаваме на любимите ни учители да преминат леко през карантината, а на г-н Калапиш - сили и здрави нерви, за да устои на целия натиск, който му се оказва. Това е един чудесен директор, който ръководи училището и целия му персонал по най-добър и ние родителите го подкрепяме.
10
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В нашето училище няма никаква идея за дезинфекция. Децата няма с какво да се измият даже
9
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз имам дете 4 клас. В 128 в Младост няма *** няма нищо . Госпожата въобще не и пука за нищо. Няма нито дистанция нито нищо. ПРОСТО СЪМ ВЪЗМОТЕНА. ДА ги пускат онлайн.
8
11
 
7
 
! Отговори
Доц. Дамян Илиев преди 3 години
Ситуацията в образованието незабавно ще се стабилизира ако учителите бъдат лишени бонусите, които получават за "обучение в електронна среда". Ако бъдат изкарвани в неплатен отпуск на минимална работна заплата в ситуации като този, бъдете сигурни, че и случаите на COVID-19 по училищата ще секнат драстично.
7
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако съм родител на ученик в това психарско училище с психично нестабилен директор, незабавно ще го отпиша от там! Нямам намерение детето ми да се формира като една психически нестабилна личност и паникьор!
6
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От 1 до 4 задължително трябва да учат в училище! Родителите на 5 и 7 клас писнаха миналата година, но като цяло децата над 10-12 г са доста компютърно грамотни и могат да учат от вкъщи с онлайн системата! Ще настане пълен хаос с това днес един клас карантина, утре друг. А и учителите са в общи учителски стаи! Хлапетата колкото и да ги отделят пикаят в общи тоалетни! Нали не вярвате, че чистачката мие след всяко дете. Направете нещо сега! Ноември вече ще е твърде късно!
5
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дано не отидат зян десетте заплатки при пенсиониране. Че както каза оня уредения генерал с мундирите, известен сред своите като плазмодия, яко ще се мре.
4
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вземете мерки докато е време! Оставете децата от 1 до 7 кл в училище, разделете паралелките до 15 деца. Учениците от 8 до 12 да учат онлайн! Голями са, могат да стоят сами и доказаха, че,се справят страхотно, на матурата показаха 1 еденица отгоре. Ако затворите малките единия родител става веднага безработен. Ако не вземете мерки сега, след месец ще затваряте цели училища! Какво правят родителите на малките? А какво става ако учителите са болни и не могат да преподават! ? Мислете!
3
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А що нема учители и професори и студенти болни в университета,гадове продажни на власта
2
10
 
10
 
! Отговори
Д-р Коронис Кауза преди 3 години
Коронката обича учителките и не ходи по протестите! Факт!
1
27
 
9
 
! Отговори
Анонимен 123 преди 3 години
Ся тези учителки ще излязат хитри. Нали министър Велчев каза, който преподава онлайн обучение ще получи надница отгоре на заплатата си. ;) И защо масово почнаха сред ученици и учители да има УЖ болни. ПАРИ,, всичко е ПАРИ. И целта е да няма грамотни, образовани Българи, за да могат по лесно политици и мафия да ги манипулират и управляват.