Продължава разследването на случая с прегазеното на паркинг дете

2-годишното момче почина вчера на място
28 сеп 2020 08:55, Ния Христова
21
Продължава разследването на случая с прегазеното на паркинг дете
Снимка: БГНЕС
Продължава разследването на смъртта на 2-годишното дете, което вчера беше прегазено от бус на паркинг в района на столичен търговски център.
 
Детето почина на място. То е било с баба си и дядо си на пазар. Според първоначалната информация момченцето се отделило от семейството и така е попаднало пред движещия се микробус.
Още по темата
Шофьорът е служител на стоковия базар, където има магазин и в този момент е зареждал стоки. Взетата му проба за алкохол е отрицателна. По непотвърдена информация  мъжът е сирийски гражданин със статут на бежанец.  
 
Очевидци твърдят, че шофьорът е карал бързо. Не така обаче смята търговец от стоковия базар. 
 
"Шофьорът кара добре, просто детето тичаше. Тук няма как да се кара бързо, защото вчера имаше народ и много коли. Просто детето е малко и той не го е видял от буса. Друг път не е имало такива инциденти. Хората бяха уплашени", обясни Фарук пред Нова телевизия. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
4
 
! Отговори
До 9 преди 3 години
Не ме интересува! Щом си моторист няма да е голяма загуба без теб!
12
1
 
11
 
! Отговори
наблюдател преди 3 години
Имайте предвид, че "бабата и дядото" я имат 40 г, я не. Можели са да хукнат и да спасят детего, ако не са блеели.
11
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На паркинг бързо няма как да караш и то на пълен паркинг.
10
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Монетата има две страни.Да, повечето араби са ужасни шофьори и си карат като в пустинята, но и като гледам някои хора (особено едни с повече деца) как си гледат децата и как ги оставят без контрол да вилнеят по улиците, този инцидент просто си е логичен. Лош шофьор+не заинтересовани баба и дядо и това е резултатът.Хора, без значение дали шофирате или водите детето си пеша, бъдете отговорни!Не е нормално да караш с 80 в града, но и да тичаш на червено също е лудост! Виждала съм и двете.
9
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Фарук есетствено, че ще защити бежанеца, който му е бтачед някакъв сигурно. Всички знаем, че на изток шофьорите са много зле. Голяма трагедия е това!
8
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименИ ако стоката свърши(или част от нея) какво прави магазина-сигурно затваря кепенци?!Щото е по-важно за тези,които не си гледат децата и не са ги научили да слушат като им се каже, да си гледат кефа?!Я се огледай на улицата колко родители са горди цвъкалници на деца,които не възпитават,с удоволствие им постват снимки къде ли не,за да докажат,че и те са родители.Някои даже си мислят,че като са изцвъкали някое и вече са дали на обществото всичко от себе си и вече трябва само да вземат.
7
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дано следващия път попаднеш на хирург, който не може да спи от форсиранията ------Не става въпрос за никакво форсиране и никаква глутница, тьпчо.Просто отивах на работа с мотора.
6
1
 
9
 
! Отговори
До ей преди 3 години
Добре ли сте?
5
20
 
5
 
! Отговори
Ей преди 3 години
ганьовска работа! Понеже бил бежанец, значи видите ли може да гази деца и да е невинен - направо се разплакахте от умиление. А дано следващия път някой домъкнал се от *** на географията да прегази вашите деца!
4
4
 
9
 
! Отговори
До 4 преди 3 години
Жалко, че са били сполучливи операциите! Дано следващия път попаднеш на хирург, който не може да спи от форсиранията на мото глутницата!!!
3
4
 
7
 
! Отговори
Totenkopf преди 3 години
И кво, толкова ще разследват? Отново имитация на работа.
2
15
 
8
 
! Отговори
Бау преди 3 години
нали го беше блъснал карайки назад? Сега понеже е сириец ще е 101% виновен ...
1
7
 
20
 
! Отговори
Това преди 3 години
българин са прегази дете в мюсюлманска държава...малиий. Не ми се мисли!