ТЕЦ-София открива зимния сезон, пуска парното на 28 октомври

Поетапно ще бъдат включени първо забавачките, училищата, болниците
18
ТЕЦ-София открива зимния сезон, пуска парното на 28 октомври
Снимка: Pixabay

"Топлофикация София" ЕАД стартира от сряда, 28 октомври, общото включване на отоплението в столицата, съобщиха от дружеството.

Поетапно ще бъдат включени първо детските градини, учебните и здравните заведения, след това жилищните сгради във всички райони и накрая административните сгради и стопанските потребители.

От дружеството напомнят на клиентите да отворят на максимална степен вентилите на радиаторите си, за да не се налага допълнително обезвъздушаване на отоплителните тела след пускане на отоплението, както и да проверят електронните си уреди за дялово разпределение. В случай, че дисплеят им е угаснал, клиентите трябва незабавно да потърсят съдействие от обслужващата ги фирма - топлинен счетоводител.

Важно е преди пускането на отоплението клиентите да приключат всички ремонти и да запълнят източените инсталации.

Отоплението няма да бъде включено в сградите, в които вътрешната отоплителна инсталация не е запълнена, защото това означава, че в някое жилище ремонтът все още не е приключил, се казва в съобщението.

"Топлофикация София" дава възможност на клиентите, които поради някакви причини желаят включване на отоплението в сградата на по-късен етап, да подадат в обслужващия ги топлорайон заявление и подписано за целта решение от общото събрание на етажната собственост.

За допълнителна информация във връзка с началото на отоплителния сезон и за въпроси, свързани с топлоподаването, клиентите могат да се свържат с кол центъра на компанията на телефон 0 700 11 111, да изпратят запитване във Фейсбук - www.facebook.com/www.toplo.bg или на е-майл inf_r@toplo.bg и info_r@toplo.bg, се посочва още в съобщението.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още по темата: парнооктомвритец
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
3
 
3
 
! Отговори
Бла-бла преди 3 години
И нека краденето от народа започне сега! Ще плащат! НЕма мърдане!
16
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Отдавна трябваше, защо харчим и ток и ни е студено, защо всяка година с клизма се пуска. От 10 дни средната температура е под 12,и дано го пуснете като хората
15
4
 
7
 
! Отговори
1-n преди 3 години
пуснал съм си климатиците и не чакам никой нищо да ми пуска...аре нема нужда от мошеници
14
2
 
7
 
! Отговори
4epa преди 3 години
ТЕ СА КАТО 4ИСТОТАТА МИЯТ УЛИЦИТЕ САМО КОГАТО ВАЛИ ДЪЖД !!!!!!!! КАТО ПОГЛЕДНА ПРЕЗ ПРОЗОРЕЦА И МИЯТ УЛИЦАТА НА ИЗЛИЗАНЕ СИ ВЗИМАМ 4АДЪР ЗАДИЛЖИТЕЛНО !!!!!!!!!!!!!!!
13
3
 
5
 
! Отговори
4epa преди 3 години
КОЛКО 4ЕРВЕНИ СА НА ХРАНИЛКА ТАМ ( Р-ОВ4) САМО ГОСПОД ЗНАЕ!!!!!!!!!!!! ЗА ТОВА ЩЕ СЪДИРАТ ПО ДЕСЕТ КОЖИ !!!!!!!!!!!
12
6
 
6
 
! Отговори
ДДТ преди 3 години
Топлинен рекет.
11
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не разбирам мрънкащите наистина. Топло било, да ни скубели искат. На вън е топло, да, но вкъщи например, а и в много други жилища най-вероятно, е студено вече. Както се каза в коментара долу - трябваше преди седмица да го пуснат. От там нататък всеки е свободен да не си пуска радиаторите или да пусне минимално. Аз лично го чакам с нетърпение.
10
6
 
6
 
! Отговори
Гост преди 3 години
Няма нужда просто само да ни пускат сметки . То така или иначе няма полза от него, хората мръзнат и си плащат. Сметките на топлофикация са Верен сбор от неверни данни. И така ще бъде, докато този е председател на комисията
9
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За такова време си имам климатици, които вече доста дни не ги спирам. Само дето нощно време, когато температурите навън паднат под плюс 5 градуса, климатиците нещо не се справят. Мисля, че трябваше да пуснат парното преди десетина дни.
8
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Айде че замръзнахме
7
12
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нямат търпение да почнат да гушкат парички ли?
6
15
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Майка ми е най-зиморничавият човек, който можете да си представите. Днес ми вика: Какво хубаво време, тия от Топлофикация ще се изядат, че нямат основания да пуснат парното през октомври! Да, ама не... Как така ще изтърват да ни таксуват за октомври с по едни незаслужени (поне) сто лева)!
5
14
 
14
 
! Отговори
ясно преди 3 години
времето ще се затопли ...
4
15
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
При 16 градуса температура и прогноза за толкова поне седмица напред. Нещо времето не е с тях и искат да цоцат колкото се може повече.
3
4
 
15
 
! Отговори
тц, тц, тц... преди 3 години
Тия ни вирус ги мори, ни нищо...
2
10
 
10
 
! Отговори
Еееееееее преди 3 години
Това откриване чаках. Вадя стотачлите спестени лятото за бъдещите сметки за топло. Обичам топлофикация.
1
7
 
19
 
! Отговори
Радомир преди 3 години
Браво, нека да си пожелаем спорен отоплителен сезон, да е безавариен и да се топлим повече. Дано и зимата да е дообра, да усетим какво се казва отопление.