Вече пет месеца 34-годишният Владимир Петков е в неизвестност

Близките му се опитват да го открият
28 окт 2020 09:22, Петя Славова
11
Вече пет месеца 34-годишният Владимир Петков е в неизвестност
Снимка: Личен архив

Вече 5 месеца 34-годишен мъж е в неизвестност. Близките на Владимир Петков се опитват да го открият, а сестра му  Ирена Славова призовава, ако някой има информация, да се обади в МВР.

Владимир Петков напуска жилището си в София на 26 май в 9 часа сутринта и от тогава не е бил виждан. Мъжът е бил в депресия и трябвало да отиде на лекар. Това обаче не се е случило. За последно се е чул по телефона с майка си, разказва сестра му пред Нова тв.

Подаден е сигнал в 7-о Районно управление на полицията. Телефонът на Владимир е бил включен през първите три дни след изчезването му, разказва неговата сестра. Полицията е локализирала последната клетка, с която се е свързало мобилното устройство – тя е била в района на квартал "Драгалевци".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
6
 
! Отговори
Българин преди 3 години
Тъжно е , но си мисля , че виси някъде там ?!
9
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
от май месец досега?! Не съм оптимист. А хората на Каскета какво правят, защо не го издирват? затова ли плащаме данъци, за да може накрая близките да бъдат оставяни да се оправят сами?
8
5
 
3
 
! Отговори
Георги преди 3 години
До до 4Китаеца не е виновен , просто им го пуснаха там за да може такива като вас да ги обвиняват. Доста време съм прекарал в тази страна, и искам да ви споделя, че техният интерес е единствено и само да си продават продукцията.
7
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма труп няма убийство.
6
6
 
11
 
! Отговори
до 4 преди 3 години
Човек, Китай не ми ги давай за пример изобщо. Те пуснаха вируса и много добре знаят какво да направят, за да се спре! Убеден съм, че много добре знаят как се лекува, дори и ваксина имат, но си траят. Защо при тях нещо интересно няма втора вълна? Прекалено любопитна случайност, не мислиш ли?
5
3
 
5
 
! Отговори
Totenkopf преди 3 години
Отново чутовни резолтати на бг милицията.
4
5
 
7
 
! Отговори
до 1 преди 3 години
Прав си , ако февруари бяха затворили цяла Европа за месец-два и април полу карантина, за лятото щяхме да сме ОК, но тук им трябваха месеци за да се усетят че трябва да има контрол на температурата по летищата .....
3
6
 
25
 
! Отговори
До 1 преди 3 години
В Китай наложиха драконовски мерки, но никой не пищеше като вас, и за няколко месеца се справиха с вируса. Тук това нищо не е, заради мрънкалници като вас, и резултатите са очевидни.Но не виждам защо вмъкваме тази тема. Дано момчето се намери, макар че след толкова време... не знам. А депресията, да обясня на незапознатите, е заболяване, което много често няма нищо общо с външните фактори.
2
4
 
11
 
! Отговори
ами да преди 3 години
До Анонимен 1На някои хора факта че са живи им се отразява много зле!
1
30
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мъжът е бил в депресия през май... Тогава близо 2 милиона българи бяха в депресия заради *** мерки на зеления чорап Мутафчийски и мечтата на Боко да стане авторитарен лидер! Жалко за момчето! Казвал съм го стотици пъти и пак ще повторя - като общество тежките психични травми, които ни наложи онзи домашен арест, ще са в пъти по-сериозни от медицинските от ковида!