Мъж уби с нож стафордширски териер в София

Той наръгал кучето без причина и избягал
19 яну 2021 16:31,
108
Мъж уби с нож стафордширски териер в София
Снимка: Pixabey

24-годишен мъж уби с нож стафордширски териер в София.

На 15 януари собственикът на починалото куче потърсил помощ в Четвърто РУ. Човекът обяснил, че същия ден, към 17.45 часа, той и негов приятел разхождали домашните си любимци в района на местността "Мотописта" в ж.к. "Гоце Делчев". Към тях се приближило черно куче и двете животни се сборичкали.

Докато стопанинът на териера се опитвал да ги разтърве, а собственикът на другото куче останал безучастен, изведнъж се приближил друг мъж, който внезапно извадил нож, ранил териера и избягал.

Собственикът веднага откарал пострадалия си любимец във ветеринарна клиника, но малко по-късно животното починало, съобщиха за "24 часа" от МВР.

Криминалистите на Четвърто РУ незабавно започнали работа по случая и в рамките на предприетите оперативно-издирвателни действия по образуваното досъдебно производство установили и задържали извършителя на престъплението - 24-годишен столичанин.

След доклад на събраните материали в Софийска районна прокуратура той е привлечен като обвиняем за престъпление по чл. 325 б от НК.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


108
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
81
0
 
3
 
! Отговори
Кико преди 3 години
Един мъж достоен!
80
2
 
12
 
! Отговори
До 76 преди 3 години
Вие от големия град, въпреки, че колко па да е голям, като искате да гледате стока ходете на село. Но там с почуда ще разберете, че може би от 18в хората не си я гледат в стаите и не спят с нея. Смятай вие големите гражданя на какво ниво сте.
79
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Щом кучето е било отвързано и без намордник, трябва да задържат стопанина.
78
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кучето не може да почине, то няма душа.
77
3
 
8
 
! Отговори
Реалист преди 3 години
"Криминалистите на Четвърто РУ незабавно започнали работа по случая" как па не забелязаха, че nceтaтa са били и двете без намордник и без каишка, че да почнат "разследването" си оттам!?До кога властта ще позволява да не се спазват законите!?
76
5
 
14
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 3 години
Бих убил куче,ако ме нападне.А този е бил минаващ.Нападне ли ви куче,крийте врата с ръка,а с другата бъркайте в очите.След ,като остане без очи -му счупена врата.Личен опит.И да не ви гризе съвестта, защото вие може да сте умрелите!
75
3
 
10
 
! Отговори
абсурд преди 3 години
Тоя кефи,просто се е възмутил и е решил да направи териера на пастет
74
3
 
10
 
! Отговори
до 72 преди 3 години
Не е бил Рамбо, а Сандокан с двата ножа
73
2
 
19
 
! Отговори
Здрасти матсоранке преди 3 години
Дръжте си кучетата на поводите. *** си пуска животното и като стане проблем после "Ама то е много мило, беше провокирано".
72
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Прекалено много кучкари се навъдиха и не стига че питомците им осират улиците ами и ги разхождат без намордник.
71
9
 
20
 
! Отговори
Браво преди 3 години
Кучкарите станаха много нагли. Тези хора са ментално болни - живота на едно животно не може да е по-ценен от живота на човек. Вижте само каква мизантропия се лее от коментарите им.
70
3
 
3
 
! Отговори
Асан преди 3 години
Еш па тоъ. Оти а утрепал животноту? Не а ли *** закарал на шашовия му кучкар? Дъ му изеде мадеееете!То штураци млогу! Ама тоа деъ а негуф тоа дзвер отни *** не прати на негувътъ дъ и лиже онаа рабътъ, той къту не мое дъ я управъ. Деева и штураците деевъ...
69
1
 
21
 
! Отговори
Аха преди 3 години
А дали кучето е било на каишка и с наморник.Над 90% от хората разхождат кучетата без наморник и над 70% без каишка.До кога ще търпим това. Иначе за човека с ножа ,не мога да бъда сигурен че без причина ще.убие куче. Единствено само психично болен може да го направи.
68
4
 
22
 
! Отговори
Зимата преди 3 години
Най обичам зимата, когато завали хубав бял снежец и ден по-късно лъснат *** фekали и жълтата ypина на пyмяpите... Дори децата започват да разбират нагледно, защо трябва да се преобличат когато влизат във вкъщи отвън.
67
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нещо не мога да разбера как двама гледат как кучетата им се бият на някаква си поляна, а от храсталака изскача бат Рамбо с ножа и почва да кълца?!? А после и го арестували? Визитка ли им е оставил?
66
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Може би на село знаят, че ако си пуснеш кучето ще играе брадвата и то не само по кучето
65
5
 
8
 
! Отговори
ЦИНИК преди 3 години
Гражданятааа за кучаатаа кайма с антифриз бря ! Кадя има могу от тях залагате вечер каймъ полята с антифриз. И няаа проблем. У наше селу няаа *** без стопанин ей тъй а са разхождъ кът неприбран ***.
64
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кучето - свещено животно на българина! Всичко му е позволено! И не смей да го докоснеш, хвърлиш ли камък по него, когато те напада - околните граждани ще те направят луд. А ако не можеш да се опазиш от нападението, седят, гледат, и нищо не правят.
63
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Горкото огромно агресивно бойно куче, поскам салза.
62
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Добре де, изнесох се на село, че София се напълни с "гражданье", как може тук да си видят големите кучета на къс повод, а "на софията" не могат