Задържаха 29-годишен наркодилър в София

Последвали са обиски и претърсвания в няколко жилища
19 яну 2021 23:47, Ния Христова
7
Задържаха 29-годишен наркодилър в София
Снимка: Pixabay
Столични криминалисти са задържал 29-годишен мъж за притежание и разпространение на наркотични вещества, съобщава "Монитор".
 
На 14 януари служители на сектор "Наркотици" при СДВР задържат 29-годишен криминално проявен мъж. Последвали са обиски и претърсвания в няколко жилища, обитавани от задържания. При тях криминалистите откриват полиетиленови чували с растителна маса, пластмасова кофа, съдържаща наркотичен извлек, буркан със зелени на цвят таблетки и електронни везни. 
 
Резултатът от назначената експертна справка показва, че иззетите вещества са: 7884.48 г марихуана, 407 г екстази и 6490 г спиртен извлек с наличие на тетрахидроканабинол.
 
След доклад на събраните материали по образуваното досъдебно производство в Софийска градска прокуратура задържаният е привлечен като обвиняем за престъпление по чл. 354 а от НК. Наложена му е мярка "задържане под стража" за срок до 72 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До GGПътник, пътник ... колко да е пътник. 3 години МАКС, като ще има "отпуски" и "други". А с тея количества, 100 процента е с парички и с приятели, които не издал, а това се цени!
2
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Лелелеле осем кила марихуана... Не го приемам за "наркотично вещество", ама като знам пет кила мащерка как се събират, евала за трудолюбивостта...
1
3
 
10
 
! Отговори
GG преди 3 години
Тоя е пътник !!! Такива количества с предишни присъди не минават лесно...