Убиецът на Дракополов го дебнел 4 часа, правел се на клошар

Разследващите работят по две версии, търсят и съучастник
7 апр 2021 15:01,
63
Убиецът на Дракополов го дебнел 4 часа, правел се на клошар
Снимка: БГНЕС

46-годишният Николай Дракополов беше застрелян снощи на кръстовище в София пред очите на 11-годишно дете. Разследващите правят втори оглед на мястото на убийството и работят по две основни версии за покушението, съобщава БНТ.

До момента е ясно, че човекът, който е застрелял Дракополов, е следил жертвата си близо 4 часа. Крил се е под моста, като се е правел на клошар. Разследващите допускат, че е имал и съучастник.

Още по темата
Убийството става само на метри от автокъщата, която жертвата притежава, но за да се стигне до това място, трябва да се направи обратен завой на следващото кръгово на Околовръстното шосе.

Най-вероятно са следили жертвата кога напуска автокъщата, която е негова собственост, за да тръгне към центъра на София и тогава вече са започнали да внимават дали ще спре на светофара.

"От първата кола са подали сигнала. Има и коли зад него, има и свидетели, които и в момента се уточняват. Снемат се данни на свители, които следва да бъдат разпитани, да разкажат какво са видели от под моста ли е излязъл човек, по тротоара ли се е движил", каза Илиана Кирилова, градски прокурор на София.

"В информационната система на МВР има данни за наличие на криминалистически регистрации. Има и друга информация за него, но пак ви казвам, просто не можем да ви споделяме информация, която би попречила на разследването", каза Георги Хаджиев, директор на СДВР.

Криминалните регистрации на Дракополов са над 20, голяма част са отпреди 2004 година. Той е разследван за наркотрафик през територията на България.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гръмнали са го заради китайския ксенон, който заслепява, както е видно на снимката. Ей на такива селски тарикати им стига само заради това да им светнеш маслото.
53
0
 
3
 
! Отговори
Извод преди 3 години
Всички бандюги да се озъртат за появили се около тях наскоро клошари.....или попове.
52
0
 
4
 
! Отговори
Обективен преди 3 години
Защо не разпитат Чуса,тя познава всички клошари.
51
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От 2004 до сега си е измил ръцете в невинност, поне така си е мислел.
50
0
 
11
 
! Отговори
1 преди 3 години
20 пъти плащал рушвет на бандягите с тогите, нито един път не го осъдили.И на 21 път съдията не бил от отбора на лозанпановците, оказал се сериозен професионалист от отбора дето е без тоги.
49
0
 
3
 
! Отговори
179 преди 3 години
Дали полицията ни е способна да открие престъпника или ще стане като инкасо-крадците в Перник или пък забравеното престъпление преди десетина години когато 2 *** тежко въоръжени със автомати ограбиха столичният Кауфланд пред очите на десетки свидетели.Сещам се и за чичото който уби роднините си. После казаха ,че бил избягал в Сърбия та чак до Швейцария. Общото на тези престъпления е че останаха неразкрити.
48
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не знам защо ,но това някак си изглежда добре. Един душманин на България по-малко.
47
0
 
2
 
! Отговори
Последен Валс... преди 3 години
игра Николайчо,но бе преброяване там,на дивите зайци !
46
0
 
35
 
! Отговори
Каскет преди 3 години
Бизнесмен с 20 криминални регистрации. Озадачен съм. Що за държава сме.
45
1
 
7
 
! Отговори
Виждам тук се преди 3 години
упражнявате, за мутри, забранени химии...бла-бла.Митьо Очите обаче го простреляха, заради трафик бежанци...Беше се взел за Господ !
44
0
 
17
 
! Отговори
това е отлично! преди 3 години
РБ е оттървана от престъпник с 20-ДВАДЕСЕТ регистрации!!
43
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Едва ли са го светнали заради бричките в автосалона му, заради бялото ще да е
42
0
 
5
 
! Отговори
Александър преди 3 години
До ЩерюПо скоро Професионалистът - с Жан-Пол Белмондо.
41
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Споко, Трифон Чалгаря от Каналето несъмнено ще го хване.
40
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Разбраха, че учиндолския чалгар идва на власт, и мигновено минахме обратно към дивия запад от 90-те
39
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този вече не жив човек има присъди, и то много, както у нас така в чужбина, и то сериозни. Напишете в гугъл името му. Въпросът е как не е в затвора. Аз ако откарана една кола сигурно няма да видя слънче 5 години.
38
0
 
29
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 3 години
Един бандит е очистил друг бандит-така се прави в Държава в която няма закони! То има закони но съдиите са точно хората неспазващи Правосъдието!! И понеже няма Правосъдие-има пистолети явно! И далеч съм от мисълта че така наречените БГ бизнесмени са "чисти" Всички са нарушавали закона и са криминални! Повечето от ТЯХ са крадци на Държавни пари--Всъщност ТЕ не са Никакви Бизнесмени а обикновенни схемаджии крадци! Те разбират от бизнес колкото *** от голф! затова сме на такова "дережде"
37
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
По-неграмотна статия не бях чел отдавна. Може ли превод на български на следното изречение "Снемат се данни на свители, които следва да бъдат разпитани, да разкажат какво са видели от под моста ли е излязъл човек" ?
36
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Обичайните бизнес отношения в една европейска държава.
35
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
4 часа висял там, но нито една камера в района (а те са много) не го е уловил разбира се. А и разбира се никой не е забелязал, че някакъв дебне 4 часа до светофара.Бе сложете го самоубит с 3 куршума и готово.