Съпругът на простреляната жена: Преследвал я е отдавна

Мъжът на пострадалата след инцидента разбира, че жена му е била тормозена
14 май 2021 08:55, Ния Христова
64
Съпругът на простреляната жена: Преследвал я е отдавна
Снимка: БГНЕС

Съпругът на простреляната 56-годишна жена в метрото твърди, че нападателят е преследвал съпругата му с цел интимни отношения. Жената е с 4 огнестрелни рани и се бори за живота си в болница „Св. Анна”. Богомил Павлов казва, че с жена му били в прекрасни отношения. От дъщеря им научил, че нападателят й я преследва и настоява двамата да изоставят семействата си и да заживеят заедно.

Съпругът на 56-годишната Стойна разговаря с нея за последно в сряда следобед, минути преди да се случи трагедията в метрото. "Обядваме, взимаме куфарчето, качвам я на колата и я стоварвам на спирката на метрото. Тя тръгна, а приказката беше да ми се обади от Виена като пристигне", разказа пред Нова тв Богомил Павлов.

 Жената тръгнала към австрийската столица по работа, където от години се грижи за възрастни хора там.
Още по темата
 
"Сестра ми се обади, чула нещо, че е станало и аз започнах да навързвам нещата. Има някакви съвпадения, които за мен са непонятни", добави съпругът на Стойна.
 
Оказва се, че жената и преди е имала проблеми с нападателя си:
 
"По приказката на дъщеря ми, той няколко пъти й е предлагал да се съберат, няколко пъти. И той е бил семеен. Предлагал й е, тя го отблъсквала до последно. Връщам лентата назад, но  никога не е имало нещо, за да се усъмня", казва още Богомил. А сега надеждата му е, че Стойна ще се оправи.
 
От тялото на жената са извадени два куршума, а екип от хирурзи са извършили две спешни операции. От полицията и прокуратурата вече са казали за трагедията и на съпругата на нападателя Максим Петров. Съпругата на самоубилия се мъж е в тежко здравословно състояние след стрелбата. 
 
Органите на реда продължават да разследват отношенията между Максим и Стойна. Засега предположенията са, че и той е работил за кратко във Виена като болногледач и там са се запознали.  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сега ми идва на ум,че ние,които навремето служихме в казармата(не като Волен Сидеров),почти всички бяхме зарязани и забравени от гаджетата си(че коя ще те чака и седи на сухо две години?),сигурно трябваше да налапаме Калашника и да се гръмнеме!?Нито пък съм чул някой след казармата да е тръгнал да гърми тази,дето го е зарязала Този си е бил откачалник.
26
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
*** *** - ***.***
25
2
 
8
 
! Отговори
Съвет преди 2 години
Българките във чужбина се шляпат като за световно. Който иска безобразно лесна жена, трябва да влезе във някоя от фейс групите. Няма нищо по лесно от тях. Условието е да си пишете 2 до 3 дена и готово. Няма значение дали са омъжени, на каква възраст са и дали имате пари.
24
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Значи - да й предлага да си изоставят семействата за да живеят заедно, да я гони и да я стреля... тия двамата са си имали интимни отношения и то не един, два или пет пъти.
23
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В миналото българските мъже са отивали в странство на гурбет да изхранват семействата си, днешните пращат жените си.После олеле....
22
4
 
13
 
! Отговори
мдаа преди 2 години
Оказва се всичких бивши ченгета и имат трйни мозъчни увреждани .Как може да стреляш по жена ,че не иска да живее с тебфсамо червенопитек може да го направи -а е такъв щом носи пистолет Макаров ,който беше на въоръжение в ДС и МВР.в армията бяха с ТТ
21
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да имаш любовник/любовница е нож с две остриета. От една страна си чешеш крастата, ама от друга...
20
2
 
22
 
! Отговори
Срам преди 2 години
Само като чета някои от коментарите се потрисам. Човек е с опасност за живота прострелян от психопат... и такива цинични , просташки и долнопробни коментари .....нямам думи. Що за подобия на хора са авторите на тази помия
19
0
 
31
 
! Отговори
Maria преди 2 години
Психопатите са навсякъде. Преди време един такъв уби ватманка и я натъпка в шахта, защото я ухажвал, пък тя не му обърнала внимание. Само едно не мога да разбера, защо не е казала на мъжа си, ако се е чувствала тормозена. Може би в началото вниманието й е било приятно и я поласкало по някакъв начин и не го е отблъснала достатъчно категорично...което разбира се не оправдава крайната постъпка. Дано се оправи жената.
18
3
 
19
 
! Отговори
Факт преди 2 години
Това си е убийство и факта че убиеца най- вероятно е бил с психически проблеми не може по- никакъв начин да го оправдае.Другият факт е, че българската жена изнася на гърба си кризите у нас
17
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Преди години за мен се беше лепнал един такъв психо. Беше ми колега и направих фаталната грешка да говоря с него приятелски в обедната почивка. И тоя си втълпи, че ми е гадже! И стана страшно! Телефон тормоз, любовни съобщения, висеше пред нас, седеше ме... Излизам на кафе с приятелки в събота и той на съседната маса, отивам на пазар и той "случайно" в същия супермаркет... Бррррр! Аз си знам как събрах смелост и буквално го заплаших, че ако не ме остави на мира ще му се случат лоши неща.
16
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако човек преследва някой, който не е имал и не иска да има отношения с него, значи преследвача е психопат. В този случай е ясно, че е имало някакви отношения, които са се превърнали в бразилска сапунка. Понякога хората сами си създават проблеми и не се държат адекватно, което в случая е довело до фатален край.
15
10
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе,не знам дали точно е била тормозена.Никой САМО преследвач няма да те убие,защото не му обръщаш внимание.Ама айде да не се задълбочаваме.А тоя "мъж",вместо да ходи сам да работи и да издържа семейство,пратил жена му да го храни.
14
11
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Съпругът на простреляната жена защо не е отишъл да гледа възрастни хора във Виена? Седи и чака да му праща пари наготово.От интервюто му по телевизията ми се вижда, че и той е нервак както описват съседи стрелеца.
13
24
 
9
 
! Отговори
Дедо Пенс преди 2 години
Тъз жина е развратница.
12
2
 
32
 
! Отговори
Георги преди 2 години
Никога не е късно да станеш за резил... на тия години да не си гледа рахатлъка, тръгнал чужди булки да гони.
11
11
 
19
 
! Отговори
Киро Жарта преди 2 години
Играл си е с катеричката и му е харесало
10
1
 
36
 
! Отговори
жена преди 2 години
Мен ако някой ей така реши да ме преследва, веднага ще каже на мъжа си да му счупи тиквата и мераците!
9
11
 
42
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Не може без нищо да я преследва и да я моли да се съберат ! В Австрия , докато са работили е имало джиджи-биджи със сигурност !
8
2
 
45
 
! Отговори
Елемаг преди 2 години
Ако не е военен,ще е полицай.Някой да ме обори?