Състезатели по ММА нахлуха в Министерството на спорта

На място има полиция и жандармерия
Обновена: 18 юни 2021 12:09 | 18 юни 2021 11:52, Петя Славова
581

Снимка:Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Съзтезатели по ММА са нахлули в Министерството на спорта днес. Те са предвождани от Станислав Недков-стъки, а неговите приятели носят плакати в негова защита.

Състезателите носеха надписи: "Долу ръцете от Стъки", "Върни 200 000 на държавата", "Долу ръце от ММА - федерацията".

На място има полиция и жандармерия.

Те вече са извън сградата и напрежението видимо е спаднало.

Стъки е искал среща с министъра на спорта, по повод изненсените данни от говорителя на служебния кабинет Антон Кутев, според когото Стъки е получил над милион финансиране.

"Кутев излъга нагло, всички документи сочат, че ние сме една от най-малко финансираните федерации, а сме донесли над 330 медала за България", заяви Недков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


581
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
421
2
 
7
 
! Отговори
Джеки Чан преди 2 години
Стъки ще го избавя от неговите мъки!!!Ще го пратя да бачка в Лъки с неговите две леви ръки !!!
420
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всеки си прави кквото иска в тази държава. На президента съветниците спират метрото и няма последствие. Някакъв си Стъки нахлува в министерство и няма последствие. Протестери влизат в БНТ и няма последствие. В друга държава всички тези хора вече да лежат по 10 г затвор,но тук все сме толерантни.
419
1
 
4
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 2 години
Попитайте данъкоплтците дали искат да го финасират
418
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Започна се с платени поръчкови разследвания, защо точно него бе, защо не разследвате далаверите на фигуранта и жена му както и какво и изнесъл точно към Русия? И фигуранте, ако си толкова смел защо не вземеш да посегнеш на сделката за Ф16, щото ще те изчегъркат отгоре ли, много си плашлив.
417
4
 
14
 
! Отговори
Сат Н преди 2 години
Стъки е човек на Толупа.Толупа му набута много пари.Сега Стъки от благодарност се натягаи се прави на интересен. ----////----- Не мисля, че се прави, човекът е искрен. Вярва и обича Бойко Борисов от сърце.
416
1
 
5
 
! Отговори
Сата НАТО преди 2 години
Той Стъки всъщност не звучи като мутра, аз се извинявам, че съм писал лошо за него. Изглежда кротко момче.
415
3
 
7
 
! Отговори
Сата НАТО преди 2 години
Не се правете на три и половина - ковчезите и бесилките бяха символ на убитата демокрация, а не заплаха. Трактовките на уплашения Тиквен гьс си ги дръжте за вътрешна употреба.
414
10
 
7
 
! Отговори
OK преди 2 години
Все пак, наскоро представители от властта разнасяха ковчези и техни съпортери мятаха риби и яйца по министерства и се опитваха да палят полицаи и вдигаха "бесилки", хора висяха на первазите на прозорците на държавни сгради...и това беше ОКНе, че намирам този протест за най-уместния, но как да се привлече вниманието към явлението "сблъсък на интереси" - министър сам да си отпуска парите на друга организация която ПАК ръководи ТОЙ самия? Правят каквото могат, не се бият и не виждам даже да крещят. Много по-обезумели сме ги виждали и това беше ОК за сега възмутените.
413
11
 
8
 
! Отговори
OK преди 2 години
Ако се абстрахираш от глагола "нахлуха", остава ясно, че момчета от ММА са влезли да протестират срещу нещо което те приемат за клевета, затова искат една федерация която се оглавява от министър и е получила много повече пари от тях - да ги върнат на държавата. Това след като техните 180 000 се обявяват за "милиони". Също заради сблъсъка на интереси. Малко журнализъм би обяснил по-добре ситуацията.Не се бият, изглеждат спокойни на снимките и държат плакати. Нормално за демокрация. Все пак, наскоро представители от властта разнасяха ковчези и техни съпортери мятаха риби и яйца по министерства
412
4
 
24
 
! Отговори
No Coment преди 2 години
,, Избраха Стъки за шеф на Балканската ММА федерация......''. Сега е момента да се натисне,когато водата в държавата е мътна.Тези бъхтачи на заплащане-ишлеме,нахлуват незаконно и заплашват със саморазправа и побой с чукове,всеки който откаже да се отпусне от държавния бюджет пари за заплата на Стъкито,а ако може и малко премии.Стъки иска ,,държавна заплата'' за частна дейност.В целия свят ММА-ците се издържат от реклама и частни спонсори.Тея вземете и ги изринете с голямата лопата като гюбре!
411
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Срам и позор сме ние.Ако това беше в Германия,щеше да има жертви.Да ги вкарат в затвора.
410
6
 
17
 
! Отговори
BGN преди 2 години
Ами това е същността на Герб .....
409
6
 
21
 
! Отговори
SS преди 2 години
Сега беше моментът полицаите да хвърлят на тоа Стъки един як тупаник...! За да му идат напусто милионите, които е "усвоил". И да не се бара мутра!Много жалко, че не се случи! МУТРИ ВЪН ! ГЕРБ е ПОЗОР за България !!
408
5
 
20
 
! Отговори
69 преди 2 години
всички в ареста за 72 часа!
407
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До МатематикВСИЧКО ТОВА СЕ НАРИЧА ДОЛИНАТА НА ТЪМНИТЕ БАЛКАНСКИ ПРОСТАЦИ (DARK BALKAN SIMPLETONS VALLEY) СЪКРАТЕНО - ДТБС (DBSV).
406
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
АЛЧНИ БАНДЮГИ, ПОДСТРЕКАВАНИ ОТ СТЪКИ ИЗЪЛЗЯХА НА ПРИПЕК!
405
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Стъки е човек на Толупа.Толупа му набута много пари.Сега Стъки от благодарност се натягаи се прави на интересен.
404
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
глуп;аци;те искат винаги да подражават на някоя по-голяма държава, това че са големи като територия не ги прави за пример от-до, охлюви
403
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
***.вски талибани.
402
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какъв изобщо е смисълът да има такова министерство?