На три пункта в София се раздава вода заради жегите

Инициативата е на Столичната община
25 юни 2021 12:48, Анисия Иванова
13
На три пункта в София се раздава вода заради жегите
Снимка: БГНЕС

Днес от 13.00 ч. Столичната община организира раздаване на минералната вода на три пункта в града, съобщават от общината.

Вода ще се предлага на площадното пространство при храма "Св. Неделя", на Орлов мост при езерото "Ариана" и в парка на Националния дворец на културата - при пилоните. Водата ще се предоставя до изчерпване на наличните количествата.

Инициативата за подаряване на минерална вода се организира чрез направление "Социални дейности и интеграция на хора с увреждания" и дирекция "Аварийна помощ и превенция" на Столична община и ще продължи през лятото в дните, когото има прогноза за високи температури, информират от общината.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Софееската вода пак ли че си прави реклама. Изедниции френски
10
1
 
1
 
! Отговори
аде де преди 2 години
Раздавайте бира бре, я вОда си имам и у домА........
9
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Фандъкова вече става не само смешна, но и жалка.Краде милиарди а се опитва да си купи обществени одобрение за стотинки Да подава оставка и да си заминава в Самоковското си село.Благодетелят й вече е никой, а Софиянци я ненавиждат отдавна
8
1
 
6
 
! Отговори
защо преди 2 години
Това е една наистина безмислена акция, защото всеки може да си носи подходяща бутилка, в която да си носи вода, а като му свърши, влиза в банка, учреждение или дори от улични чешмички и си я пълни пак. Където съм работил, никой не е отказвал на посетители и клиенти да си пълнят шишето с минерална вода или сме давали чашки на който няма. Правил съм го това и чужбина, като и там не съм имал проблем. Това раздаване е оправдано само в бедствено положение.
7
5
 
2
 
! Отговори
До Анонимен 2 преди 2 години
Българина е наистина невъзможна твар - вечно недоволен. Ако не я бяха направили тая инициатива, щеше да се реве защо не се прави както из "нормалните държави", сега като се прави защо се хвалила кметицата, че едва ли не с нейни пари ги купува. Ако прочете човек статията, ще види че никъде няма никакво хвалене - хората просто казват къде може да се вземе вода в жегата (което може да спаси живот между другото) и съобщават чия е инициативата, както е професионално прието. Аман от вечни мрънкачи!
6
0
 
5
 
! Отговори
Язък преди 2 години
А ваксини няма ли. Иначе не идвам.
5
0
 
6
 
! Отговори
Даа! преди 2 години
Общината не ОПРАСКА ЛИ 1.8 милиарда-та още първото тримесечие , от къде извадиха още кинти !
4
0
 
6
 
! Отговори
питане ! преди 2 години
Понеже общината работи в МИЛИАРДИ , та да попитам , КОЛКО МИЛИАРДА СА ИЗПИСАЛИ ЗА ТАЗИ ВОДА , И КОЯ Е ПАК ФИРМАТА , ЕДИНСТВЕНАТА / без таш.к /!
3
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А в провинцията кога? София не нше България
2
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Голяма новина.Ураааа да живее добрата Фандъкова.Каква благодетелка само - раздава безплатно вода на раята.Купена с нейни лични пари.
1
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Червени неудачници спите ли???