Протест пред централата на БСП, искат оставката на Нинова

Причината ниските резултати след изборите на 11 юли
25 юли 2021 12:30, Ния Христова
51
Протест пред централата на БСП, искат оставката на Нинова
Снимка: Bulgaria ON AIR
Част от структурите на БСП се събраха на протест пред централата на партията. Те поискаха поемане на политическа отговорност и оставка на лидера Корнелия Нинова, предаде Bulgaria ON AIR. 
 
Причината за искането на остваката са ниските резултати след изборите на 11 юли. 
 
Днес столетницата се събира и на Национален съвет. На него ще се обсъдят приоритетите на партията и "червените линии", които няма да прекрачи, за да даде подкрепа за съставяне на правителство с мандата на ИТН.
Още по темата
 
Ще бъде обсъдена и готовността на партията да състави правителство, ако третият мандат бъде даден на БСП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
2
 
1
 
! Отговори
Нищо ново преди 2 години
Апаратни игри. Въпросът е председателят на софийската организация на БСП Калоян Паргов, който ги е организирал тези протестиращи дали чувства лична вина за ниските резултати на БСП в София?
29
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Днеска бяхме 60, но утре ще сме 260
28
2
 
1
 
! Отговори
1 преди 2 години
До емиграция,защо бе ***,твоя любим "вожд",да не е почнал да се напикава,той 10години е по дърт от Нинова.
27
5
 
8
 
! Отговори
Курнелия излъга преди 2 години
Другарко Нинова няма да ви простим , че ни излъгахте за срещата си с руския ген. Решетников за съгласуване избора на Р.Радев за президент.
26
5
 
11
 
! Отговори
И.Б. преди 2 години
Действително е така: Ако Нинова си подаде оставката, БСП ще се възроди и ще получи повече привърженици. Младите бе-се-пари са от друг сорт хора, не са толкова големи лъжци.
25
17
 
13
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 2 години
Оставка няма да има,а и не е обходима.Нинова таман разчисти...вътрешната опозиция,която по места не спря да...мъти водата.Освен това с Тошко Ямболски са...съратници,един випуск от Гимназията за древни езици и все ще намерят на какъв език да се разберат.Боку от туй го страх най...много,от...единението на антигерберските партии,ама то се видя че вече е...факт.Разграждането на модела Борисофф е в ход и няма...връщане назад.
24
4
 
10
 
! Отговори
Ивза преди 2 години
Сега се събраха,а къде бяха преди изборите. Къде беше агитацията,къде бяха срещите с обикновени човек,с избирателите.Сега се сетих структорите,а къде бяха когато трябваше да се даде отпор на фермерите,да им се извадят кирливите ризи.Сега е лесно-оставка,а кой се опъна на ББ,кой бранеше левите.Боже,вересиите ти са много на тази земя,но пази България.
23
4
 
12
 
! Отговори
БСП номенклатурчик преди 2 години
След толкова години безвластие, вече сънувам как ще захапя кокала отново!
22
1
 
8
 
! Отговори
Тежък проблем за БСП преди 2 години
От една страна са натискани от РР да подкрепят кабинет на ИТН,а и те самите искат да бъдат припознати като водеща част на антиГЕРБ коалицията,но от друга страна това би ги лишило от теоретичната възможност да направят правителство с премиер КН и министри от клакьорското и обкръжение.Този буламач е гарниран и с рязко повишена активност на вътрешната опозиция,искаща поемане на отговорност за изборния провал и оставки от КН и слугите и.Забавна ситуация,ще гледаме с интерес кой и как ще победи.
21
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тя дупе ше даде, но оставка, не.
20
6
 
23
 
! Отговори
емиграция преди 2 години
Не чакайте от кака Нинова оставка.Тя е, като Цола Драгойчева. Ще стои в партийните върхове,докато напикае столчето по време на събрание.А дано помните баба Цола, но...се съмняваме.
19
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В България има малко бедни хора, няма обществена почва за социалдемокрация................ Всички хора в България са милионери и десни, младежите от БСП са най-десни и не гласуват за собствената си партия. Те са десни и искат да са богати чрез политиката. А Станишев е най-десният политик за 32 години Преход към капитализъм - въведе най-плоския в света от всички плосък данъци. Малкото социалдемократи и социалисти гласуват за БСП. Всички други са десни и гласуват за Чалга Паша.
18
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
След един бивш президент и пловдивския свинар , сегасе появи трети , който иска да разкъса цялото и да разочарова привържениците на и без това намаляващата постоянно членска маса .Момента за критики не е сега .Проявете малко разум и не ставайте смешни . И без това нов клоун се появи на сцената и ни разсмива всеки божи ден .
17
8
 
3
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 2 години
Нинова ще бъде съдена заедно с Бойко Борисов за геноцид над българският народ и семитизиране на Царство България. Настоящата БСП и ГЕРБ са откровенни еврейски партии, което е видно и от еврейската кръв,която имат Нинова и Борисов. Никой в БСП не се вслушва в думите на Тодор Живков, че евреите извършиха преврата срещу Царството ни. Ето ги резултатите. Небивала катастрофа! Аз съм първият, запичнал протестите и просех на вратата на "Позитано" . Никой не ми подаде ръка, бидейки аз гладен и бездомен
16
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нинова иска да *** от Америка веднъж, втори път да вземе от 100 те милиона които Божков е обещал за този които го оправи, трети път и от далаверите от бъдещото правителство. Кирчо Добрев нее глупав да я остави Нинова да инкасира сичко това, щото с толкова пари немогат да я махнат още 10 години от БСП . Сега ще и запеят песента на станалия популярен последните дни Тошко. Щат На Патката Главата. Тошко е бил пророк преди 25години. Тошко Тошко сам не предполагаш в каква бъркотия се забърка.
15
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сега леличката ще излезе и ще каже,че Бойко е пратил протестиращите,защото много го е страх от нея.
14
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
С Нинова или без нея... все тая. Никой не им вярва.
13
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пернишката рода пак иска да яхне бесепето.
12
2
 
18
 
! Отговори
Социаглиcт преди 2 години
Парчето от птицата е малко, не стига за всички. Тези дето скачат не са поканени на трапезата.
11
8
 
18
 
! Отговори
Референдума каза преди 2 години
1 лв. партийна субсидия и сами ше изпукат червените кхмери !