Щети след градушката в София: Наводнения и паднали дървета

Аварийни екипи работят по отстраняването на щетите
31 юли 2021 22:45, Красимир Ангелов
20

Щети нанесе бурята, която се изви тази вечер в София. В столичните квартали "Ботунец" и "Кремиковци" градушката покри земята и образува тънка ледена покривка.

В "Кремиковци" дърво падна и препречи една от улиците до Здравната служба. Няма пострадали или щети, съобщава телевизия Bulgaria ON AIR.

В столицата също са подадени 6 сигнала за паднали дървета и клони, които затрудняват движението. Екипи на общината работят по разчистването им.

Разхлаждането обаче ще е за кратко, защото и в неделя жегите продължават.

Оранжев код за опасни горещини важи за почти всички области в страната. Предупреждението е за температури до 41 градуса по Целзий.

По-ниски ще са по Черноморието, където предупредителният код е жълт.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
2
 
3
 
! Отговори
Шели преди 2 години
До Ели Ти от Долно Уййно ли си?
10
1
 
14
 
! Отговори
не разбрал преди 2 години
До Анонимен 6Малко късно те питам, но ти смяташ, че Румен Радев пуска градушката и усилва вятъра някъде от високо, така ли?!
9
9
 
12
 
! Отговори
чалгамеракли политик преди 2 години
оставкаааа, Бойко е виновен !
8
3
 
1
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Пешо коня
7
6
 
7
 
! Отговори
ТКЗС преди 2 години
Града град не го бий :))))
6
3
 
37
 
! Отговори
Веско преди 2 години
До Реалист Не е само в почистванто на каналите. Огромни площи се бетонират и асфалтират, водата просто няма как да се изтече. Ама не сте решавали задачите за басейни в училище! Затова и става все по-топло в градовете.
5
12
 
8
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Очука ли ви доматите с колците :)))
4
55
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това е част от мракобесната Промяна на президент румен радев, която със свирепа ярост ни донесе криза, мизерия, глад, нищета, безработица, безпаричие, безпътица, метежи, грабежи, кражби, убийства, самоубийства, наркомания, хомосексуализъм, проституция, морален срив, духовна деградация, разпад на патриархално-семейните ценности, *** идеология, корупция, суша, студ, урагани, измами, инфлация! Оставка на тиранина и криптокомуне румен радев ветото ВЕДНАГА!
3
10
 
35
 
! Отговори
Реалист преди 2 години
За това са виновни общините, че каналите са задръстени до горе и дърветата не кастрени от десетилетия. До към някъде 1985 година каналите се чистеха всяка пролет и дърветата подкастряха редовно. По "демократично" нищо подобно не стана даже и един път за 30 години, само дето "едни пари се усвояваха" без резултат по предназначение.
2
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
нищо страшно не беше, 10/15 мин и всичко отмина, асфалта и тревните площи поеха целия дъжд от топлината която бяха събрали
1
2
 
30
 
! Отговори
Нане преди 2 години
Град да пере нон стоп на жълтите павета...На Хората градините да оцелеят...))