Протестиращи срещу сертификата блокираха кръстовище в София

Недоволството е и срещу тестването на учениците
5 дек 2021 16:30, Ния Христова
78
Протестиращи срещу сертификата блокираха кръстовище в София
Снимка: БГНЕС
Протестиращи срещу зеления сертификат и тестването в училищата организираха на шестие в София.
 
Със скандирания от НДК групата премина през централни софийски улици и достигна Министерството на здравеопазването, съобщи БНР.
 
"В психиката на учениците ще се опитат да узаконят, че човек без маска не е човек", каза един от протестиращите. 
 
"Моята дъщеря от понеделник няма да е на училище отново, не е честно да се тестват здрави деца. Тестват се здрави деца за 13 милиона само и само да легализират ваксина", коментира друг.
 
Към 16 часа протестиращите блокираха кръстовището на бул. "Княгиня Мария-Луиза" и бул. "Александър Стамболийски".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
13
 
2
 
! Отговори
Емил преди 2 години
Винаги ще има невежи хора против ваксините, но те са часта от народа която не от никакво значение!
65
7
 
26
 
! Отговори
123 преди 2 години
Безотговорните ваксъри разнасят зараза и освен това са агресивни и нагли до безобразие! Като не желаете да мислите - някой друг ви е виновен.....
64
6
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хората са прави само да си преценят. Откъде на къде някой ще им казва дали могат да влизат в мола или да учат?
63
4
 
18
 
! Отговори
Д.ИВАНОВА преди 2 години
Така здравното министерство,начело с мин.КАЦАРОВ трябва да постави под карантина всички участници в комисии и здравните власти да бъдат санкционирани,че неглежират ангажиментите си към обществото.ФАРС !!! Точно тези ли,които налагат противоепидемични мерки,но не ги спазват ще ни санкционират?!
62
0
 
11
 
! Отговори
Д.ИВАНОВА преди 2 години
А как бихте коментирали това:Само споделям като член на комисия за изборите в СОФИЯ, ФРЕНСКА ГИМНАЗИЯ.Липса на санитарно-медицински контрол за членовете на комисии,запечатани прозорци без право да се проветрява помещението,епидемия/пандемия...кой го е грижа,но всички сме с маски минимум 15-16 часа изложени на реален риск от зараза с КОВИД и сезонният грип.Горното направих достояние на ТРАЙЧО ТРАЙКОВ/кмет на общината/който гласува в гимназията.Така здравното министерство, начело с мин.КАЦАРОВ уп
61
8
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Зеления сертификат е нацизъм в действие. Освен това тоя зелен паспорт е едно към едно с паспортите на домашните любимци. Хора не се шегувам, едно към едно с евро паспорта на кучетата и котките. Това е унизително! Никога не са ни искали подобни гнусотии за нито една ваксина.
60
4
 
36
 
! Отговори
Ветеринар преди 2 години
до 62- Жалко, че колегата ветеринар от Pfizer, специализирал Биотехнолегичен контрол на репродуцията при стадото и главия спонсор на РНК ваксините, Бил Гаетц, загрижен от пренаселването на Планетата и апелиращ за драстично редуцираренр, не успяха да убедят абсолютно всички да си забият иглата.
59
2
 
2
 
! Отговори
ХАХАХАХАХА преди 2 години
Баукащи Софиянки Лидии Програмистки....всъщност все един и същ отпадъчен сорроссоид.
58
2
 
37
 
! Отговори
до 58 преди 2 години
Ако всичко това което приписваш на тия тъй наречени ваксини беше вярно, и не лъжеха и замазваха от самото начало,- щях да се съглася с тебе. Но вече не мога да обвинявам хора, които се съмняват в истинската цел на тази насилствена "ваксинация". А това са хора които са ваксинирани с всички до сега доказани ваксини и децата си дори. Тъй че не са антиваксъри.
57
5
 
11
 
! Отговори
УМЕН преди 2 години
Абе верно къде е Кунчев, зеленосертифицираният?
56
53
 
16
 
! Отговори
Софиянка преди 2 години
Глупости няма почивен ден ..Та и антиваксерите. Хора света се е запалил, а вие сте в друго измерение Ако ваш много близък почине тогава какво ще кажете. Е то трябва да има с какво да го обмислите.
55
40
 
14
 
! Отговори
Чипът преди 2 години
Марш да се ваксинирате
54
74
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не симпатизирам на протестиращите! Против съм безотговорността на същите тези излязли в момента по улиците. Глупостта няма граници! България е на последно място по ваксинации в ЕС, а и не само. Или сме най умните и прозорливи, или най глупавите и задръстени! Остави това, че рискуваш живота си и този на близките си, но има хора, които не могат да се ваксинират дори да искат, хора в рискови групи, деца, които същите тези, протестиращите обричат на изолация и смърт само за да се чувстват свободни!
53
9
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма никакъв смисъл от ваксинация на децата и на младите хора. Те изкарват вируса леко и шанса за усложнения е минимален. А сертификата е този му вид е смешен. Трябва да се издава само и единствено при изследване на Т клетките и да е безсрочен.
52
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какво означава смесени чувства? Това е все едно твоята тъща да катастрофира и да се пребие фатално и накрая да почине в болницата. Ама със чисто новия ти автомобил! Та и този протест сега така по същия начин. Твърдо против измислените "сертификати" съм! Но нямам нищо против дечицата да плюят в нещо веднъж седмично, не виждам защо. За маските няма спор - те са безполезни, но не са наложени само на децата. Детето дори да не ходи на училище, пак ще трябва да носи маска, така че няма връзка.
51
56
 
10
 
! Отговори
Влади преди 2 години
Рашков, пращай биячи на тия протестъри! Стига си играхме на демокрация. Нали това искахме - да сме Беларус - стабилни, спокойни и подчинени на Русия. Преизбрахме си пак генерал-губернатора, молодцы!
50
59
 
14
 
! Отговори
1 преди 2 години
Тези защо протестират и затварят кръстовища? Имат ли разрешение за протест и затваряне на кръстовища, или за тях са важни само техните желания и не се притесняват да пречат и тормозят околните?
49
8
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кунчев - ОСТАВКА!Не може да се заканваш на целия народ в ефир!!!Ти лична ли ще дойдеш да ме ваксинираш ако не искам?
48
5
 
8
 
! Отговори
ЦИНИК преди 2 години
Бравос ! Отиам у Филибето ,а си купам бормашина,чи мойта изгоря и *** посреща адин и вика -дзилен сертификат ! Викам му,Молим? Кой тва бря ?Тряаа съ протестирга ! До дупка ! Тея ептен съ разпасаа ! Протест бря ! И язе жа излеа нищу чи живеа на селу !
47
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
По телевизията Кунчев току що се закани - рано или късно ще я направим тази имунизация!