Слънчево и топло в понеделник, градусите до 16°

В София ще е около 14°
4
Слънчево и топло в понеделник, градусите до 16°
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

През нощта облачността ще е разкъсана, на много места до предимно ясно време. След полунощ на места по поречието на Дунав и в източните райони от страната видимостта ще бъде намалена от мъгла. Минималните температури ще са между 2° и 7°. В София минималната температура ще е около 3°.

Утре преди обяд видимостта ще се подобри, мъглата ще се разсее и над страната ще преобладава слънчево време с разкъсана средна и висока облачност. Ще духа умерен, в Дунавската равнина и Лудогорието - временно силен вятър от запад. Максималните температури ще са предимно между 12° и 16°, в София - около 14°.
 
Над Черноморието облачността ще бъде предимно значителна, но без съществени валежи. Ще духа умерен и временно силен вятър от запад-северозапад. Максимални температури на въздуха: 11°-13°. Температурата на морската вода е 8°-10°. Вълнението на морето ще бъде 1 - 2 бала.
 
Над планините ще преобладава слънчево време с разкъсана средна и висока облачност.  Ще духа силен до бурен вятър от запад-северозапад. Максимална температура на височина 1200 метра 10°, на 2000 метра - около 5°.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: времето
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
3
 
7
 
! Отговори
Катеричок преди 2 години
Слънчево и топло, ама после да ни ви замръзнат лешниците от студ.
1
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Зимата е в разгара си. Навън снега вали а вятъра го носи и прави преспи. Температурата е минус 15 градуса при което снега се носи като прах. Игличките от снега се забиват в очите и ги карат да сълзят. Всички бързат да се приберат по домовете си за да се стоплят. Ние децата само не бързаме а се пързаляме с шейните. Прибираме се чак когато майките ни извикат да гледаме сънчо в 19.50 часа. Бузките зачервени ръцете измръзнали но пък щастливи. Описах ви зимна картина от преди 50 години.