Размяна на реплики е причината за намушканото момче в София

Според бащата на пострадалия, синът му е бит, а нападателите са бежанци
25 сеп 2022 14:35, Петя Славова
123

Размяна на реплики между компаниии е станал причина за инцидента в София, при който е намушкано момче на ул. "Пиротска".
Още по темата

Пострадалият младеж е 16-годишният Кристиян и е настанен в "Пирогов" в стабилно състояние. Инцидентът е станал пред магазин, а извършителят е 17-годишен чуждестранен гражданин.

Две компании се спречкват, но след това и разделят. През това време тримата нападатели се връщат до магазина, където единият прескача бара и взима нож. Нападателите настигат компанията на ученика пред 18-то училище и след това момчето е наръгано с нож в корема, а приятелят му е пострадал.

Софийската районна прокуратура привлякоха към наказателна отговорност 17-годишния чужд гражданин, който е нанесъл телесната повреда. По случая е образувано досъдебно производство, а в хода на разследването са разпитани и свидетели.

"Станала е ръкопашна хватка някаква. Замахвано е срещу всички. Едно от децата видяло ножа и казало, че има нож. И те се разбягват. Синът ми не успява да избяга заедно с един негов приятел и е бит и намушкан. Двама са със статут на бежанци, третият е ученик в 18-то училище, той е български гражданин", разказа пред Bulgaria ON AIR бащата на пострадалото момче Иво Вълков.

Според очевидци едно от момчетата, участвали в побоя, е племенник на Нидал Алгафари. Екипът ни се свърза със семейството, като господин Алгафари заяви, че всяка от страните има своя истина и нека да приключи разследването, за да стане ясно какво се е случило, и след това ще направи коментар.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


123
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
0
 
0
 
! Отговори
Майко мила! преди 1 година
И на това му се казва статия в днешно време?Цялото съдържание в заглавието, пет изречения на кръст, нулева информация.
65
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Размяна на реплики е причината за намушканото момче в София / във връзка с шоуто на известен продуцент в една телевизия пряк негов роднина
64
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да си ги качваме по самолетите и обратно в мюмюнистан.
63
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Май е време за Български братя
62
8
 
1
 
! Отговори
До долния преди 1 година
Срига ни занимавахте с тия битовизми бе Петкан нашамарил Иван голем праЗ
61
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Защо /66/ Араби си позволяват да удрят девойка ученичка от 18-о училище??? Да не са в родните им места, където е позволено да малтретират жени??? И когато местни младежи проявяват интерес към случая, арабите не само че не се респектират, но и нападат с нож! Удар с нож в корема Е ОПИТ ЗА УБИЙСТВО - УМИШЛЕНО УБИЙСТВО! Щом държавата дреме, няма да се учудя, ако ултрасите се намесят и раздадат правосъдие.
60
0
 
3
 
! Отговори
Аха преди 1 година
До АнонименОт толерастия и либерастия сме много по-зле от 1933-та и 1917-та взети заедно.От САЩ през Зап. Едропа, а вече и в Изт. Европа всичко е някаква гнусно-перверзна версия на извратен марксизъм. Нормалността е преследвана, инквизирана и унищожавана поголовно, а всякаква *** и долнопробляк се толерира и привилигирова.А и точно тези, които ни натресоха национал-социализма и комунистическия интернационализъм днес ни прочиняват този извратен ляв терор.
59
2
 
3
 
! Отговори
Българин преди 1 година
Ама разбира се, то и по въпроса за НАТО - Русия господин Алгафари си има собствена истина. Защо да си няма истина и за този случай и за това дали земята е плоска...
58
1
 
22
 
! Отговори
Защо преди 1 година
се пропуска, че тримата побойници първо са ударили момиче от 18-то училище и след като групата ученици са се заинтересували от това събитие, двамата бежанците и Алгафари са ги нападнали. Нападението е с нож и то не само като заплаха, а реално в действие - колене на Кристиян. Свидетелите твърдят, по думите на бащата, че докато детето му си държало вече извадените черва Алгафари започва да го налага точно там, където е прободено. Нечувана жестокост и нагло погазване на законите!
57
1
 
26
 
! Отговори
ВЪПРОС преди 1 година
Репликите са че семейство Алфагари участват в трафика на Ислямски Терористи в Европа .Трябва Цялото Котило Алфагари да се депортират обратно в Родината им . Стига .
56
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Алгафари да бъдат изгонени или да изгният в затвора. Намушкалите българчето - с по една смъртна присъда като последното им хапване в затвора бъде свинско.
55
2
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нидал Алгафари - сина му не беше ли кандидат-депутат в последния парламент от ГЕРБ? А той не беше ли застъпник на кандидат-президента Анастас Герджиков от ГЕРБ? Племенника му с нож борави по улиците, безобразие
54
12
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Няма оправия с тия - някакво гето е там.Направо Путин да дойде и тука да въдвори ред, че от толерантност французите след 8 часа ги е страх по улиците да излизат.Натам вървим и ние - само в Путин ми е надеждата.
53
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен да не сме 1933-та
52
0
 
12
 
! Отговори
Наздраве преди 1 година
Нали тия по едно време ги женеха за сеганките. Значи се срещат тартурите.
51
9
 
25
 
! Отговори
Орисия преди 1 година
Нямаме Путин да ни освободи.
50
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Трябва полицията да блокира от лъвов мост до началото на женския пазар и всички улички са пълни от подобни бежанци и магазини за хладно оръжие. Мислят си че столицата ни им е някакво гето. Да влиза армията и всички да ги избие и изгори на място
49
1
 
18
 
! Отговори
И така преди 1 година
Вече се разбира, че сега преди изборите ще оневинят.
48
0
 
34
 
! Отговори
Доходи преди 1 година
Предполагам се издържат с наркотици.
47
2
 
15
 
! Отговори
До разбрахме че преди 1 година
ПРките на ГЕРБ се включиха с обясненията