Тежко ПТП на Околовръстното шосе в София

По неофициални данни има поне една жертва
Обновена: 25 сеп 2022 08:16 | 25 сеп 2022 08:01, Петя Славова
31
Тежко ПТП на Околовръстното шосе в София
Снимка: БГНЕС

Тежка катастрофа е станала рано тази сутрин на Околовръстното шосе в София. Инцидентът е възникнал около 4 часа. По първоначална информация на МВР, две коли са се сблъскали, като единият автомобил се е ударил в една от колоните на мост в близост до голям търговски център.

При удара е загинал единия от водачите, а други двама души са в тежко състояние. Те са откарани от екипи на Спешната помощ в болница, предава БНР.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
2
 
! Отговори
Автопатрул преди 1 година
Този е от състезателите вчера на ралито по бул. България. Продължавайте да правите ракива ралита в града и после скапаняците си мислят, че могат да карат така из целия град. И като се изтрепят ни завират тъпите им паметници в очите ни навсякъде покрай пътя.
17
0
 
9
 
! Отговори
Б. преди 1 година
Поредния нагъл тип със скъпа кола, която със сигурност е купена с крадени пари!!!! Жалко, че този наглец не е умрял, а невинен човек!!!! Дано този нищо-човек да си понесе наказанието по най-справедливия начин!!!!Обаче сигурно е с чадър от онези за нищо неспособни хрантутници, работещи като политици...Дано да има ад!!!!!!
16
3
 
2
 
! Отговори
Б. Г. преди 1 година
Браво на политиците ни!!!!
15
0
 
8
 
! Отговори
Dj jony преди 1 година
Най вероятно пияния и дрогиран шофьор на спортната кола се е връщал от Плаза.
14
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вчера имаше рали със спортни автомобили там, на ПВ Бояна.Случайно съвпадение ли е?Дали някой състезател не се е накъркал и е решил да продължи състезанието?
13
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да кара срещу колата сие готов терорист. Търсещ леки доходи от тук от там. За този отказал пробата е ясно , че трябва да изплати всички щети причинил в ПТП
12
0
 
34
 
! Отговори
Турист: преди 1 година
Отново и пак наркоман, но този с пари! "Отказал тест"!!! Алоооооо, къде живеем? Каква тази пародия на държава и власт? Порнография...и то грозна!
11
13
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Копейкин е ром
10
6
 
3
 
! Отговори
Възмутена преди 1 година
Към анонимен 11 абе човек не пиши да дразниш хората ти не си добре да те уведомят че ще пътуваш никакво съчувствие е това е българина
9
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Световният опит отдавна е доказал, че свръхстрогите наказания не спират престъпниците и нарушителите. В България много хора робуват на катаджийския манталитет и искат все по-строги санкции без да виждат, че това не помага, както е и навсякъде по света. Друго правят в нормалните държави и би трябвало да сте научили какво е то.
8
3
 
20
 
! Отговори
Сашо преди 1 година
Доживотен затвор трябва. Няма друг начин.
7
10
 
11
 
! Отговори
Помнещ преди 1 година
Когато Превратаджията Радев размаха юмрука и пусна бесовете, викаше , че "...смелите умирали само веднъж, докато страхливците всеки ден"!!! Верно, много народ се взеха за "смели"!
6
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Най-често срещаната група рискови шофьори- осма употреба Панамера или Кайен, на която няма пари гуми да й купи, и се прави на милионер... Дали Панамера, дали дърво БМВ- все тая. Премиум стари евтини коли, карани масово от комплексари без 2лв. в джоба, ама искащи да ги мислят за имащи. При отказ за проба ГО и Каско не важат. Ще плаща цял живот кръвнина и ремонти на бракмата си.
5
9
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Изобщо не е важно къде точно се е случило това. Или грамотните репортери не знаят как се пише названието на големия търговски център? Ще пътувам и се канех да мина по околовръстното. Каква е ползата от написаното? И изобщо каква новина е това?
4
0
 
71
 
! Отговори
Пешо преди 1 година
Бая удар ще да е било. Чаркалаци са разпилени на 200м по дължина. Едната кола е Порше панамера, поне на такова ми заприлича по задната част, беше застанала напречно на платното. Втората до колоната на моста над околовръстното (ринг мол) е неразпознаваема. Топка ламарини. Някой хора наистина са обезумели. Карайте внимателно и мислете за близките си. Бог да прости загиналите.
3
1
 
7
 
! Отговори
До 5 преди 1 година
Под теб е написано
2
0
 
103
 
! Отговори
Кажете истината преди 1 година
Порше с мутра уби французин, пътуващ към летището. Това трябва да е заглавието. А отдолу да пише, че е отказал проба за алкохол и наркотици и не е задържан. Докато пишете, че просто е станало птп, ще е така.
1
29
 
18
 
! Отговори
Сър Джеймс преди 1 година
радевисти сър! Забавляват се!!!