Сватбар стреля на воля с пистолет в два подлеза на София

МВР проверява случая
Обновена: 10 юни 2023 17:37 | 10 юни 2023 17:05, Александър Попов
85

Видео със стрелба с пистолет от кола в подлез в центъра на София се разпространи в социалните мрежи. Мъж в костюм, показал се през шибидаха на луксозен автомобил, стреля на воля.

Първото действие е в тунела за столичния квартал "Люлин", малко по-късно същата сцена се повтаря и в подлеза на Националния дворец на културата в самия център на София.

Според Bulgaria ON AIR кадрите са снимани в края на миналата седмица по време на сватба. И стрелбата, и показването от автомобила по време на движение са забранени. Няма информация за пострадали граждани.

От МВР извършват проверка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още по темата: стрелба в София
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
0
 
0
 
! Отговори
Вин Дизел преди 9 месеца
A стрелбата позволена ли е когато автомобила е в покой?
67
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Въпросният юначага е сигурно спяща клетка на ИД у нас! Властите да го върнат при другарите му в Близкия изтток.
66
0
 
2
 
! Отговори
До 67 преди 10 месеца
Не е част от "твоя Свят" докато не се блъсне челно в "Света ти" и тогава ще започнеш да обвиняваш всички и всичко и къде била държавата и т.н.!!! Много сте смешни такива "широко скроени" дето нищо не им пречи щом не ги засяга лично, ама като ви засегне лично голям вой се надава!За съжаление мнозинството *** на тази територия сте такива!!!
65
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Култерни особености! Този е сириец, тоест маймуноподобен.
64
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Никога не бих направил или толерирал подобно нещо, но в същото не виждам проблем, не е част от моя Свят :) Съветвам и повечето от изявяващите се по-долу морални стожери да се позамислят малко :))
63
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
ЧЕСТИТА ПРОМЯНА
62
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Сватбената лимузина е собственост на Адел Сахтура. 28-годишният мъж живее в столичния квартал "Гоце Делчев". Прокуратурата се самосезира. Излезе статия в ДнесБг току що.
61
7
 
1
 
! Отговори
военен преди 10 месеца
До дойче зеле прав си какъв е този пистолет който се зарежда при всеки изстрел????...най вероятно не е истински и клипът е без звук уж "случайно" ги снимат и шофьора вижда че го снимат с телефон!!! а представяте ли си ако това е истина и на снимащия какво ще му се случи щом шофьора го е видял че го снимат!!!и ако това е с истински пистолет какви специални хора могат да си позволят това,което дори и известните лица от криминалния контингент не го правят!!!
60
0
 
7
 
! Отговори
Младоженикът: преди 10 месеца
Обява:Изгубен пистолет Макаров 82567ХХХХ, да се счита за недействителен.
59
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
ТАКА РАБОТИ ДЯВОЛА! ТЕЗИ БЕДНИ ДУШИ С ГРОЗНИ ЛИЦА ДУХОВНО НЕОСЪЗНАТИ И НЕВЕЖИ ХОРА НА НИСКО НИВО НА РАЗВИТИЕ И ПРЕРАЖДАНЕ НА ЗЕМЯ РАЗБЕРА СЕ ЩЕ СИ ПЛАТЯТ С КАРМАТА.КАРМА - ДЕЙСТВИЕ! ПРАВИШ ЛОШО - ПОЛУЧАВАШ ЛОШО СТРАДАНИЕ БОЛЕСТ. ПРАВИШ ДОБРО ПОЛУЧАВАШ ДОБРО. ПОСЛЕ РЕВАТ И СЕ МОЛЯТ ЗА ПАРИ ЗА ЛЕЧЕНИЯ. НЯМА ЛЕЧЕНИЯ. ИМА БОГ !! ТОЙ ВИ Е СЪЗДАЛ И ТОЙ Е ТОЗИ КОЙТО МОЖЕ ДА ПРОМЕНЯ РЕШЕНИЯТА ЗА ВАС. МНОГО СА ПРОСТИ И НЕРАЗВИТИ ХОРАТА. И ЗАТОВА СТРАДАТ В ТОЗИ И ИЛИ СЛЕДВАЩ ЖИВОТ ЖИВОТИ.
58
1
 
3
 
! Отговори
дойче зеле преди 10 месеца
много бе многооооооо фалшиви новини започнаха по тАлАвизиите и те да правят!!!хайде в интернет пространството е разбираемо обществото е лесно за манипулация в "информационните"сайтове постнеш им една снимка под нея напишеш за манипулация и пропаганда и хоп шараните вече клъвнали и готови за сготвяне...ама тАлАвизиите от тях пример вземат сега тази "новина",стаята за болницата в лозенец,как приятелите на главния прокурор щели да го свалят сега му били врагове от Херб са и шиши ще е гл.прокурор!
57
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Анархията в ***, подхранвана от полицията и съдебната система...
56
1
 
28
 
! Отговори
анонимен преди 10 месеца
Около този сватбар-снайпер е пълно с други коли и никой не се осмели да се обади на 112 за да го приберат още тогава. Ето това ни е самосъзнанието.
55
0
 
20
 
! Отговори
Кънчо преди 10 месеца
Не са ви виновни хората от малките населени места преместили се в София. Това е чалга манталитет култивиран и поливан с години наред на тази територия. Децата обикалят чалга клозетите, където всички тия типажи стоят тежко и наблюдават, а като им дойде в повече белото и уискито почвата да се правят на мъже. Всичко това с любезното съдействие на държава, общество и родители години наред.
54
1
 
11
 
! Отговори
Гошо преди 10 месеца
Нацията ни страда от липса на внимание, моля министерство на вътрешните работи да обърне на младежа адекватно такова!
53
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Щом така се е рaзпищовил-сигурно е дрогиран.
52
1
 
21
 
! Отговори
За комунисти преди 10 месеца
За чингета и мутри закони не важът в България
51
2
 
13
 
! Отговори
Празнува преди 10 месеца
Че е кешаутнал от обществени поръчки с евросредства я си купете ние такава кола с жалките си заплати
50
0
 
13
 
! Отговори
Шишарката преди 10 месеца
О, тигре, тигре, имаш ли пари?
49
3
 
18
 
! Отговори
Gangster Paradice BG преди 10 месеца
За хора с G класи е законно в Люлин