Каратанчева става казахстанка

19-годишната ни тенисистка ще получава по 65 000 долара на сезон и бонуси за определени резултати
9 яну 2009 18:34,
176
Каратанчева става казахстанка
Снимка: БГНЕС

Сесил Каратанчева реши да се състезава за Казахстан, най-вече поради финансови причини, обяви нейният баща Радослав Каратанчев.

19-годишната ни състезателка, която отпадна от турнира в Бризбейн през тази семдица, ще получава по 65 000 долара на сезон от казахстанската федерация.

Тенисистката ще получава допълнителни бонуси при постигането на определени резултати.

Каратанчева се завърна в тениса в началото на миналата година, след като изтърпя наказание от две години за употреба на допинг.

Тя има и да връща пари на WTA, тъй като женската тенис асоциация отнема приходите от турнири на тенисистка, хваната да използва забранени стимуланти. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


176
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
135
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
За пореден път ми се дказа твърдението, че *** като нея дето се продават за жълти стотинки, дори нямат място на страниците на електронната медия! А и много мие интересно какво изплаща при положение че парите от глобата й бяха покрити от *** от Правец начело на Лукойл!
134
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Moje da ide da igrae v Kazahstan, no..............chak pyk da stava kazahstanka njama da stane. Da vi se ne vidi i na smotanite zaglavia deto gi pishete!
133
0
 
1
 
! Отговори
petar преди 15 години
това е решение на баща й според мен , трудно едно 19 годишно момиче ще вземе такова решение , без натиск или под влиянието на родителите си
132
0
 
1
 
! Отговори
пак аз преди 15 години
107 : Тя че ще гълта още ще гълта, да видим само дали ще са забранени вещества =)129 :Бербатов не е симулирал контузия тъй като в последствие за контузията потвърдиха и лекарите на Юнайтед, след което той пропусна 2 мача... ;)
131
0
 
1
 
! Отговори
аз преди 15 години
И без това за нищо не става вече, ако ще и извънземна да става ( то с тоя нос да се чуди човек дали не е марсиянка )...
130
0
 
1
 
! Отговори
asdf преди 15 години
Винаги ще има някой, дето да дава повече пари.Въпрос на акъл е да взимаш правилни решения.Не бих си продал г*за било то и за 65 000 долара. Горд съм, че съм Българин и обичам да ми е трудно.Не съдя Сесил. Навярно има своите причини.Лично според мене това нейно решение е тотално грешно.
129
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Oooo много сте ми жалки всички! Допинг, та допинг! Нима мислите, че Щефи Граф, Мартина Хингис, ония жените-мъже сестрите Уилямс не зобат или не са зобали. Спортист се става със мнооого зобане. Никой в днешния свят не разчита на природни дарби! Но на контролите за допинг трябва да изгорят такива, за които после никой няма да съжалява, трябва да са от най-мизерната страна. И ето шанс - България. Тук никой не го е грижа за спортистите ни. Идеално. Каратанчева, Симона Пейчева, щангистите ни - идеални жертвени агнета. Никой няма да се застъпи са тях. Властта в спорта си е измила ръцете. Свършила си е работата. Браво. Какво следва. Оплюване от страна на сънародниците ни, без да си дадът сметка, че тези спортисти са жертва на политиката ни и на нищо друго. И да Бербатов играе за Англия. Той не е фигура в националния ни отбор. Ние нямаме нац. отбор по футбол. Бербатов много ясно показа това, когато симулира контузия за да може да си пази силите за наистина важните за него мачове! (и не мислете, че не харесвам Бербо. Много го харесвам и му пожелавам 100 пъти по-големи успехи)Така и не отговорихте на част от по-долните ми писания. Вашите роднини като отиват да мият *** в е на старци в Испания или да мият чинии в Италия, те не предават ли България??? Отишли са с мисълта за по-добър живот. Тази г-ца, Каратанчева, също отива да работи в друга държава за да може да има по-добро бъдеще. За нея, за семейството й, за кариерата й, може би за бъдещите й деца.И престанете да завиждате. Като толкова ревете "България над всичко" ами станете вие спортисти, бе. Да ви видим колко можете и как ще браните честа на България. Ама ако ви предложат 100 000хил някъде да не тръгнете и вие по-най-бързия начин!Когато Максим Ставински печелеше титли за България всички го величаехте. Защо не казвахте тогава, че е мръсен руснах изоставил родината си??? (моля абстрахираите се от последвалите събития. говорим за спорт)Към вас, които плюете по това момиче, имам питане: Ако взимате 800лв във фирма "Х", а от фирма "У" ви предложат 3000лв за същата работа, но при по-добри финансови и материални условия, вие какво бихте направили. Ще приемете ли или ще си кажете "А не, аз ще браня честта на фирма "Х"?
128
0
 
1
 
! Отговори
lidis преди 15 години
тя е млада ,но след като се изложи с допинга и лъжите си за него и за бременност и всички световни спортни медии и специялисти се изплюха в лицето на българският спорт чрез нея за кой ли път ,добре ,че там я искат .Ако ще и за отбора на Зимбабве да играе ,все тая ! Не виждам защо се палите и сърдите .Тя не е велика тенисиска ,освен това лъжлива и дрогирана в си съсъезанияНейна си работа Може да смята пак да взема допинг и да лъже фенове и комосии на тениса !
127
0
 
1
 
! Отговори
dantess преди 15 години
ЕЙ КОПЕЛДАКО ДОЛЕН ТИ ЛИ СИ НАЙ ОТВОРЕН ЧЕ ДА КОМЕНТИРАШ 5ЧОВЕКА БЕ *** НЕНАГЛЕДНА Я ВЪРВИ ГО ДУХАЙ *** *** ДОЛНА
126
0
 
1
 
! Отговори
Nuri Djurin преди 15 години
do 96Ti li se izvadi nai golqmiqt bg be , ta opredelq6 koi e bg i koi ne .do 104 ti ima6 li si predstava ot sport 4e bez dobavki ne stava , a , ama vie se drusate s po lo6i ne6ta ste tragnali da obvinqvate momi4eto, Tq se trudi Pi6ligar ti ne i izkarva a ti ami si na ba6tati na garba .Do 109 ti za Koi si be mai ti si 6ebeka , za6toto sam sigoren 4e ot vodka i treva ne moje6 da pomradne6 zadnika si maminite sin4eta .Do 113 ti mai samo tova moje6 , a da te vidim ako nqkoi na teb taka ti go v aaa,do 116 na teb mai i nika ti priqga gola voda i kal po u6ite si Nqma da izkara6 i edin cent pove4e ot neq , za6toto ne umee6 . i Klounite .
125
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Не можем да обвиним спортистите, че искат да работят при по добри условия.
124
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
То и това през 1997-*** се оказа предварително планирано,режисирано и платено -"Цялата патаклама пред парламента на 10 януари 1997 година беше режисирана. Нямаше нищо спонтанно. Не казвам всичко, защото напоследък постоянно заливат с киселина." Това е част от изумителната изповед на полковник Атанас Атанасов, пряк участник в паметните събития пред НС преди 12 години. Полковник Атанасов се съгласи да разкаже за много от преживелиците си пред DeltaNews. "......................
123
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Прав си, родината ни не струва и се нуждае от спешен ремонт. Както през 1997-*** година. Нещо се кроеше за 14 януари май :))))
122
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Срамота - отива да играе за чужда държава - Казахстан - за & 65 000 на година - това са по -$ 5417 на месец ако ги разпределим . Мисля че са доста малко за тенисистка с големи претенции.
121
0
 
1
 
! Отговори
harpagornis преди 15 години
izlezte na barikadite,kvo mi sa pliunchite tuka....................
120
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Какъв отбор без състезатели!? Нали първо играчи трябва да се наберат и после отбор. Как араби купиха българският отбор по вдигане на тежести? Ние защо не можем да я задържим?
119
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
117, никой не и пречи да играе навън. Все пак турнирите, дето се печелят пари не са в бг. Тук става въпрос за национални отбори - a Казахстан дори нямат отбор за Фед къп, за разлика от България. Става въпрос да си продадеш г.за за жълти стотинки, е тва е!Да беше гъркиня, полякиня или тайландка, пак щеше да ми е същото отношението към нея. Човек който няма капка чест е това, който се отрича от родината си, без да е нужно!
118
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Интересно дали ще ходи да живее в Казахстан, защото нали се сещате какъв ще и е живота в БГ - всеки ще я гледа като "оная, продажницата"
117
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Има ли значение кой за кого играе? Защо искате родните спортисти да не получават нищо тук, за да не ви дразнят? Защо искате и да не играят навън, пак за да не ви дразнят? Е, кво да правят тия хора? Спортът е най-чистата конкурентна среда. Бербатов например е кадърно момче определено. Футболът не е като моторните спортове. Не се искат много пари, за да станеш голям състезател. В големия футбол няма връзкари. Пробвайте се и вие! За това защо не сте успели във Формула 1 имате оправдание. Да ви е..ба и ***.А, и да не забравя! Поздравления за Екатерина Атанасова, която вчера завоюва трето място за България на световното първенство по футбол на маса (джаги) в Нант (Франция). Макар и в доста алтернативен спорт третото място в света си е голямо постижение.Да са ни живи и здрави спортистите, че освен тях нищо друго не ни остана в тоя студ!
116
0
 
1
 
! Отговори
гола вода преди 15 години
Сама си казва какво и е нивото - има българи в Казахстан, които получават подобни пари за 2 месеца, при това става въпрос за съвсем легална заплата. Един добър тенесист печели доста повече, а тя - понеже си е посредствена - знае, че няма да може и залага на това да се изхранва. Жалко, че медиите толкова тръбяха за нея - отново ставаме свидетели на това, че трябва да изчакаме определени спортисти да се докажат, преди да ги обявяваме за "звезди"!

Спонсорирани публикации