Гришо пак на финал в Банкок

Тенинсистът ни победи абоната си Го Соеда
24 сеп 2010 09:31,
33
Гришо пак на финал в Банкок
Снимка: Булфото

Григор Димитров се класира за финала на чалънджъра в Банкок с награден фонд $35,000.

В среща от полуфиналите той се наложи с 6:3, 6:4 над поставения под №4 японец Го Соеда.

В опит да спечели трета поредна титла на чалънджър турнири Григор Димитров ще се изправи срещу руснака Александър Кудрявцев, намиращ се на 199-о място в ранглистата.

След победата си над Го Соеда тенисистът ни заработи 48 точки, но към актива си за АТР ранглистата ще добави 40, тъй като имаше да защитава 8 от миналата година и ще се изкачи с около пет позиции до приблизително №141.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още по темата: тенис
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
1
 
! Отговори
стегнете се бе хора преди 13 години
3арежете всички дискусии и стискайте палци на Гришо!!!!!!!!! :-)
31
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
не се казва нито тенесист нито тенисист, а се казва танасист
30
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
от 23 - Добре де, сгрешил съм - ИЗВИНЯВАМ ТИ СЕ :)
29
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
До колкото виждам няма българин, който да успява и да не бъде оплют. Можело било и повече... ами може! Успех на на всички, които славят страната ни! На критикарите... те винаги ще си останат посредствени в живота.
28
1
 
7
 
! Отговори
itas преди 13 години
Как да не е добър,като нито един от младите таланти на неговата възраст не е преди него в ранглистата.
27
2
 
8
 
! Отговори
Пич преди 13 години
"Е казах ти поне една стотна от това което е направил не 140 човека , не ми преиначавай думите! Ми хубаво като не те кефи не те кефи, останалите явно сме"Нищо не преиначавам, просто ти казвам на теб и на останалите, че този довод е *** - "Ако не си постигнал колкото него, нямаш право да го критикуваш". Ако се замислиш малко ще разбереш, че е тъпо да се мисли така. По тази логика трябва цяла България да им се радва на тези мърди футболистите, защото не сме били професионални футболисти ?!
26
0
 
3
 
! Отговори
whatever преди 13 години
До Анонимен 23. Я виж хубаво как са изписали думата, как съм я изкопирала и после ми давай акъли. И за да насоча вниманието ти към мястото на грешката, тя е под заглавието на статията. Пише тениНсист. За Тенисисти съм чувала, но за тениНсистите сега разбрах.
25
2
 
5
 
! Отговори
Пич преди 13 години
"Никой не е казал че Гришо е велик. Гришо е единственото което имаме! "Да, и никой не е казал, че Григор е слаб. Григор е на едно средно световно ниво. Дразнещо е когато го посрещат на летището все едно е спечелил турнир от големия шлем. Просто българите трябва да имаме по-големи очаквания и изисквания към спортистите и към живота като цяло. Не може да сме смачкани и да се радваме на трохички.
24
1
 
1
 
! Отговори
Dan преди 13 години
Е казах ти поне една стотна от това което е направил не 140 човека , не ми преиначавай думите! Ми хубаво като не те кефи не те кефи, останалите явно сме на друго мнение! Жив и здрав!
23
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ами много правилно си е написана думата - казва се ТЕНИСИСТ - от ТЕНИС. Или ти може би пишеш "тенЕсист" ?!?
22
0
 
6
 
! Отговори
Пич преди 13 години
"Пич вчера ти казах днес пак ще се повторя, ако си постигнал и една стотна от това което е направил Гришо, да критикувай го, "И аз вчера ти казах, че това е смешен довод. По тази логика изобщо не трябва да има спортни коментатори и никой не трябва да коментира спорт, нали така ? Само 140 души имат право да коментират Григор ?
21
1
 
4
 
! Отговори
whatever преди 13 години
Тенинсистът? Честита нова дума! Благодарни сме на днес.бг, че така обогатява българския език.
20
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
13Ти наистина си голям "смях".На планетата Земя има малко повече от 140 държави.Всеки No1 на тези държави ако е включен в тези 140 преди нашио значи че.....................ами че сме на ПОСЛЕДНО МЯСТО.Което пък си е и много закономерно.Лош матриал и това е.
19
3
 
5
 
! Отговори
смях преди 13 години
Dan изобщо какво им обясняваш на профаните ! Те ако разбера смисъла изобщо на ранкуването на играчите ще прозрат,че всяко място на горе по стълбата те среща с по-леки противници. Смешни са хора които не са докосвали ракета вероятно дори не са играли спорт повече от мач в махалата да дават оценка на 140 в света ! П.С: Никой не е казал че Гришо е велик. Гришо е единственото което имаме!
18
4
 
6
 
! Отговори
Dan преди 13 години
Пич вчера ти казах днес пак ще се повторя, ако си постигнал и една стотна от това което е направил Гришо, да критикувай го, но иначе нямаш право да умаловажаваш успехите му, защото дори и с 30К награден фонд турнира си е турнир и това е трупане на опит и бие съперници които не са под неговото 140-то място!!! А как се пробива в индивидуалните спортове на световно ниво знаеш ли, знаеш ли как се лансират състезатели с колко пари от спонсори, как се манипулират схемите кой срещу кой да започне???
17
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
като гледам тука май се е извървила цялата асковска рода на помачето да цъка плюсчета
16
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ами ще ви занимава, защото Григорчо не може да стъпи и на малкия пръст на Джокович
15
3
 
8
 
! Отговори
до 12 преди 13 години
Абе пич ти пак ли ме занимаваш с твоя Джокович бе , ти да не би нещо...а?.... да си падаш по него ?Всяка статия за Гришо ти ме занимаваш с твоя Джокович .Ай ходи си пиши в някой сръбски сайт
14
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
извинявай, ама цялата планета Земя не играе все пак тенис - с тенис на професионално ниво се занимават не повече от 20-25 хиляди човека
13
3
 
12
 
! Отговори
смях преди 13 години
На цялата планета земя има едва 140 човека по-силни от него и ти смяташ това за малко постижение .... Прати едно линкче на нещо на което ти си добър било то спорт,наука нещо ... и да си 140 в света ! Обещавам ще ти стана фен !

Спонсорирани публикации