Берое празнува годишнина от титлата с грандиозен концерт

“Сигнал“ забиват за юбилея, феновете правят филм
29 мар 2011 18:00, Красимир Ангелов
5
Берое празнува годишнина от титлата с грандиозен концерт
Снимка: Булфото

Легендите на българския рок „Сигнал” ще изнесат празничен концерт в Стара Загора на 15 април 2011 година по повод шампионската титла на Берое от 1986 година.

Концертът под надслов „Зелен Сигнал” ще се проведе в Общинската спортна зала от 19 часа, а подгряваща група ще бъде старозагорската „Кота 0”.

Билетите за тържественото събитие ще са на цена от 10 лева за възрастни и 5 лева за ученици до 12 години и ще се продават предварително във фенмагазина на „Берое” на улица „Свети Княз Борис” 67. В деня на концерта билети ще се продават и на място в залата на същата цена.

Още по темата

Организаторите на проявата – Столичен Фенклуб Берое и Национален Фенклуб Берое обявиха, че всички приходи от празничната проява ще бъдат дарени за заснемането на документален филм за историята на зеления отбор.

Dnes.bg припомня, че това не е първата подобна инициатива на феновете на Берое. В края на 2009 година те организираха двудневен рокфест, чиято цел отново бе събиране на пари за документалния филм.

С амбициозната задача да бъде режисьор на лентата се е заел лично Стефан Вълдобрев, който наскоро направи премиера на своя дебют в документалното кино  - "Манчестър Юнайтед от Свищов" .
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: Берое
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
4
 
! Отговори
green lion преди 13 години
САМО БЕРОЕ!!!
4
0
 
5
 
! Отговори
zara boys преди 13 години
Само Берое!!!
3
0
 
13
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 13 години
Берое ще стане пак...шампион,ако върнат в гарнитурата топ ...нападателяПетър Жеков.Заралии му казваха...галено Пешо Каруцата,а французите,коитому дадоха няколко...златни обувки - Пиер д,Жеков.
2
0
 
13
 
! Отговори
казанлъчанин преди 13 години
Браво, чудесна инициатива!
1
0
 
12
 
! Отговори
GREEN преди 13 години
BEROE 4EVR!!!!!!!!!!!!!!!!