Мъри Стоилов: Англия можеше да ни бие с 10 гола

Бившият национален селекционер нападна Лотар Матеус
Обновена: 5 апр 2012 15:31 | 4 сеп 2011 21:16,
102
Мъри Стоилов: Англия можеше да ни бие с 10 гола
Снимка: Булфото

Бившият национален селекционер Станимир Стоилов нападна Лотар Матеус след загубата на "лъвовете" с 0:3 от Англия насред София.

"Аз никога не бих се лишил от футболисти като Станислав Манолев, Спас Делев, Валери Божинов и Димитър Рангелов", заяви Стоилов пред "Канал 3".

"С тези футболисти на пейката трудно можехме да постигнем обрат през второто полувреме. Най-много да бяхме получили още няколко гола. Ако имаха възможност, англичаните щяха да ни вкарат 10 попадения", добави Мъри.

Стоилов не разбира също така защо изобщо се стигна до скандала след мача в Беларус, когато Матеус хвана част от националите да пият бира: "Ненормално е да караш играчите да си стоят по стаите, след като мачът е приключил. Не виждам каква е причината да им се забрани да пият по една бира".

"Най-тъжната картинка за мен беше да видя Митко на трибуните в този мач", завърши Мъри.

Още спортни новини в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


102
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
101
1
 
1
 
! Отговори
Bai Hoi преди 12 години
Muri ako ti beshe trenior mojeshe i s 20 da ni biqt maimuno kadet si otishul vse si sa usral taka che mlukni na vsichki im e qsno che pluesh che da moi da si namerish rabota nqkade !!!!
100
1
 
2
 
! Отговори
един от многото преди 12 години
Би ли ми казал някой къде има футбол в Б-я за да коментираме изобщо?
99
1
 
2
 
! Отговори
За смях сме преди 12 години
Можеше да ни бие с много голове... Събери 9-10 куци коне, треньорът пък панически избира състава и остава малкото добри играчи, ако и за тях важи това определение, извън състава и накрая го отнасят балерините... А пък онзи с плешивото теме, чийто акъл е съсредоточен предимно в краката, не спира да говори. Да вземат да го подберат малко по-здраво прокурорите, та дано поне малко млъкне! Повече от ясно е,че без сериозна ДЮШ успехи в близко време няма да имаме. Разбра ли това най-сетне, Боби?! Ама това е за хора с ум, не за такива с перуки...
98
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
лецки-подуяне зарази цяла българия с евроидиотизъм.
97
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
За следващия мача на националния, да вземат 11 *** от изгрев, по добре ще играя и повече ще бягат. Какво да кажа, дядоми сигорно по добре щеше да играе.
96
2
 
3
 
! Отговори
морски преди 12 години
има в предвид ,че ако той беше треньор, щяхме да паднем поне с 15 гола
95
1
 
5
 
! Отговори
кокошка неносачка преди 12 години
Али , продаваш ли петли носачки ?
94
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
продавам кокошки носачкиза информация търсете Али,кметството на село Пейчиново
93
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Аз лично съм доволен от резултата, това беше минимума с които можеше да паднем. при повече късмет наистина можеха да ни праснат със 7-8 на нула.
92
5
 
11
 
! Отговори
кипър преди 12 години
мъри кажи с колко падна от 'работнички , македония с кипърския си отбор и тогава коментираи
91
8
 
12
 
! Отговори
Krum преди 12 години
Но нашият Митко не бе никак тъжен,показваха го след головете,как се смееше.
90
2
 
25
 
! Отговори
Хитлер преди 12 години
Не е виновен Матеус г-да, и най-големият треньор да дойде(Гуардиола,Моуриньо) нищо нема да излезе, тези *** не са футболисти и не им е ясно и на тех какво играят,този Стоилов пък нема и ни най-малкото право, ако разбира поне малко от футбол да прави толкова просташки забележки относно дисциплинта,тя се прилага от всеки уважаващ себе си треньор по различни начини,просто изказването му не трябваше да се публикува защото е невежо и некомпетентно.Б-я никога не е имала добри треньори няма и да има
89
2
 
3
 
! Отговори
ha ha преди 12 години
Kum Levski pak pred Cska i az sum Levskar ama ne se zanimavam sgluposti.
88
3
 
15
 
! Отговори
safasf преди 12 години
Дръжте си Боби сега, ама навремето, когато Батето (лека му пръст) ни управляваше футбола си участвахме редовно на големи форуми..Ама нали беше пияница, комунист и т.н. та на Ви сега Боби..
87
2
 
17
 
! Отговори
Кирчо преди 12 години
Мъди ли си,Мъри ли си не те знам,ама ти като беше селекционер какво направи ???сега лесно се дава акъл,но ти беше пълен панаир като селекционер
86
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
вина имат футболистите,Мъри. А не тренера.Едно време Пената ги беше оставил на самотек,сами си тренираха и сами стигнаха полуфинал.Таланта е голяма работа.Като нямаш талант,като ходиш да риташ само за пари - накрая ставаше един посредствен футболист.
85
8
 
14
 
! Отговори
Ванко преди 12 години
Точно заради този пъпеш националния отбор е на това дередже. Дори при Стоичков играеха по-добре. Стоилов тотално съсипа националите за години напред. Да не говорим за уникалните му решения да вика Илиян Стоянов и една дузина левскари свършили отдавна за футбола.
84
1
 
15
 
! Отговори
Цвети преди 12 години
Във всяка нормална държава ръководството на БФС щеше да си е подало оставката преди години още. Ама ние сме виновни, че ги търпим, особено наглия Лечков.
83
2
 
6
 
! Отговори
Мъри,Мъриии, преди 12 години
....ти пък какъв си ,та и оценки даваш....?
82
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Теб пък да те бият само с един гол!

Спонсорирани публикации