Бойко се срамува. Вече не ще да е футболист №1

"Това е един вид протестен вот срещу ниското ниво в БФС"
Обновена: 5 дек 2011 14:59 | 2 дек 2011 10:47, Георги Пешев
127
Бойко се срамува. Вече не ще да е футболист №1

Премиерът на България Бойко Борисов обяви, че не се радва на постижението си в анкетата за Футболист на 2011 година.

Както е известно, феновете масово гласуват за Борисов в анкетата и така той стана №1, като задмина дори Димитър Бербатов, Николай Михайлов и Стилиян Петров.

"Не искам хората да останат с впечатлението, че аз искам тази награда. Това е лошо. Дори ме е срам, защото всичко това е един вид протестен вот срещу ниското ниво на хората в БФС, на футболистите, треньорите и деятелите у нас", заяви Борисов пред TV7.

Той отчита липсата на някакви значими успехи във футбола. "Изпращаме една много лоша година във футбола - има купени срещи, националният отбор не играе добре, на мачовете у нас ходят по 100 души".

"Годината беше тежка и за най-великия ни футболист след Христо Стоичков - Димитър Бербатов. Едни фенове не гласуват за него, защото той не иска да играе за националния отбор. В същото време хората виждат, че се раздавам за спорта със сърце и душа", добави Борисов.

Премиерът обяви още, че е намерил спонсор не само на Левски, но и на ЦСКА.

Още по темата

"И на ЦСКА намерих. Клубовете си имат президенти да ги обявяват, аз не съм ви коментатор".

Още футболни новини от България четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


127
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
82
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не съм съгласен Бойко да не иска да е футболист на годината. Нека го изберем. Така той ще надмине дори себе си. Догодина (ако е на власт още),ще го изберем за човек на годината, който никога не лъже.
81
5
 
1
 
! Отговори
до 79 80 преди 12 години
Кутев вземи се скрии
80
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Г-н Борисов, това всъщност е протестен вот срещу Вас и Вашата безумна политика.
79
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Този Боко ще ни направи всички комунисти, че някои даже могат да хванат Балкана. Ей на, в столицата действат нелегални .
78
11
 
4
 
! Отговори
геро преди 12 години
И от тази анкета за футболист на годината си личи ,че хората го подкрепят.А вие Станишковци си изберете лидера за ГЕЙ на годината,но там имате много конкуренция във Партията ви
77
2
 
15
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
Срам ме е, че живея в тази страна!
76
2
 
14
 
! Отговори
анти чалгаря преди 12 години
Крайно време е да спрете да ни занимавате с измисления герой Мутрисов Некадърний
75
2
 
14
 
! Отговори
robeen преди 12 години
БОКО ТИКВАТА, СИКАДЖИЯТА, МУТРАТА, СЕ МИСЛИ ЗА ЛЕО МЕСИ !
74
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
той ясно и убедено каза, че я заслужава тази награда. След една седмица обработка все още не знае, че дори не е футболист.
73
5
 
27
 
! Отговори
мис българия преди 12 години
Абе, хора, този защо не го пуснат на конкурса МИС БЪЛГАРИЯ, има достатъчно парички, ще си плати и ще стане, ама защо още никой не се е сетил да му подскаже!А и на мИС СВЯТ ще ни представи супер, особена на кръга за демонстриране на интелигентност!!!
72
2
 
21
 
! Отговори
искаааам преди 12 години
Бойко Борисов - ПАТРИАРХ, ПАТРИАРХ, ПАТРИАРХ!!!!!
71
3
 
24
 
! Отговори
ЖУЖКА преди 12 години
Вече иска да е бизнес дама на годината! ***, ама сладур!
70
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Белене и петролопровода са далавери на "наши хора".Там няма да има протести.За шистовия газ ще е война,само да посмеят в руската губерня Чалгария да не съобразят с интерсите на Газпром.
69
4
 
21
 
! Отговори
ева преди 12 години
ТОЙ Е ДЕБЕЕЕЕЛ,ТОЙ НЕ Е ДЕБЕЕЕЕЛ,ТОЙ Е ДЕБЕЕЕЛ,ТОЙ НЕ Е ДЕБЕЕЕЛ-ТОЙ Е СУПЕР БОЙКО!майтапа настрана-само на мен ли ми се струва странна такъв плондер да го номинират за Футболист на годината.
68
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Стига с тоя шистов газ.На всички вече стана ясно,че Гаспром няма да позволи на България да разработва и използва собствените си ресурси.Протестите за шистовия газ ги има и са толкови масови и рекламирани защото се случват със съдействието и благословията на Москва.На снимките човек не може да сбърка лицата на членовете от младежкото БКП. Защо не протестирате срещу краденето на милиарди в Белене?
67
3
 
25
 
! Отговори
Тиквичката преди 12 години
Единстевната му титла е "ТИКВА НА ГОДИНАТА, ДЕСЕТИЛЕТИЕТО И СТОЛЕТИЕТО" Ха, да Ви е честито, както казваше Предния Тато.
66
2
 
9
 
! Отговори
Някой си НОРМАЛЕН.. преди 12 години
Наистина може да съм нормален а може и да не съм...Може и аз да съм Футболист на годината ...заслужил художник...Генерал....а може и да не съм....В една ненормална стрната...ненормална -защото не може едзин пожарникар да стане за един ден генерал...Да ....не е нормално едно човече....не говоря за мускули а за душа и познания....та не може едно малко човече макар и с дебело вратле от обикновенно заптие да седне и управлява държава...Това е БЪЛГАРИЯ...не е -ГЕРБЕРО-ГРУПИРОВКАТА на малкото човече.!
65
1
 
15
 
! Отговори
АvA преди 12 години
Надушвам, че има платени гелбелчета в сайта!
64
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
държа си на думата цяла седмица, рекорд !
63
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Що,бе?Нека е 1 във футбола.И без това управлението му е фал след фал.За всички наболели проблеми бяга по тъча.Непрекъснато е в "засада"и с милицията дебне хората.На края ще го турим на дузпата и боццццц.

Спонсорирани публикации