Бойко се срамува. Вече не ще да е футболист №1

"Това е един вид протестен вот срещу ниското ниво в БФС"
Обновена: 5 дек 2011 14:59 | 2 дек 2011 10:47, Георги Пешев
127
Бойко се срамува. Вече не ще да е футболист №1

Премиерът на България Бойко Борисов обяви, че не се радва на постижението си в анкетата за Футболист на 2011 година.

Както е известно, феновете масово гласуват за Борисов в анкетата и така той стана №1, като задмина дори Димитър Бербатов, Николай Михайлов и Стилиян Петров.

"Не искам хората да останат с впечатлението, че аз искам тази награда. Това е лошо. Дори ме е срам, защото всичко това е един вид протестен вот срещу ниското ниво на хората в БФС, на футболистите, треньорите и деятелите у нас", заяви Борисов пред TV7.

Той отчита липсата на някакви значими успехи във футбола. "Изпращаме една много лоша година във футбола - има купени срещи, националният отбор не играе добре, на мачовете у нас ходят по 100 души".

"Годината беше тежка и за най-великия ни футболист след Христо Стоичков - Димитър Бербатов. Едни фенове не гласуват за него, защото той не иска да играе за националния отбор. В същото време хората виждат, че се раздавам за спорта със сърце и душа", добави Борисов.

Премиерът обяви още, че е намерил спонсор не само на Левски, но и на ЦСКА.

Още по темата

"И на ЦСКА намерих. Клубовете си имат президенти да ги обявяват, аз не съм ви коментатор".

Още футболни новини от България четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


127
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
3
 
18
 
! Отговори
Гражданин за EРБ преди 12 години
Премиерът обяви още, че е намерил спонсор не само на Левски, но и на ЦСКА.Още по тематаБойко Борисов шава на терена като ШавиБойко Борисов - национал, национал!"И на ЦСКА намерих. Клубовете си имат президенти да ги обявяват, аз не съм ви коментатор".МухоБойко Е НАМЕРИЛ СПОНСОР И НА ЦВЕТЕЛИНКА БОРИСЛАВОВА......НЕЯ ВЕЧЕ Я КЛАТИ КРАСИ ДАНЕВ, СОБСТВЕНИКА НА СВИЛОЗА-СВИЩОВ И ВАПЦАРОВ-ПЛЕВЕНКОНГРАЧУЛЕЙШЪН!!!...пък и тя била много по-доволна вече!!!
41
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Радвам се за този вот - така ние феновете поне малко ще успеем да си върнем за гаврата, която ни нанесоха псевдо-футболистите ни. Това е най-слабият национален отбор в историята, който е рекордьор по откзали се от България играчи. Нито един футболист не заслужава тази награда. Искрено се надявам родните журналисти да се вслушат във феновете и да бойкотират гласуването. Този вот за Бойко тук и ВАско от Пазарджик показва - БЪЛГАРИТЕ ЖЕЛАЯТ ТАЗИ ГОДИНА ДА НЯМА "ФУТБОЛИСТ НА ГОДИНАТА"
40
5
 
34
 
! Отговори
robeen преди 12 години
ДА ТОВА Е ПРОТЕСТЕН ВОТ, НО СРЕЩУ НЕГО - БОКО ТИКВАТА ! ХОРАТА ГЛАСУВАТ ЗА НЕГО И МУ СЕ ПРИСМИВАТ ДА ВИДЯТ ДО КЪДЕ ЩЕ МУ СТИГНЕ НАГЛОСТТА И НАРЦИСИЗМА МУ НА ТОЯ МУТРАТА
39
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Гласувайте! Гаврата трябва да стигне докрай! Само това ни остана...
38
2
 
29
 
! Отговори
явно преди 12 години
На ТОЯ най-после някой е събрал смелост да му разясни, че народа се гаври с избора МУ.
37
0
 
6
 
! Отговори
31 преди 12 години
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
36
0
 
35
 
! Отговори
Гражданин за EРБ преди 12 години
Бойко се срамува. Вече не ще да е футболист 1"Това е един вид протестен вот срещу ниското ниво в БФС"Истината е че това действително е протестен вот, но:ПРОТЕСТЕН ВОТ СРЕЩУ НИСКОТО НИВО В УПРАВЛЕНИЕТО НА СТРАНАТА В МОМЕНТА!!!Трябва бая да си шизофренясал, за да искаш да си:1.ХУДОЖНИК НОМЕР ЕДНО НА БЪЛГАРИЯ2.ФУТБОЛИСТНОМЕР ЕДНО НА БЪЛГАРИЯ3.ПОЛИТИК НОМЕР ЕДНО НА БЪЛГАРИЯ4.ДЪРВЕН ФИЛОСОФ НОМЕР ЕДНО НА БЪЛГАРИЯ5.ТАПИР НОМЕР ЕДНО НА БЪЛГАРИЯ6. ... НОМЕР ЕДНО НА БЪЛГАРИЯ
35
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Стоичков премиер !
34
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Половината от членовете на Кабинета не са ***
33
3
 
8
 
! Отговори
четиво за левскари.. преди 12 години
.."Годината беше тежка и за най-великия ни футболист след Христо Стоичков - Димитър Бербатов.....за тоя"голям левскар"явно Георги Аспарухов- ГУНДИ не е съществува,за него по-важно е редовно да се снима до Доктор айнц-цвайн-трайн..
32
0
 
16
 
! Отговори
Гражданин за EРБ преди 12 години
Бойко се срамува. Вече не ще да е футболист 1"Това е един вид протестен вот срещу ниското ниво в БФС"Истината е че това действително е протестен вот
31
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Фидосова ще е част от Златните момичета на Илиана Раева !!!
30
2
 
24
 
! Отговори
ОХУ БОХУ преди 12 години
ВМЕСТО ДА СЕ ЗАЕМЕ С ПРОБЛЕМИТЕ НА СТРАНАТА БЕЗРАБОТИЦАТА СЕ ЗАНИМАВА С ГЛУПОСТИ. МИ ТОВА МОЖЕ ЧОВЕКА ТОВА ПРАВИ. ДА СИ ПОДАВА ОСТАВКАТА ПАЛЯЧОВЦИ НЕ НИ ТРЯБВАТ.
29
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Сега остава да изберат и Фидосова за балерина на годината! Е, нема такава смешна държава, честно! Култ към личността ли? Дедо Сталин пасти да яде! Него кога са го избирали за футболист на годината, а?
28
0
 
12
 
! Отговори
)))) преди 12 години
аз на ей тва му викам пълно обществено обединение около този избор - някои гласуват защото го харесват, други щото му се подиграват ама всички гласуват за него -хехех нема лабаво
27
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Zaglaвieto e подвеждащо, за да могат СерГейчовците да се наплюват до насита. Ние който разбираме от тази игра, ще гласуване за него не, защото е най- добрият на терена а защото е най - полезен за футбола и не само за него.
26
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абе срещу футболистите си е протеста...не случайно е и предното класиране на Васко Лукаев. Футболните фенове искат да се изгаврят с играчите ни, които ни направиха за смях тази година- то не бяха загуби от всички, последно места групата...за капак на всички се сърдиха като дечица и в детска градина и напускаха националния ни отбор (сякаш на някой му пукаше). Поне за мен това е е най-адекватният вот.
25
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ха той се сети, добре че са съветниците му да му кажат, че това е един осмиващ него вожда вот.Слава на всички, които поздравиха и подкрепиха нашият велик вожд и учител, художник от национална величина, футболист който няма равен на себе си, финансист който поучава развитите държави и кономики, човека който е премиера на народа. Не това не е Ким Чен Ир, това е Бойко Борисов.
24
1
 
10
 
! Отговори
))))) преди 12 години
до dynamoтя най -сериозната му травма нема как да му попречи да играе, щото не му е в краката )
23
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не бе Тиква... протест е срещу теб и грандоманщината ти... ама си прекалено ***, за да го разбереш...

Спонсорирани публикации