Бербатов финтира Фиорентина?

Ювентус и Фулъм също сред кандидатите за подписа му
29 авг 2012 16:58, Друми Георгиев
62
Бербатов финтира Фиорентина?
Бербатов може да избере Ювентус. Снимка: Булфото

Димитър Бербатов е все по-близо до Ювентус, пишат италианските медии. Днес българина бе очакван във Флоренция, за да премине медицински прегледи и да подпише договора си. В последния момент обаче в битката за подписа на нападателя на Манчестър Юнайтед се е включил и Ювентус.

Заради това, въпреки че от Фиорентина очакваха Бербо на летището във Флоренция, той така и не пристигна там. Източници близки до ръководството на Фиорентина са споделили пред "Гадзета дело спорт", че причината Бербатов да не дойде е оферта от Ювентус.

Шампионът на Италия е предложил 1 млн. евро по-висока заплата на нападателя. Медиите твърдят, че Бербатов е останал в Мюнхен, където е трябвало да смени полета за Италия. Пресата твърди, че Бербо вече е приел офертата на Ювентус и сега остава само Старата госпожа да се договори с Манчестър Юнайтед.

Независимо дали Бербо премине в Юве или Фиорентина, той ще е втория българин и в двата клуба. Преди време за Фиорентина и Ювентус игра Валери Божинов.

В последния момент сред фаворите за нов клуб на нападателя се появи и името на Фулъм.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Българина не е способен да се радва на успеха на другите. Все гледа и брои парите на успелия, все мрънка тъпизми от сорта на "егати тоя нищо не прави пък какви пари печели" "ах, що не съм на неговото място", "абе аз не мога ли да му направя нещо мръсно на тоя".Вместо да насочи енергия в собственото си образование или както е в случая говорим за спорт. Вместо да се нахъса и да показва максимума от себе си всеки ден, да остава след тренировки за да усъвършенства играта си. Те гледат набързо да мине тренировката и да седнат пред компютрите или да се правят на оригинални пред лиглите по кафетата, да пуфкат цигари и като пораснат искат да карат Бентлита. Само че като ги фрасне мощно реалноста и видят че за никакъв не стават се започва с плюенето, за да се избият по някакъв начин комплексите.
48
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Отборите си играят и подиграват с Бербатов!
47
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
абе, и Анелка ,преди години го разкарваха като мечка насам-натам,после го отписаха,па накрая се озова в отбора с големите претенций, не без покритие,Челси, и си пасна там.
46
3
 
5
 
! Отговори
Бравос преди 11 години
Бравос на Хемароида, кои ли отбор ще се загроби с него.Ама в Ювентус пак ще търка пейката, та няма да ес отърве от прякора Хемароид.
45
0
 
6
 
! Отговори
ss преди 11 години
дано успее да намери отбор, та поиграе малко, че е позабравил формата на топката. Никога не съм го харесвал, но ако трябва да съм честен постигна доста, искаше ми се да покаже повече но и това което постигна е достатъчно, ако го вземат в италия ще му стискам палци да се докаже дори повече.Отностно националния, дано покаже че е българин и се завърне там кадето му е мястото, защото преди всичко нека не забравя от каде е тръгнал и какъв е. а той като всички нас е БЪЛГАРИН. нека ни радва и за напред
44
2
 
4
 
! Отговори
хаха преди 11 години
На мен пък ми се струва че Бербатов финтира всички и си го устройва да си стой в Юнайтед,да си гепи пачките без да играе.Затова си всичките тия циркове.ако положението не го устройваше отдавна да се е махнал,ама няма вече балами дето ще му дават космическа заплата.
43
0
 
4
 
! Отговори
прасчо преди 11 години
Тук вече съм съгласен.Ако Бербо е мъжът,който мисля,че е,незабавно трябва да каже нещо,защото тук го разкарват като панаирджийски мечок от отбор в отбор.....И да им затвори устите,че вече минава всякакви граници тоя цирк....
42
0
 
5
 
! Отговори
до 49 преди 11 години
по-скоро ми напомня за Ван Бастен
41
4
 
8
 
! Отговори
Българин преди 11 години
Където и да отиде Бербатов съм сигурен, че ще успее. Важното е да играе! Дано скоро се върне и в националния отбор!
40
2
 
8
 
! Отговори
Пената преди 11 години
Въпреки всичко е страхотен футболист !!!
39
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ама естествено че ще търси и заплата , нали от това живее.
38
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
играта му наподобява на Кака и Роналдиньо,удоволствие е да ги гледаш с топката, за съжаление и двамата малко потънаха в забвение , ми дано той поиграе още някоя годинка...
37
8
 
4
 
! Отговори
:) преди 11 години
Mislq 4e v pirin blagoevgrad 6te mu e nai dobre
36
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абе казвам ви аз че всеки казва много е добър ама вземи го ти.Финтирал Фиорентина,да не вземе да стане накрая от два стола та на земята.Та той трябва да се радва ако някой го вземе и го пуска да играе а нашето момче тръгнало да търси по висока заплата.Айде сега цъкайте минуси.
35
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
tozi e kato lubo penev ,,,,, DYRVO
34
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Завиждате ли, българи мишоци и разни комплексирани етнически малцинствени групи :))) Завиждайте, а когато вие седите на пейка и вземате такава заплата - обадете се. А, и когато междувременно сте станали голмайстор на Висщата лига и то с Ман. Юнайтед (не че ги харесвам особено де).
33
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Блъфове колкото искаш!Най-вероятно никой не го иска и той се опитва да прецаканя кой отбор да го иска!
32
2
 
6
 
! Отговори
до 42 преди 11 години
Николери бе:))) не го ли знаеш:))))
31
2
 
20
 
! Отговори
хм преди 11 години
А кой беше Валери Божинов?
30
2
 
16
 
! Отговори
Доброжелател преди 11 години
Бербо, докажи най-после, че си мъж! Направи нещо да им затвориш устите, стига си стоял по пейките!

Спонсорирани публикации