Перфектен Милан матира Барса

Росонерите напълно обезличиха каталунците и победиха с 2:0
Обновена: 21 фев 2013 15:15 | 21 фев 2013 11:27, Друми Георгиев
11
Перфектен Милан матира Барса
Заслужена радост в червено-черно. Снимка: Ройтерс

Седемкратният европейски клубен първенец Милан поднесе най-голямата изненада в осминафиналите на Шампионската лига, като победи с 2:0 фаворита Барселона на стадион "Сан Сиро" в Милано.

Изненадваща бе не толкова победата, колкото начинът по който бе постигната тя. Росонерите напълно обезличиха прословутото нападение на Барса и не му оставиха никакви шансове. Лео Меси остана незабележим през всичките 90 минути и въобще не се отличи с нещо на терена.

Резултатът бе открит от Кевин-Принс Боатенг в 57 минута, след съмнително положение за игра с ръка на Кристиян Сапата. Такава наистина имаше, но с това съдбата сякаш се реваншира на италианците за горчивото отпадане от Барса през миналия сезон.

В 81-ата минута вече нямаше нищо спорно, когато Съли Мунтари вкара след перфектна атака, в която участваха резервата Нианг и Ел Шаарави. Получил топката на добра позиция, Мунтари стреля във въздуха с левия крак и матира безпомощния Виктор Валдес.

Как точно се разви срещата Милан - Барселона, прочетете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
shte razbere li nyakoga barsa che na tozi otbor koyto pravi nay-mnogo pasove kupi nedavat bravo na milan nadigra gi napilno
6
5
 
1
 
! Отговори
смях преди 11 години
Eгати футболист на милан шутира в аут с сичка сила и съотборник му спира топката и я вкарва,това не е нормално,толкова силен удар и толкова силен аут,а накрая какво стана...Но да помнят един мач в Ла Коруня и да се кефят толкова...
5
2
 
4
 
! Отговори
Discovery преди 11 години
преди 2 дниеми, съжалявам ти за паричките.Discovery преди 2 дниЗаложил съм 1000 левчета на Милан, коефициента е 7... стискайте палци :)
4
2
 
12
 
! Отговори
Съдията преди 11 години
Барса да не реват. Колко пъти са били не бутани, ами направо носени от съдията? Въпросът ми ще остане без отговор, защото едва ли някой може да изброи всички тези мачове.
3
23
 
6
 
! Отговори
1 преди 11 години
Съдиите толкова наплашени от мафията, че и шестимата не видяха спирането с ръка при първия гол! СКАНДАЛНО!
2
9
 
5
 
! Отговори
Хм преди 11 години
"Заслужена радост в червено-черно." - и повече в черно... хаха :)
1
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Какво нещо е тактическата дисциплина.

Спонсорирани публикации