Паро иска Чочев да е титуляр в ЦСКА

Младокът дойде тази зима от Чавдар Етрополе и впечатли с качествата си
8 апр 2013 11:03, Георги Пешев
2
Паро иска Чочев да е титуляр в ЦСКА
Чочев (вдясно) все още не може да си спечели титулярно място в ЦСКА. Снимка: Булфото

Спортният директор на ЦСКА Аспарух Никодимов-Паро е на мнение, че младата звезда на армейците Ивайло Чочев трябва да започва титуляр мачовете.

Както е известно Чочев дойде през зимната пауза от отбора на Чавдар Етрополе и бързо успя да впечатли с качествата си.

Паро обърна и сериозно внимание на предстоящата среща с Лудогорец този четвъртък. Двубоят ще се играе на стадион "Българска армия".

"В четвъртък ни предстои изключително важен мач с Лудогорец. Една евентуална победа ще е равносилна на 6 точки за нас. Такова значение отдавам на тази среща".

"Нормално е и фенове, и специалисти да имат различни виждания за състава. И аз смятам, че Чочев трябва да е титуляр. Но за това си има старши треньор, който си познава отбора и най-добре преценява кого да пусне. Няма нужда да слуша чужди мнения", каза Паро.

"Чочев е възстановен от контузията си и може да играе на 100%. Трябва да се направи много внимателен подбор на футболистите, които ще играят в четвъртък, защото този мач е по-специален".

"Много е важно за Милен да подбере точните единадесет. Призовавам феновете на ЦСКА да подкрепят силно отбора в предстоящия мач с Лудогорец", каза още Никодимов пред "Тема Спорт".

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
4
 
! Отговори
miro преди 11 години
абе перо ли си меро ли си не те знам ама не си наред с главата!!!точно Чочев е страхотен талант не само ЦСКА ами и целия БГ футбол има нужда от точно такива момчета а не разни присовци,карвальовци и прочие доказани некадърници
1
3
 
2
 
! Отговори
перо преди 11 години
Тия не разбраха ли че Чочев е троянския кон на Емо Фаса в ЦСКА.Бившия дебутат има интерес ЦСКА да не върви и с Дучето да влязат в управлението.Не гледахте ли последните им изпълнения в хотела в Етрополе.Чочев снася всичко на Фаса какво се тренира ,атмосфера в отбора и т.н. и всичко тръгва по веригата.

Спонсорирани публикации