Арсенал иска Димитър Бербатов

"Сън" твърди, че Венгер е готов да плати 2 млн. лири
2 яну 2014 10:55, Георги Пешев
15
Арсенал иска Димитър Бербатов
Снимка: Ройтерс

Арсенал ще направи изненадваща оферта за нападателя на Фулъм Димитър Бербатов, твърди вестник "Сън".

"Артилеристите" имат остра нужда от нападател. От началото на сезона Арсен Венгер разчита почти изцяло на Оливие Жиру. Той обаче се контузи точно преди края на годината.

В негово отсъствие блесна позабравения Никлас Бенднтер, който дори вкара решителния гол срещу Кардиф за победата с 2:0. Датчанинът обаче също се контузи и не се знае колко време ще отсъства.

Така практически в следващите седмици Арсенал няма нито един чист нападател. По-рано Венгер заяви, че ако на трансферния пазар изскочи нещо специално, той ще действа. Както е известно обаче, през зимата доста по-трудно се получават големите трансфери.

Това може да принуди "Артилеристите" да погледнат към Бербатов. Той има желание да напусне Фулъм и това бе потвърдено от неговия агент Емил Данчев.

По принцип предпочитанието на Бербатов е да остане в Англия, за да е близко до семейството си и двете си малки деца.  Ако има опция да премине в друг лондонски клуб, това би било дори още по-добре за него.

Според "Сън" Арсенал ще направи оферта от 2 милиона лири към Фулъм за Бербатов. Предстои да се види дали "Котиджърс" ще е склонен да се раздели със звездата си.

Новият мениджър Рене Мюленстийн обаче не се церемони на няколко пъти да остави Бербатов като резерва, така че това не изглежда чак толкова невъзможно.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
1
 
! Отговори
maora преди 10 години
pulni gluposti..............samo sluhove. Koi she go vzeme toz fantasti4en statik !!!hahahh
7
2
 
3
 
! Отговори
аз преди 10 години
Ако манекена отиде там все едно ще играят с 10 човека. Ще отпаднат от висшата лига. Пазача на стадиона да вземат повече ще бяга. И ПОНЕЖЕ ще се намерят такива които да ме апострофират ще питам: Има ли голям футболист в света, който да е толкова статичен мъррррррзел. Отговорът е НЕ. О да има един дръвник Божинов, който никой не го иска, той си изтърка гащите да стои на пейките резервните де. Това са двамата футболисти които излагат нацията. Това да си проспиш таланта и да станеш пенсионер на 32г.
6
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ami na tiq deto pishat gluposti.dnes vyv vsichki vestnici go pishe tova.nqma oficialna oferta ,no vestnik sun tvyrdi za interes ot arsenal.qjte mu ... na momcheto.
5
3
 
9
 
! Отговори
Evriy преди 10 години
Аз пък мисля , че ще е добре бербата да иде в Арсенал , ако го приемат . Венгер е много интелигентен треньор и ще вземе мнооооого от него . А и да незабравяме колко много играчи са ги отписвали от голямата сцена и примествайки се в други отбори се възраждат .
4
5
 
2
 
! Отговори
5ков преди 10 години
В наше село имаше една поговорка "По-добре глава на котка, отколкото опашка на лъв". Фулам е отбор под средното ниво на островния футбол, но поне го пускат да играе. А в Арсенал отново ще търка резервната скамейка. Това не е добро за един играч.
3
7
 
32
 
! Отговори
обективен преди 10 години
Скоро ще стане ясно дали това е слух , но за мен ще бъде много любопитно да видя Бербатов заедно с Йозил ,Касорла и компания,със сигурност ще бъде интересно !Пожелавам му го, той със сигурност го заслужава !!
2
4
 
24
 
! Отговори
Huko5 преди 10 години
Защо не ми се вярва, че това е истина? Както при повечето трансфери, се пускат евтини, почти жалки, слухове - за да се вдига изкуствено цената на някой играч (пък бил той Бербатов) - с цел, т.нар. мениджър да глътне още по-сочна комисионка. Същата беше и историята с Н. Михайлов. Половин свят уж го искаше - то не беше Ливърпул, че Арсенал, че Ювентус, немски и испански клубове - накрая избра Сериа Б на Италия, където е дълбока резерва. Сори ама, айде стига с тия лъжи!
1
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Е, Венгер за 1000 паунда ако иска да му го дадат. К'во е това 2 милиона паунда за Бербатов бе??? 5 милона е реалната му цена . А струваше 30 милиона евро преди 5 години...ех времена....