Чех: Да видим как Ливърпул ще се справи с напрежението

"Те играеха освободено, защото никой не очакваше нещо от тях. Сега е различно"
15 апр 2014 13:33, Друми Георгиев
2
Чех: Да видим как Ливърпул ще се справи с напрежението
Чех се опитва да внесе напрежение в Ливърпул. Снимка: Ройтерс

Вратарят на Челси Петер Чех постави под съмнение устойчивостта на Ливърпул, когато "мърсисайдци" трябва да се справят с напрежението.

Момчетата на Брендън Роджърс победиха Манчестър Сити с 3:2 през уикенда и са на четири мача от първа шампионска титла от 1990 година насам. Едно от четирите препятствия пред "червените" е именно Челси.

"Никой не очакваше нещо от Ливърпул този сезон и затова те играят без напрежение. Ливърпул се бори за титлата и нека видим как ще се справи с напрежението, когато се изправят пред последното препятствие", сподели Чех, цитиран от "Скай спортс".

"Те ще трябва да го прескочат. До момента се справят забележително добре. Ние държим съдбата си в наши ръце. Очакваме Манчестър Сити да се подхлъзне, но ако спечелим мачовете си до края, имаме шанс за титлата."

"В началото на сезона всеки имаше пред себе си 38 мача, затова не можеш да кажеш, че титлата се печели с късмет. Отборът с най-много точки заслужава да стане шампион, така че нека видим кой ще триумфира."

"Страхотно е, че се намираме в ситуация, в която имаме шанс. Също така имаме два големи мача в Шампионската лига и програмата ни сгъстена, но това е положението. Вълнуващо е да се бориш за няколко трофея през април и май", допълни Чех.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: Петер Чех
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
Кейн преди 10 години
Фен съм на масажистката на Челси,така че долу Ливърпул и повече контузени да има по терена
1
0
 
2
 
! Отговори
feh-ka na Chelsey преди 10 години
Имаме шансове разбира се и вярваме в успеха ВИ