Моуриньо се заяде с испанската Примера

Там има само три силни отбора, отсече Специалния
15 апр 2014 11:21, Георги Пешев
3
Моуриньо се заяде с испанската Примера
Снимка: Ройтерс

Спорът за това кое е най-силното европейско първенство е вечен и в различни периоди една или друга страна взема превес. После цикълът приключва и балансът на силите се променя.

От началото на ХХI в. четири пъти победителят в Шампионската лига е бил от испанската Примера и три пъти от Висшата лига. Според Жозе Моуриньо обаче английското първенство е по-силното от двете.

"Висшата лига е много по-силна от Примера", отсече португалецът пред официалното списание на Висшата лига.

"Разликата между двете първенства се вижда най-добре, ако сравним класиранията. В Испания има три супер отбора, които са много пред останалите".

"В Англия обаче нещата не стоят така. Много клубове през дълги периоди от сезона доказаха, че могат да се борят до край за титлата. Безспорно е, че във Висшата лига има много повече емоция."

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: Жозе Моуриньо
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
3
 
! Отговори
hhh преди 10 години
И като е толкова лесно испанското що за 3 години спечели само една титла и една купа? А и като гледам класирането и в Испания и в Англия за титлата се борят по 3 отбора. А и от 8 отбора на полуфиналите в ШЛ и ЛЕ 4 са испански и само 1 английски. Нека всеки си гледа каквото му харесва и това е.
2
0
 
4
 
! Отговори
RAD преди 10 години
Моуриньо е нарцис, който има нужда постоянно да е осветяван и възхваляван.Смята,че мнението му е всевалидно.Специално това му изказване ми прилича много на изказванията на един мой познат. Когато караше Мазда 326, Разправяше, че бил "най-великия автомобил". Нищо не можело да се мери с него.... Бла, бла... После си купи "Волво". Отново същата приказка - най-големите, най-великите, въобще най-най...Тоя същия - в което първенство го приютят, то е най-силното
1
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Оффф, Испания или Англия или Германия, Епъл или Майкрософт, различни са. Всеки си избира каквото мъ харесва! Не виждам защо изобщо има дискусия