Влади Гаджев: По-добре Левски да не играе в Европа

Оставихме черно петно в историята на клуба, каза халфът
17 апр 2014 15:40,
7
Влади Гаджев: По-добре Левски да не играе в Европа
Снимка: архив Булфото

Полузащитникът на Левски Владимир Гаджев бе награден за най-добър футболист в родната "А" група за месец март. Той сподели, че за "сините" навярно ще бъде по-добре, ако не намерят място в евротурнирите.

"По-добре е Левски да не играе в Европа. Тази година оставихме черно петно в историята на клуба. Затова смятам, че ще е по-добре да се съсредоточим в изграждането на силен тим за следващата година. Няма смисъл да излизаме на международната сцена и да ни бият слаби отбори", започна Влади Гаджев.

"Раздвоен съм около това мнение. От една страна, ако играем в Европа, то новите треньор и директор няма да имат време да свършат работата, която да направи Левски отново силен. От друга страна срамът, че няма да играем в евротурнирите навръх 100-годишнината наистина ще е голям."

"Това обаче ще ни даде възможност да се изгради силен отбор, който да се представя добре както в България, така и в чужбина, а не да губим от анонимници. За мен по-добре е да се направи първо отбор. При всички случаи класирането в Лига Европа минава през шест победи до края на шампионата."

"Благодаря за наградата. За мен и моя клуб е чест, че съм тук. Това мога да кажа за признанието. Надявам се да се получи един спектакъл по време на Вечното дерби. Дано двата тима мислят единствено за победата, за да може да се получи интересен мач. Защото в последните години играем предпазливо, за да не загубим."

"Искам да отправя един апел. Нека на най-големия християнски празник превърнем този мач в празник, а не във война. За нас срещата с ЦСКА е доста важен, тъй като до голяма степен може да ни осмисли сезона. Съжалявам, че няма да играя във Вечното дерби, но това е футболът."

"Дори и да не бях получил жълт картон в мача с Лудогорец, щях със сигурност да получа такъв срещу Литекс. Може би повечето от вас знаят причината. Няма да навлизам в подробности, всеки както иска да тълкува думите ми. Нали всички гледахме мача с Литекс."

"Левски не е в състоянието, което му подхожда и всички гледат да ни смачкат, но няма да успеят. Може да кажем, че двубоят е единствен или последен шанс за нас. Очаквам двата отбора да мислят повече за победа, защото според мен последните дербита и двата тима ни беше по-скоро страх да не загубим мачовете", завърши Гаджев.

Още спортни новини четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
2
 
! Отговори
С АКЪЛ ПОНЕ ПОМАГАМ преди 9 години
ЗАКРИВААААААААААААААААААААЙ !
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ВеселинИма голяма разлика м/у Левски-Васил Иванов Кунчев и спортен клуб "Подуене".
2
0
 
7
 
! Отговори
Веселин преди 9 години
А аз си мисля че Левски не трябва даже и във А група да е не да играе във Европа 100 години срам 100 години Български срам 99 % титлите им са незаслужени
1
1
 
7
 
! Отговори
Пешо преди 9 години
Аз мислех ,че са слаби и затова падат а то било стратегия-да не играят в Европа.Много умно.