Меси вече не е непродаваем

Слуховете твърдят, че в Барселона преценяват дали не е по-добре да се разделят с него
18 апр 2014 15:10,
2
Меси вече не е непродаваем
Снимка: БТА

Суперзвездата на Барселона Лионел Меси вече не е непродаваем, твърдят слуховете около клуба.

Преживените разочарования напоследък са приети много тежко от ръководството, част от което започва да се чуди дали не е по-добре аржентинецът да напусне клуба след световното първенство.

Досега подобно твърдение изглеждаше немислимо, но лошото представяне на Меси при тези поражения свали доста доверието от него. Затова и шефовете преценяват плюсовете и минусите на подобен ход.

От икономическа гледна точка евентуална сделка би била отлична, тъй като Меси има неустойка от 250 милиона евро, а дори и да бъде продаден за по-малка сума, тя пак би била огромна.

Освен това футболистът получава сериозни приходи от имидж правата си, а при преговорите за новия си договор, които са проведени през последните месеци, е поискал по 25 милиона евро заплата на година, което се вижда твърде много на Барса.

Също така се появиха слухове за вътрешни проблеми в тима и недоволство на играчите срещу Меси, продиктувано от поведението му. Лошото му представяне в последните важни мачове се интерпретира, че той вече не се интересува от успехите на тима.

При всички положения каквото и да се случи следващите месеци на „Камп Ноу“ ще бъдат изключително интересни при очертаващия се нулев сезон по отношение на спечелените трофеи, който ще бъде първи от 2008-а година.

Още за световен футбол четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: барселонаЛионел Меси
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари